2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok bu seferki öyle değil eminönüyle alakalı değil başka bişey ama burda anlatamam malum kişide burayı okuyo olabilir kendiside hamile temmuz annesi olucak ama burnumdan soluyorum ona haberi olsun
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ozellikle kaburgalarimin oraya vuruyor ya birde en cok ondan irkiliyorum.
Sanki bana karsi bi hirsi, ofkesi var da onu cikartiyor mubarek. kaydirigubbakcemile3

özellikle dün akşam beni baya bir rahatsız edecek derecede tekmeledi hareket etti kayıyor sanki kaydırak var içerde öyle garip bir hareket yapıyor gibi hissettim.kayıyor ama ani hızlı ve kısa

yapcam askım yapcammm
şimdi hamileyken uğrasamıyom diee böle yaptımm

Caniiim bence bu renk te sahane yakismis sana, yuzunu nasil guzel ortaya cikartmis.
Gerci guzele ne yakismaz ki diye bosuna dememisler. aklinialirimsmile

yapcam askım yapcammm
şimdi hamileyken uğrasamıyom diee böle yaptımm

benim kafam gökkuşağı gibi oldu yaaff sempatiksalakcinni koyu kestane,beyaz,akmış solmuş boya rengi aralarda açılan farklı bir renk alttaki diğer boya sanırım o da kaydirigubbakcemile3 bir doğurayım önce kahveye boyatıcam sonra da gölge attırıcam

Kızlar yıne dokturmuşsunuz.Okuyamıyorum.Akşam okurum artık.Şu browni ıntese'den aldım dun.3lü paket ya zor tuttum 3ünüde yememek için.Çok haklıymışsınız ya.Şimdıde yıyom.Valla bayıldımcokacimcoook

Kızlar yıne dokturmuşsunuz.Okuyamıyorum.Akşam okurum artık.Şu browni ıntese'den aldım dun.3lü paket ya zor tuttum 3ünüde yememek için.Çok haklıymışsınız ya.Şimdıde yıyom.Valla bayıldımcokacimcoook
ay dimi dimi sempatiksalakcinni

ben artık ondan yemiyorum magnuma dadandım bu ara magnum beyaz cokacimcoook

gel gel olumunekankayizsmile

ayhh :kedi:

sensi de bana sarkıyo bilmiyorumkismile

olmaz sorularım cvp alayım özge topikte seni oğluna isteyen ilk kişi ben olarak sen bizim gelinimizsin ona göreee opuyorumnanaktan kuzey&özge opuyorumnanaktan

yaa şu browni intese şu reklamında demet evgarın oynadığı ürün mü?? Herkesin canı çekiyormuş o reklamı izlerken ben nefret ediyorum sanki ısırdığı şey pilastikmiş gibi geliyor bana ondan ürünüde alıp deneyemedim

olmaz sorularım cvp alayım özge topikte seni oğluna isteyen ilk kişi ben olarak sen bizim gelinimizsin ona göreee opuyorumnanaktan kuzey&özge opuyorumnanaktan
ayy ismi de güselmiş nan..
ama şöle yapsak
şimdi benim bu kocayı boşamam fln uzun sürer
ben ona kızımı veriimm sempatiksalakcinni
gerçi kızımı da tuğberk aldı daenin oğlu ama bilmiyorumkismile
olsun idare ederik sempatiksalakcinni

Back
X