2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar acayip gaz sancısı var birde birden ağrı girdi sancı gibi korktum valla yaaa..
ayrıca bir şey sorcam ben akşamları 1 bardak süt içiyorum.. ama artık tiksiniyorum
eşimde içmek zorundasın bebeğimiz için diyor istemeye istemeye içiyorum
ne yapcam sizler içiyormusunuz???
uklacım valla ben de her akşam iç iç, ben de istemiyorum artık içmiyorum.. gündüzleri bazen içiyorum çilekli fln..
akşam yemekten sonra süt hiç iyi gelmiyor bana da.. ki o kadar da severdim.
onun yerine bol bol yoğurt yiyorum aksam yemeklerinde.. her öğlen de mutlaka ayran içiyorum.. aynı işlevi görüyordur diye düşünüyorum

uklacım valla ben de her akşam iç iç, ben de istemiyorum artık içmiyorum.. gündüzleri bazen içiyorum çilekli fln..
akşam yemekten sonra süt hiç iyi gelmiyor bana da.. ki o kadar da severdim.
onun yerine bol bol yoğurt yiyorum aksam yemeklerinde.. her öğlen de mutlaka ayran içiyorum.. aynı işlevi görüyordur diye düşünüyorum

evet bende akşam yatmadan önce içiyorum bir bardak bazende sabahları ballı süt içiyorum.. farketmez bence yoğurt peynir süt ayran hepsi aynı şey bence sonuçta hepsi süt ürünü..

öğlenleri yarım kase yoğurt yiyorum mutlaka.. akşamları süt içmek istemiyorum artık
midem bulanıyor..

Valla ben daha hiç süt içmedim. Doktorumda gerek yok dedi ama özellikle ilk üç ay için söylemişti. Çünkü zaten ilk üç ayda senin ekstra aldığın gıdanın bebeğe bi faydası olmazmış o sadece sana yararmış.E benimde maaşallahım var doktor senin ekstra bişey yapmana gerek yok dedi :) Şaka bi yana ben acayip peynir ve yoğurt tüketirim dotorumda bunu biliyo süte gerek görmedi.Bide gerçekten böyle şeyleri zayıf bünyeli hamileler için öneriyoruz dedi.

valla ben sütü çok severdim ama artık içemiyorum. benim doktorda süt peynir ayran yoğurt bunlardan birini günde mutlaka tüket yeterli demişti. bende yoğurt ayran peynir yiyorum

ya bende bu kontrolüme qittiğimde doktoruma sorucam yürüyüş mevzusunu kızlar.. evde koşu bandım var öyle zavallım köşede duruyor yaa düşük tehlikem olduğu için şimdiye kadar hiç koşu bandımda yürüyüş yapmadım ama artık sanırım başlaya bilirim yaa..

Ben son gidişimde doktoruma sormuştum, nazbın 120'yi geçmediği sürece problem yok, yürüyüş bandında yürüyüş yapabilirsin demişti, ama yine de her ihtimale karşı ben de 1.trimesterin bitmesini bekleyeyim

evet artık bende baslıcam yürüyüslere zaten kiloluyum birde 2 kilo aldım simdiye kadar nasıl olacak bilmiyorum valla allahtan hayırlısı kızlar bu arada 1-2 gündür hissediyorum sanki hareketleri tatlı bişeyler yedigimde :)

aha tatlı yeme bahanesini buldum

Ben son gidişimde doktoruma sormuştum, nazbın 120'yi geçmediği sürece problem yok, yürüyüş bandında yürüyüş yapabilirsin demişti, ama yine de her ihtimale karşı ben de 1.trimesterin bitmesini bekleyeyim

aha tatlı yeme bahanesini buldum

oooo doğru dedin kaydirigubbakcemile3

Kızlar süt beni de baydı, ama her akşam ayran yapıyorum koca bir kase, içerisine de mutlaka süt koyuyorum, hem çok güzel kıvam kazandırıyor, hem de süt de içmiş oluyorum

selam şekerler beni özlediniz mi bakiim. sütü ben de normalde çok sevdiğim halde içemiyordum dr nesquick dene dedi. süper oldu neskuickli süt içiyorum şimdi, bazen de ayran. bide hamileler için pilates ve yoga dvd'leri aldım haftada1-2 gün onları yapıyorum bu sabah mesela gne yogayla başladım. tavsiye ederim çok süper. bir de bazen öğle molalarımda bazen haftasonu 20-30dakikalık açık hava yürüyüşleri yapıyrum. Antalyada yaşamanın avatajını kullanıyorum yani:)

selam şekerler beni özlediniz mi bakiim. sütü ben de normalde çok sevdiğim halde içemiyordum dr nesquick dene dedi. süper oldu neskuickli süt içiyorum şimdi, bazen de ayran. bide hamileler için pilates ve yoga dvd'leri aldım haftada1-2 gün onları yapıyorum bu sabah mesela gne yogayla başladım. tavsiye ederim çok süper. bir de bazen öğle molalarımda bazen haftasonu 20-30dakikalık açık hava yürüyüşleri yapıyrum. Antalyada yaşamanın avatajını kullanıyorum yani:)

dünde eşim bana diyor sen ne zaman pilates başlayacaksın diye
dedim ayağa anca kalktım pilatesi nasıl yapayım. şöyle 1 ay daha kendime geleyim de bende spora başlamak istiyorum

sekeroo, hamileler için yoga ve pilates dvdlerini nereden aldın

Back
X