canım bi tane en küçükten aldımÖZGE SEN şu simply colors badilerden almıştın ya yağmura kaç beden aldın canım 62/68 mi yoksa en küçüğünden mi aldın bu dediğim en küçüğün bir büyüğü beden oluyor
aslnda 1800 e 5 parca bişi begendım okdr parcada dusnmyrdm ama ofyaaa bılmyrm ki nasıl olck pahalı sankı yınede fuarı beklsm ucz bişlr denk gelrmı acaba fuara gıden hatunlr fıyatlr nasıldı
elhim dün para toplayayım celineee kıyafet alıcaktık arkadaslar görmemiş olabilir hatırlatsana
Eeeee demek ki neymiş boşa vicdan yapmamak gerekiyormuş. İlk intiba da her zaman doğruymuş.
aynen öle..Eeeee demek ki neymiş boşa vicdan yapmamak gerekiyormuş. İlk intiba da her zaman doğruymuş.
yok anam pahalı bencede yaa öyle birşey düşünüyorsan o geçen gün gittiğim yerde bir takım vardı o kadar güzle olurr 1750 di bence daha uygun buluna bilir
yok meraklanmayın qidip qelmiorum burdayım
ama kale alıp cevap yazmıyorum ki değerinizle kalın diye
(bağzılarınız) istediğiniz kadar qocuna bilirsiniz..
anlaşılan yaranız var ..
size saçma muhabbetler .. sositososito
merhaba hoşgeldin
sende mi haziran annesisin ??
bende tırsıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:roflol:almayın almayın ben toz bezlerimden fistan dikiyorum celine e sempatiksalakcinni
Eeeee demek ki neymiş boşa vicdan yapmamak gerekiyormuş. İlk intiba da her zaman doğruymuş.
elhim dün para toplayayım celineee kıyafet alıcaktık arkadaslar görmemiş olabilir hatırlatsana
yok öyle 2 başınıza gitmeye kalkmayın oralara hamile hamile bi de otobüslerle falan. Rezil olursunuz. Gldng de yazmış zaten bişey yok diye
Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
Şu anki muhabbaet tamamen geyik artık buna cevap vermen gerekmiyor zaten
Evet haziran sonuna gelmekle bir yetişiyorum haziran anneliğine :)))
kaplumbaga var bak onun sitesıneee orda 1500 e dkr takmlr var 3 parca hep 1350 yede var en uygun magaza o vardı karabaglrda
vereliniortak vereliniortak vereliniortakCanım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
almayın almayın ben toz bezlerimden fistan dikiyorum celine e sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?