face de mi.?? bende sensinin o kadar resmine baktım hiçbirini göremedimakannehirakannehir
sensicim senin suratın bana sempatik muzur kız çocuklarını anımsatıyor nedense
sensi ben facebook.u acamıyorum burda arkadaslar eve gidince bakıcam merak ettim cok sempatiksalakcinni öğle tatilinde girdim birazcık sadece
Oyy canim desene erkenden dogum pozisyonuna girmis senin bebis.Aman dikkat et agir kaldirma sakin yavas yavas cik merdivenlerifalan cunki asagiya iyice iner her hareketinde.
Doktorun ne dedi bu konuda benim ilk oglum son aya kadar dönmemisti sempatiksalakcinni
benide yorumla bananeee yaaabak harfleride yutmuyorummmsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
sensin len meymenetsiiizz sempatiksalakcinni
evt bu arada şaka bir yana severim foto çekmeyi ve çekilmeyi..ayrıca da cok coolumdur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni allahın fakir bir kulu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seslimi sessizmiisempatiksalakcinni
b.a.ö kimse kıslar mesaj yazmıs okudnzmu '' kızlar biriiz uklaya yada bilen birine sorsun kkya üyeliğimi nasıl acabilirim'' diye
akannehirakannehir
korkutma beniiii. benim göbek yukarıda aşağı düşmedi doktor da hiç uyarmadı ama benim kız hep kafa aşağıda duruyor
tabi gene de dikkat etmek lazım
sende pek şirin duruyorsun. ağzın burnun pek gözell.sizi yağlamak için değil içimden gelen duygular bunlar.
listeme ekleyip de aaa bu da ne gıcık dediğim kimse yok valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sessiz tabi ki , burası kalabalık
akannehirakannehir
sende pek şirin duruyorsun. ağzın burnun pek gözell.sizi yağlamak için değil içimden gelen duygular bunlar.
listeme ekleyip de aaa bu da ne gıcık dediğim kimse yok valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sessiz tabi ki , burası kalabalık
benide yorumla bananeee yaaabak harfleride yutmuyorummmsempatiksalakcinni
yalan sülemesempatiksalakcinni
Kiz senin isim ne ki, fakirim diye eklemiyon mu benuu.
yalan sülemesempatiksalakcinni
Bizim burdan da açılmıyoo face... Akşam eve gidince ben de bakacağım.. fasfakirim ama face im var çok şükür....
:roflol::roflol::roflol:
Kızçelerr elhamra nerde ukla nerde?
Müdür kovalıcak beni şimdi hala verdği işi bitrmedim
yaapasım da oyk hiç pöfffffffffff
kuşum eklisin sn bendeee e.ö deilmisn bende sonnda vatoz yazanımm upuuuuzuuuuunn adı olanm
kuşum eklisin sn bendeee e.ö deilmisn bende sonnda vatoz yazanımm upuuuuzuuuuunn adı olanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?