2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efet bende işten kovulcm yakndaaa :):):)

Haa birde unutmadan doktorum domuz gribi aşısını ol durum kötüye gidiyo çünkü diye uyardı. Ayrıca ekstra yemen içmen gereken bişey yok dedi. Yediğin herşey sana yarıyo bebişe ekstra bi katkı sağlamıyo haberin olsun dedi. Bebek alacağını zaten alıyor sağlıklı ve dengeli beslenmen bunun için yeterli gereksiz yere litrelerce süt içme herşeyi kararında yap canın süt istemiyosada içme boşver dedi. Bide ben karnımda ve kasıklarımdaki ağrıdan ve sızlanmadan bahsettim bunada normal rahim büyüdüğü için oluyor dedi o kadar heyecendan başkada bişey sormadım yine :)

Kız olursa biz Fergin koymayı düşünüyoruz (ışıldayan, parıldayan anlamına geliyormuş, hem eşimin adı Mergin , ona uysun diye), bende "r" leri söyleme problemi olduğundan başına Ayşe yada Leyla eklemeyi düşünüyorum. Ama erkek olursa karar veremedik.

:kedi: siz beni ciddiye almıyorsun ama ben yinede isimleri sizlerle paylaşırım
EZRA :sözü konuşması düzgün
KATRE: su damlası
SAMİRA:arapça gece insanı meyve veren
ECRİN:arapça allahın hediyesi
BEREN:güçlü kuvvetli
LİVZA: bereket bolluk
ESİLA:cennet kapısı
DİLŞAT:gönlü hoş sevinçli farsça
NEVRA:beyaz çiçek
DİDAR: güzel yüz görme
ZİŞAN: lale şan şeref
MİNEL: cennetteki inci tanesi
CEYLİN: cennete açılan kapı
biz eşimle kızımız olursa ya CEYLİN ya da BEREN LİVZA kurmayı düşünüyoruz:kedi:

beim de ismim ceren ya,
ilk zamanlar beren koyabilirim diyordum ama beren saatten sonra o ismi nedense begenmemeye basladım

kız olrsa bende güneş nira düşünüyorm ama erkek olrsaa o muammaaaaa:D babamın adını dusnyrdm ama:( bakalm kısmt

Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.

süper bir haber hadi gözün aydın hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.

Gözün aydın canım

kızlar hepiniz tok mu gittiniz ikili test için tam bi yanıt alamadım. Sabah 11 de randevum var. o saate kadar aç kalmak doğru mu onu da bilmiyorum ???

ben sırf bol kız ismi var diye kız isterdim ama erkeğe de hayır diyemiyorum

kızlar hepiniz tok mu gittiniz ikili test için tam bi yanıt alamadım. Sabah 11 de randevum var. o saate kadar aç kalmak doğru mu onu da bilmiyorum ???

ben ikili test olurken elimde dost vardı hem kan alınıyordu hem tostu götürüyordum mideye bişey demedilercokacimcoook

ben ikili test olurken elimde dost vardı hem kan alınıyordu hem tostu götürüyordum mideye bişey demedilercokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 tost yazacağıma dost yazmışım kız dostumu yemedim tost yedim ha yanlış anlamasırnaşık şey

Haa birde unutmadan doktorum domuz gribi aşısını ol durum kötüye gidiyo çünkü diye uyardı. Ayrıca ekstra yemen içmen gereken bişey yok dedi. Yediğin herşey sana yarıyo bebişe ekstra bi katkı sağlamıyo haberin olsun dedi. Bebek alacağını zaten alıyor sağlıklı ve dengeli beslenmen bunun için yeterli gereksiz yere litrelerce süt içme herşeyi kararında yap canın süt istemiyosada içme boşver dedi. Bide ben karnımda ve kasıklarımdaki ağrıdan ve sızlanmadan bahsettim bunada normal rahim büyüdüğü için oluyor dedi o kadar heyecendan başkada bişey sormadım yine :)

canım gözün aydın.bebişin iyi olmasına çok sevindim.maşallah.:nazar:
bu arada senin doktorunda benimki gibi relax sanırım.bende ilk zamanlar hiç iştahım yok,yumurta vb.yiyemiyorum diye üzülüyodum bu kadar takma bebeğin durumu gayet iyi canın istediğinde ye diyodu.
aslında bi taraftan bu kadar relax olması beni rahatlatıyo çünkü ben çok pimpirik bi insanım

Saol canım. Ben de o saate kadar nasıl aç kalıcam diye düşünüyordum. Maşşallah 2 saat bile aç kalamıyorum artık. Kazınıyor hemen midem.. :)

Back
X