2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar sızı okuyorum ama net basında cok duramıyorum..belım cok agrıyor.
bıde ustune grıp oldum.onunda verdıgı bır halsızlık:çok üzgünüm:
hesaplama konusundasınız yınesempatiksalakcinni
ben hala anlamıs degılım.:sm_confused:

Slm kislarr biz geldik oglusumlaa bayanssulusmile
Nasilsiniz bakalim ben daha yeni kahvaltimi yapiyom cunki yeni uyandimm:kedi:
Rapunzelim cok gecmis olsun canim dikkat et kendine bel agrisi bendede oluyo her zaman.
Hesaplama konusuna gelince siz tickerlerinizde yazan tarihe bakin canlarim cunki o tarih genellikle dogru cikiyo.Ya 1 hafta öncesinde olur dogumunuz yada 1 hafta sonrasinda.Bi proplem olmadiktan sonra hamileliginizde bu tarih dogrudur:emir_bebek:

Son düzenleme:
selam kızlar yesica uyuyo galiba ya da evde değil:uhm:

cadı düngece geç yattı kız helal olsun size ha ben bi yarım saat oturayım balon gibi şişiyodum hamileykenkaydirigubbakcemile

merhabalar hoşgeldin ...

Slm canim sen dun kizimin adini irem dusunuyorum yazinca irem isminin gercek anlamini yazmistim sana ama sanirim okumadan ciktin.Du tekrar ekliyim biliyosun isimler ve anlamlari cok önemli boshayallersmile

Irem isminin anlamı ne?
Irem kötü anlamlı bir isim. Irem 'Allahın sevmediği yalan Cennettir'. Biri Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.

cadı düngece geç yattı kız helal olsun size ha ben bi yarım saat oturayım balon gibi şişiyodum hamileykenkaydirigubbakcemile

Valla sedefim saat 3 ü gecmisti yattigimda ee haliyle kaldim bu saate.Allahtan buyuk oglumda gec kalkiyo yoksa yanmistimm boshayallersmile
Ben ilk hamileligimde bi sismistim ki sorma ayaklarim 42 numara olmustu bunda simdilik sislik yok umarimda olmazzz bilmiyorumkismile

Slm canim sen dun kizimin adini irem dusunuyorum yazinca irem isminin gercek anlamini yazmistim sana ama sanirim okumadan ciktin.Du tekrar ekliyim biliyosun isimler ve anlamlari cok önemli boshayallersmile

Irem isminin anlamı ne?
Irem kötü anlamlı bir isim. Irem 'Allahın sevmediği yalan Cennettir'. Biri Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.

aaa ama hep cennet bahçesi olarak geçiyo anlamı.ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum.guclubacismile

Valla sedefim saat 3 ü gecmisti yattigimda ee haliyle kaldim bu saate.Allahtan buyuk oglumda gec kalkiyo yoksa yanmistimm boshayallersmile
Ben ilk hamileligimde bi sismistim ki sorma ayaklarim 42 numara olmustu bunda simdilik sislik yok umarimda olmazzz bilmiyorumkismile

şiştiğim zaman hemen ayakları yukarı kaldırıyodum yoksa çok kötü oluyodumakannehir

aaa ama hep cennet bahçesi olarak geçiyo anlamı.ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum.guclubacismile

Canim isim sitelerinde o kadar yaniltiyolarki insanlari bende cok uzuluyorum.Benim bu yazdigim gercek anlami.Zaten bazi sitelerde kizina irem adini koyanlar gercek anlamini yazdiktan sonra cok pisman olduklarini yazmislar hep uzuldum gercekten.Hatta bazilari mahkeme yoluyla isim degistirmeyi bile dusunuyolar:
Bence iyice arastirmadan sakin karar verme özellikle arapca kökenli isimlerin anlamlarina cok dikkat et boshayallersmile

sılam ya oğluşunun resmi yok mu kız:icecream:

Ordada gercek anlami yazmiyo.Hatta altindaki yorumlari okursaniz gercek anlami olmadigini belirten bicok yazi yazmislarr kesinlikle irem cennet degil allahin sevmedigi yalanci cennet demek boshayallersmile

evet dikkat ettim de ondan koydum şaşırtıcıbilmiyorumkismile

sılam ya oğluşunun resmi yok mu kız:icecream:

Canim benimki mini laptop kapasiesi kucuk oldugu icin beynine resim falan yuklemiyorum.Zaten pc ye resim nasi geciyo hic bilmiyom.Esime bi ara sölimde buyuk laptopa eklesin ordan eklerim insallah bende.
Oyy ne uzattim kaydirigubbakcemile3

Back
X