2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyhatcım maasallah bebegıne tutunuyo annesıne
dayanıcaktır bıkac hafta daha bak gorurusun saglıkla gelıcek dunyaya
amaann maasallah dıyelımmm
guzel haberlerını beklıyoruz sık sık

Kizlar ya sizlere birsey sormak istiyorum.
Benimkisi cok assagida hatta son gittigimde doktoruma da dedim cok assagida yattigini hissediyorum
bazen batiyor da oda simdiden olur mu dedi bakti sorun yok canim endise etme dedi,
erken dogumu belirtecek hicbirsey yok su an dedi.
3 boyutlu resim cekmek icin assagiya radjologi uzmanina gittim oda yuzunu cekmek icin cok assagiya indi mesela
gercekten de cok assagida yatiyor ama cok uzun zamandir boyle yeni birsey degil.
Ama son zamanlarda beni goren herkes hem karnin sanki erkek karni gibi diyorlar,
hemde bebegin nekadar assagida sanki dogum zamanin gelmis gibi diyorlar kafam karisti ya.
Doktorum hersey normal dedi ve hamileligimde oldum olasi karnimin ust kismi bos,
midemin ora yani hep boyle yatiyor zaten. Sizin bebeginiz nerde yatiyor? Ve karniniz nasil?

benimde bebeğim rahim ağzına yerşelti başından beri öyle ve hiç yukarı çıkmadı hala tekmelerini kasıklarımda hissediyorum üstelik ters ve dönmüyor sanırım bu saatten sonrada dönmez eğer erken doğum belirtin yoksa yerleşimi öyledir çok kafana takma

Benimkisi cok assagida hatta son gittigimde doktoruma da dedim cok assagida yattigini hissediyorum
bazen batiyor da oda simdiden olur mu dedi bakti sorun yok canim endise etme dedi,
3 boyutlu resim cekmek icin assagiya radjologi uzmanina gittim oda yuzunu cekmek icin cok assagiya indi mesela
gercekten de cok assagida yatiyor ama cok uzun zamandir boyle yeni birsey degil.
Ama son zamanlarda beni goren herkes hem karnin sanki erkek karni gibi diyorlar,
hemde bebegin nekadar assagida sanki dogum zamanin gelmis gibi diyorlar kafam karisti ya.
Doktorum hersey normal dedi ve hamileligimde oldum olasi karnimin ust kismi bos,
midemin ora yani hep boyle yatiyor zaten. Sizin bebeginiz nerde yatiyor? Ve karniniz nasil?
canım o vucut tipiyle de alakalı bence
annem de öle der hep bana
ben seni aşağıda taşıdım hep sanki sen de öyle taşıyorsun gibi de diyo hatta
benim de üst tarafı yeni yeni şişiyo
alt taraf daha şişik ama

Elhamra haftanın izleyip bi trlü yazamadığı olarak listeye girmek istyom
Litfen amaaa

kız cosmo sen 3 boyutlu ultrasonu kaça çektirdin
bana 140 tl fiyat verdiler hala çektiremedim yaa offf

sensi bende senin gibiyim bebeğin kafası nerdeyse çıkacak bir tarafımdanbilmiyorumkismile çok aşağıda duruyor. ayaklar yukarıda .
ama benim göbek aşağı düşmedi. doktorumda olumsuz biz durum görmedi.
bende bazen evhamlanıyorum ama aksi bir durum olsa doktor uyarırdı bizi.

benimde bebeğim rahim ağzına yerşelti başından beri öyle ve hiç yukarı çıkmadı hala tekmelerini kasıklarımda hissediyorum üstelik ters ve dönmüyor sanırım bu saatten sonrada dönmez eğer erken doğum belirtin yoksa yerleşimi öyledir çok kafana takma

Canim benim icin fark etmez nerede yattigi, doktorum sorun olmadigini soyledikten sonra.
Ama bu son zamanlar bunu soyleyenler okadar cok ki 1 degil 2 degil, kafama takildi gercekten.

kimsenin dediğini önemseme bence, doktorun sorun yok diyorsa yoktur
benimki göbek hizasından bakılıyor genelde ama yan yada ters durduğu için yukardan bakılıyor olabilir, ters duran bebişin ayaklarını çekmek isteseler yine o kadar aşağıdan çekerler heralde sempatiksalakcinni
bide benimde en merak ettiğim şey o , tekme falan atıyor ya acaba diyorum elimi ayağımı
anlayamıyorum duruş şeklini bilmiyorumkismile

elhamraaaaaaaa hafta sonu resimlerden sonra seni bu haftanın en taş hatunu ilan etmek istedim başka birsürü şey var esasında en matrağı, en çatlağı, en delüsüüüüüüü, en çişlisiiii, en Cem Yılmazı gibi ama bence bu hafta için en taş hatunu demek istiyorum. Haksızmıyım kızlarrrrrrrrr

Canim benim icin fark etmez nerede yattigi, doktorum sorun olmadigini soyledikten sonra.
Ama bu son zamanlar bunu soyleyenler okadar cok ki 1 degil 2 degil, kafama takildi gercekten.

boşver onları zaten insanlarım kafasını karıştırmayı çok seviyorlar ben bile artık arayıp durumumu soranlara üstünden anlatıp geçiyorum iyi düşünmek isterken bile insanın moralini bozuyorlar farkından olmadan zaten hiç anlamıyorum bu dr dan çok bilen kişileri

