2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar hanımlar, sonunda girebildim yine sorun var sitede.... sağlık durumlarınız nasıl, umarım herşey yolundadır...

çok şükür site geri geldi
iyiyiz feride sen nasılsın ?? bebeişin nasıl ??

hehehe hepimiz sırayla geldik kk ya
özlemişim burayı valla

bak gül kurusu elma çayı içiyormuş ödem için iyi gelmiş
sende denesene

elma çayımı çok severimm elma çayınııı bilmiyorumkismile

archii gmailde sohbet gönderdim sana, kabul et de başka zaman ederiz

oh ya açıldı sonunda nabersiniz hamişler benim şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür boşu boşuna yedik 100 lük glikozu anlıcanız

aynen öyle canım ya midem hala kendine gelemedi antibiyotiğede başladım bugün

[

bak gül kurusu elma çayı içiyormuş ödem için iyi gelmiş
sende denesene
[/QUOTE]

valla iyi gelecekse ne iyi olur ya, bu hafta çok fazla arttı, tuzu da çok azalttım ama yine de her gün artıyo sanki, bugün yürürken ayağımın üstünün sallandığını hissediyordum, elma çayını nasıl yapcam, sallamalardan değil heralde??

[

valla iyi gelecekse ne iyi olur ya, bu hafta çok fazla arttı, tuzu da çok azalttım ama yine de her gün artıyo sanki, bugün yürürken ayağımın üstünün sallandığını hissediyordum, elma çayını nasıl yapcam, sallamalardan değil heralde??

gülkurusu doğadan elma çayını içiyormuş
ister kendin yap ister sallama yap . ama tabi kendin demlesen daha faydalı olur

leach in yayınladığı videoyu izleyen varmı içim kaldırmadı benim ya çok korkuyorum sezeryandan izlemiyorum ben eyvahedigeldismile

gülkurusu doğadan elma çayını içiyormuş
ister kendin yap ister sallama yap . ama tabi kendin demlesen daha faydalı olur

hım deneyeyim ben de, ama bi yerde okumuştum gebelikte ödem attırıcı ürünler kesinlikle önerilmiyormuş acaba bu çay da ödem söktürücü mü, bi zararı olurmuki???

Back
X