2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba alatarel hosgeldın cnm

hoşbulduk canım

benim de belim ağrıyo yine duramadım yerimde bi balkon yıkayacaktım sadece bütün evi süpürdüm sildim balkonun camlarını sildim falan. doktorum duysa çok kızar kesinlikle iş yapma demişti :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Leyla01 nursena geçmiş olsun bayanlar benimde idrarım bulanık idi doktorum suyu bol iç düzelir dedi bol bol bol bol su gebelikte en önemlisi buymuş bayanlar

hoşbulduk canım

benim de belim ağrıyo yine duramadım yerimde bi balkon yıkayacaktım sadece bütün evi süpürdüm sildim balkonun camlarını sildim falan. doktorum duysa çok kızar kesinlikle iş yapma demişti :çok üzgünüm:

inan artık ben bulup doktorunu ben söyleyeceğim bir de marifet gibi anlatıyorsun canım ya sana veya bebişine A.K bir şey olsa vicdanın nasıl rahat durcak merak ediyorum yaptıgın işler ağır işler canım ya inan değmez

merhaba idrar testi mi yapılıyor

evet canım 28. haftada tam idrar tahlili hemogram kan tahlili ve ogtt yani 50 grmlık şeker yükleme testi yapılması lazım.

bu ara benım doktorum haftada 4-5 gunde tansiyonumu ölcturup ona vermemi istedi

inan artık ben bulup doktorunu ben söyleyeceğim bir de marifet gibi anlatıyorsun canım ya sana veya bebişine A.K bir şey olsa vicdanın nasıl rahat durcak merak ediyorum yaptıgın işler ağır işler canım ya inan değmez

ay ne biliyim kız kocam balkonda sigara içiyo balkon çamur içindeydi üst kattaki kadın halısını yıkamış asmış hep sular akmış çamur olmuş . kocam balkona çıkınca kedi de çıkmış çamurdan pati izi heryerde :/ dayanamadım. içim şimdi de rahat değil ki :(

ay ne biliyim kız kocam balkonda sigara içiyo balkon çamur içindeydi üst kattaki kadın halısını yıkamış asmış hep sular akmış çamur olmuş . kocam balkona çıkınca kedi de çıkmış çamurdan pati izi heryerde :/ dayanamadım. içim şimdi de rahat değil ki :(

ah be güzelim kızma bana ne olur bak ben yenı basımıza gelen bir olayı anlatayım moralın bozulmasın ama dikkat et diye anlatıyorum yenı dogum yapan kuzenımın arkadası da 6 aylık hamıle idi kadının durumuda cok iyiymiş ama o gun hadi demiş ben iyiyim yerleri silip süpüreyim.. dalgınlıkla yatağını itekliyo aksamına bebişini maalesed kaybetmiş kadın şimdi perişanmıs değermiydi diye diye ..

ben eşime yaptırıyorum ağır işleri yapmazsada bırakıyorum walla kızsamda ne yapayım bebişimden önemli değil yani

aaayy allah korusuuuuuuun. doğru diyosun aslında çok sakıncalı. ağır kaldırmamaya çalışıyorum itmiyorum çekmiyorum ama doğru yine de dalgınlıkla ya olursaaa ayy yazık kadıncağıza

ben de haziran annesi olacaktım ama şimdi melek annesiyim bebeğim karnımda öldü 17 gün oldu yokluğuna alışamadım işi gücü bırakın bebeklerinize sarılın kızlar en kıymetli onlar

yine bu forumda okudugumu anlatıyorum kızlar doguma 2 haftası kalan bı arkadasımız bir yakınını cagırmıs temızlık yapsın die yardım olsun diye de bir kova su doldurayımda koyayım derken karnının üzerine düşmüş yine maalesef bebişinin kalbı durmus..

Bunu bizlerle onca üzüntüsüne ragmen paylaşmasının sebebi ders almamız dikkat etmemiz olsa gerek..

akşam akşam felaket tellalı gibi oldum özürdilerim ama söylemek istedim ne kadar sanslıyız ki bebişlerimiz oluyor.. Ne kadar isteyipte hamile kalamayanlar var veya uğrasıp hayal kırıklıgı yasayanlar
bence kıymet bilmeliyiz arkadaslar suan tek sorumluluğumuz bize baglı yasayan yavrularımıza sahıp cıkmak olmalı
ister bana pis desinler ister dagınık umrumda degıl walla

Back
X