:roflol: :roflol:ösgenin memeleri ohooo karşılaştırılmaz bilem o kadınla ahahah:roflol:
benim de el bilek kemiklerimi kıvırınca fln ağrıyo bide..önemli bişey değil be kuşum herzamanki kas ağrım son 10 gündür sadece ayaktayken yada dik otururken geçiyor onun dışında berbat bişekilde devam bide ellerdeki uyuşma artmaya başladı ama artık bunlar normal şeyler hepimiz biraz biraz yaşıcaz Allah başka zeval vermesin ben sabah uyanıp sizlerin yanınıza gelince unutuyom herşeyi
ayy Allah yardımcın olsun canımay kızlar bu arada ben sanırım taşınıcam ev bulmuşlar dua edinde eltimlere çok yakın olmasın...haber bekliorum dua edin banaaaaaaa
ayy yukarda gördüm düzelttim
işkence ye işgence yazmıştım
başka bişi geldi aklıma bağğzı şeyler :roflol:
ay birden sorunca bilemedim şimdiKızlarrrrr sesimi duyun lütfennnnnnnn yenidoğan için hastane gotürülürken neler lazım hanı kıyafet bez dısında.. bir de Şu Baby Sling den alan bilen varmı?
daaaeeeeeeeeeee aklinialirimsmile
nooldu nan yineyahu kıslar söle sessız telefonun zılın olmadıgı uyunabılcek bı yer bulun bana gıdıyım ben oraya
yahu kıslar söle sessız telefonun zılın olmadıgı uyunabılcek bı yer bulun bana gıdıyım ben oraya
bööreğime mok atmıssın gördümm..
becerıksız melos nerdee.. allahtn bu kez kocasının onune koymamaıs yebunnarı dıye
rezıl karıııı
bööreğime mok atmıssın gördümm..
becerıksız melos nerdee.. allahtn bu kez kocasının onune koymamaıs yebunnarı dıye
rezıl karıııı
ay birden sorunca bilemedim şimdi
göğüs pompası olabilir
emzige fln hastanede gerek yok bence
biberon sütün gelmezse olabilir ama hastanede de vardır herhalde
ay bilemedim
zeyneeeeeepppppppppp
:roflol: :roflol: :roflol:bilgenin anahtarını al bari sabahları sen yıurum
nooldu nan yine
bilgenin anahtarını al bari sabahları sen yıurum
:roflol:
onun börekler ekmek olmuş
akşama yiceklermiş:roflol:
zilin üstüne isminizin yerine kiralık katil fln yazın sempatiksalakcinni
bılgenın ev yan sokkata nan bıze gelen mal anketorler onların apartmanada gelıyodur muhtemelen ama burda en alttakı zıl bızım olunca her gelen bızım zılı calısyo
bıktım yemın ederım hee
yarın bırgun cocuk nası uyuycak bılmıyom bu evde
ahahahhaha
pratikini annattım nan meloşa sempatiksalakcinni
bu arada öfff klasikimsi sporumsu ayakkabı bulun bana yaa sempatiksalakcinni
zilin üstüne isminizin yerine kiralık katil fln yazın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?