Archmim 75e çektrdm anam be ama 4 boyutlumuş sanki farkı neyse :dilcikar:
Çok istemişler ama şansımız kötü anacım ya
Bak erkesler sadece muayene parasına çektiriyo
Biz bide hava parası veriyoz anasını satim kaydirigubbakcemile3

sensi bende senin gibiyim bebeğin kafası nerdeyse çıkacak bir tarafımdanbilmiyorumkismile çok aşağıda duruyor. ayaklar yukarıda .
ama benim göbek aşağı düşmedi. doktorumda olumsuz biz durum görmedi.
bende bazen evhamlanıyorum ama aksi bir durum olsa doktor uyarırdı bizi.

kimsenin dediğini önemseme bence, doktorun sorun yok diyorsa yoktur
benimki göbek hizasından bakılıyor genelde ama yan yada ters durduğu için yukardan bakılıyor olabilir, ters duran bebişin ayaklarını çekmek isteseler yine o kadar aşağıdan çekerler heralde sempatiksalakcinni
bide benimde en merak ettiğim şey o , tekme falan atıyor ya acaba diyorum elimi ayağımı
anlayamıyorum duruş şeklini bilmiyorumkismile

bende ultrason görüntüsünden anlıyorum el ve ayağının yerini.
benim kız yan duruyor ama bilmiyorumkismile kafa sağ altta, ayaklar sol üstte. bende annemin karnında yan duruyormuşum zorla doğmuşum.
umarım benim kız da pozisyonunu değiştirir.

ştelle haftanın alışveriş canavarıda olabilerrrrr ajanıda olabilerrrrrrrrrrrrrr

sempatiksalakcinni:lepi:

tatlım niye o kadar çok para vereceksin ki
gel benim doktora randevu al, deki bebeğimin hiç 3 boyutlu fotoğrafını yok
güzel pozisyonuda olursa hemen çeksin versin sana
sadece muayene ücretini öde çık

Sagolun kizlar ya rahatlattiniz beni, sizlerin ki de oyle oldugunu duyunca.
Bana oyle bir konusuyorlar ki sanki hic boyle olmasi normal degil hamilelikte gibi.
Size ne demi vallaha sinir oluyorum, birde ister istemez kafama takiyorum bu sekilde cok yorum alinca.

mrb kızlar nasılsınız son gelişmelerimi yazayım cuma kontolüm vardı bebk çok iyimiş gelişimide iyi dedi dr 2 hafta daha içerde tutabilirsek daha kolay toparlanır doğum sonrası diyor

nst ye girdim her zaman kasılan ben o gün iyidim dr a dedim bugün ağrım ve kasılam yok yiyim diye ama genede bağladı çok az kasılma çıktı azda sancı var dedi ama doğum ağrısı değil dediler zaten iyidim o gün önümüzdeki hafta tekrar çağırdı 2 dr bakıp karar verecek ilaçlarıma 30. haftada tekrar ayarlanacaktı haftayı sabırsızlıkla bekliyorum

canım bende seni merak ediyordum...sevindim bak bebeğin gününü bekliyo hayata sıkı tutunucam dedi baştan beri...sağlıkla kucağında olacak annesi..senin kuzu yırttı artık....:)):nazar:

eveeeett
ENleri seçelim

haftanın beleşçişi....özgecay(gelsin hediyeler tüüüü bizim sıfatımıza valla)
haftanın kaynanaperveri....daemon
haftanın bakış açısı....zeynep
haftanın karunu....gülkurusu(mutfaklar o biçim anasını satim)
haftanın ansuruklusu....melmea
haftanın dobrası...sensi
haftanın olgunu...sevra
haftanın konuşanları tahtaya yazanı...ukla
haftanın izinle kafayı bozanı...duyfer
haftanın tıssss'ı.....lovfun
haftanın dekoltesi...celin
haftanın answer the question 'ı...sonsuzhayal
haftanın mesaide koca bekleyeni....archimim
haftanın ineki.....guneşim

bu enler lıstesı gecen haftanınkıyse benıde haftanın kaprıslı annesı yada haftanın krızı secmenız sanırım dogru olurdu....
gecen hafta ıcın ben ozur dılerım ...bilmiyorumkismile

Archmim 75e çektrdm anam be ama 4 boyutlumuş sanki farkı neyse :dilcikar:
Çok istemişler ama şansımız kötü anacım ya
Bak erkesler sadece muayene parasına çektiriyo
Biz bide hava parası veriyoz anasını satim kaydirigubbakcemile3

hay bunların boyutuna
hala mağara devrindeki ultrasonlara sahibim yaa delirecemmalsanaalsanasmile

zeyhatcım çok geçmiş olsun ii olmana sevindim canımm ya Maşallahhh diyelim nazarımız değmesin

elhamraaaaaaaa hafta sonu resimlerden sonra seni bu haftanın en taş hatunu ilan etmek istedim başka birsürü şey var esasında en matrağı, en çatlağı, en delüsüüüüüüü, en çişlisiiii, en Cem Yılmazı gibi ama bence bu hafta için en taş hatunu demek istiyorum. Haksızmıyım kızlarrrrrrrrr

hangi taş resimler, aklinialirimsmile
ben kaçırdım mı yoksam :gitme:

Ama ama ama ama ben hic resim gormedim kiiiii. :gitme:

Back
X