o çok çikin be yılık ağızlı bişi töbe töbe
benim arkadaşım kraliçe onun yanında bi kerem aklinialirimsmile
sempatiksalakcinnio çok çikin be yılık ağızlı bişi töbe töbe
aaa siz ailecenek zenginsiniz yani..öperim canım faceki düğün resimlerimiz onun evinin bahçesinde çekildi
duyfer ben sana ne didim
gaza gelip koycak buraya şuh resimlerini demedim mi kaydirigubbakcemile3
EVET DEDİN DEMEK BİZ BİRMİZİ İYİ CE ÇÖZMÜŞÜZ ŞU 7 AYLIK SÜREÇTEE NE MUTLU BİZEE BRAVO YAĞMURUN ANASINAAA ALKIŞŞŞŞŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet onada benziyorsun emme ıtır eseni çok severim ilk o aklıma geldiii bacımmm sen hafiften poponu kaşı gerçi hepimiz bi maşallah çektim amaa
o çok çikin be yılık ağızlı bişi töbe töbe
sempatiksalakcinni Şeniz
anaaauum oyuna geldim benmafoldumben
ayyyh şımarcam ama:kedi:
beni bide pınar altuga benzetirler..hımm ama ben saç kesmini bide rengini benzettim özgenin eline su dökemez tabikiiii
hadi hadi başka birini bull sempatiksalakcinni
o kadın çok namıssız :roflol:
alkisalkisalkis
beni bide pınar altuga benzetirler..
O kadını da heç sevmem ben :umursamaz:
ben misim bilmiyorumkismile
ay ben orayı kaçırdım nooldu kız geçmiş olsun..bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler ben ağrıdan uyuyamıyorum artık daha doğrusu yatamıyorum çünkü yatınca ağrıyor bu nedenle uykuya dalamıyorum çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım hiç kısır döngü oldu artık. Neyseki bebişlerimize yaklaşıyoruz katlanacaz onlar sağlıklı olsunda gerisi boş
duyfer ben sana ne didim
gaza gelip koycak buraya şuh resimlerini demedim mi kaydirigubbakcemile3
aaa siz ailecenek zenginsiniz yani..
bide üstüne artizsiniz sempatiksalakcinni
taam olumunekankayizsmilehımm ozaamn zaman ver cup diye oturacak birin bulam yazarımm sanaa
bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler ben ağrıdan uyuyamıyorum artık daha doğrusu yatamıyorum çünkü yatınca ağrıyor bu nedenle uykuya dalamıyorum çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım hiç kısır döngü oldu artık. Neyseki bebişlerimize yaklaşıyoruz katlanacaz onlar sağlıklı olsunda gerisi boş
bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler ben ağrıdan uyuyamıyorum artık daha doğrusu yatamıyorum çünkü yatınca ağrıyor bu nedenle uykuya dalamıyorum çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım hiç kısır döngü oldu artık. Neyseki bebişlerimize yaklaşıyoruz katlanacaz onlar sağlıklı olsunda gerisi boş
:umursamaz:yok bee benzemiyorsun bende sevmem o kadınıı
ahahahah :roflol:kız sen ona taş çıkarırısın...göğüssüz kadın o bee :):):)
walla bizim annelerimiz hem hamile hem onlardan daha güzel..
kız sen ona taş çıkarırısın...göğüssüz kadın o bee :):):)
walla bizim annelerimiz hem hamile hem onlardan daha güzel..
ay ben orayı kaçırdım nooldu kız geçmiş olsun..
benim de karnımın içi acıyo
işgence oluyo yatmak valla..
son haftalarda Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?