ay sensi
resimlerine baktım da :roflol:
kocan birsürü resimde arkadan 2 kulak yapmış sana :roflol:
yok benimki beni yemek yerken sakınleştırmeye calısıyor valla abartısız cok hızlı yemek yerım ben doymakda bılmemhele sımdı hıc doymuyorum ona dıyorum durdur benı durdurmaya kalkarsada kusuyorum
Demekki seninki yan pozisyon yatiyo canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benmki hep göbek ve mideye çalışıyo
ay o bende oluyo felket sekılde ayagı cıkcak dıye korkuyorum valla asagıdan
benim kız direkt mesaneye çalışıyor.
bazende o kadar aşağıdan vuruyor ki bende dışarı çıkacak zannediyorum . belli değil ne yaptıkları
face de mi.?? bende sensinin o kadar resmine baktım hiçbirini göremedimakannehirakannehir
sensicim senin suratın bana sempatik muzur kız çocuklarını anımsatıyor nedense
evt evet yeni eklemiş herhalde bugün eklemiş sanırım bilmiyorumkismile
face de mi.?? bende sensinin o kadar resmine baktım hiçbirini göremedimakannehirakannehir
sensicim senin suratın bana sempatik muzur kız çocuklarını anımsatıyor nedense
evet canım kafsı tam gogus kafesımın orda bzen bır gerıyo kendını kafası yusyuvarlak cıkıyo ordan nefes aldırmıyo bana resmen cok fena ıtıyo bazen kendını yukarıyoDemekki seninki yan pozisyon yatiyo canimkaydirigubbakcemile3
Kislar bizim bebislerin kafalari yukarda bacaklariasagida.Doktor gecen sefer bana tam ters pozisyon duruyo demisti zati.Kafasinin oldugu yeride gösterdi.Ayni bu sekilde ama kafa asagida ayak yukarda olucak yavas yavas dedi.Sanirim en gec 1 aya kadar döner bebklerimiz bu seferde tam tepeden tekmeler sallicaklar hazirlaninn sempatiksalakcinni
Demekki seninki yan pozisyon yatiyo canimkaydirigubbakcemile3
Kislar bizim bebislerin kafalari yukarda bacaklariasagida.Doktor gecen sefer bana tam ters pozisyon duruyo demisti zati.Kafasinin oldugu yeride gösterdi.Ayni bu sekilde ama kafa asagida ayak yukarda olucak yavas yavas dedi.Sanirim en gec 1 aya kadar döner bebklerimiz bu seferde tam tepeden tekmeler sallicaklar hazirlaninn sempatiksalakcinni
allahım sana şükürler olsun güneş harfleri yutmadan yazı yazdı.:Saruboceq::Saruboceq:
allahım sana şükürler olsun güneş harfleri yutmadan yazı yazdı.:Saruboceq::Saruboceq:
sensinin adı ne baş harf verin bana merak ettimbilmiyorumkismilearcii benim suratımda ne ifadesi var yorumla bakiiiiiiiiimmsempatiksalakcinni
ay sensi
resimlerine baktım da :roflol:
kocan birsürü resimde arkadan 2 kulak yapmış sana :roflol:
ay anammmmmmmmm
bugünün tarihini not al bir kenara gıı
hani alkış ama:umursamaz:
benimkisi tam tersi kafa aşağıda ayaklar yukarıda. mesaneme eliyle vuruyor kerata
ayaklar da sol boşluğumda fıldır fıldır dönüyor.
sende bir meymenetsizlik mi ne var tam çözemedim sempatiksalakcinni şaka şaka
sende resim çektirmeyi seven cool bir hava var şekerim.
sensinin adının baş harfi E de soyadını hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
sende bir meymenetsizlik mi ne var tam çözemedim sempatiksalakcinni şaka şaka
sende resim çektirmeyi seven cool bir hava var şekerim.
sensinin adının baş harfi E de soyadını hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
26 mart 2010sempatiksalakcinni
dur hala şoktayım bir ansurayım kendime geleyim
26 mart 2010sempatiksalakcinni
dur hala şoktayım bir ansurayım kendime geleyim
Kiz hakkatten onun hayati benimle ugrasmakla geciyor. Cok aradim
hic dogru durust resim yok, ya boynuz takmis bana ya suratini sekil yapmis bana karsi.
Ya elinde bisi var saldirir gibi bi hal almis. Ah ah ne ediceksem bu inatci herufle. alsanaalsanasmile
özbekb..a.. ö.. diye birisi beni eklemiş face.den kimdir o arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?