• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bişey dicem, normal doğum çok ii tamam da, duyduğuma göre normal doğumdan sonra vajinada deformasyon oluyormuş, siz duydunuz mu böyle bişey?

Kızlar bişey dicem, normal doğum çok ii tamam da, duyduğuma göre normal doğumdan sonra vajinada deformasyon oluyormuş, siz duydunuz mu böyle bişey?

risk olarak duydum.bi proftan normal doğum diye birşey yoktur dedi.ama yüz yıllardan beri gelen bir yöntem oldugu ve faydaları da riskinden daha cok olduğu için tercih edilenlerin ilk sırasındaymış.ilerde idrar kaçırma riski var normal ogumda da yani gülünce filan damla halinde oluomus.ben ilk dogumumu normal yolla yaptm ve memnunum.herkeste olacak diye birşey yok.sezeryanda da risk cok karar dr ve bizlere kalıo.

çok fazla doğum yaparsan ya da uzman biri tarafından doğum yapmazsan olabilir
ama ilk doğumdan sonra deforme olacağını sanmıyorum

kızlar size iyi sohbetler ben yemek yapmaya baslıcam mucuk herkese

selam kızlar baya kaynatılmiş yine :)))) ben yetişemiyorum 3g kullandığımdan da fazla nette girmek istemiyorum zararı olur mu bilmyorum ama fazla girmemek daha doğru sanırım:))
biliyorsunuz geçen hafta doktorum ultrasonla ense kalınlığı ölçmüş bana 2 li test yapmamıştı .bu hafta da beni daha ayrıntılı bir cihaz ile kontrol ettiler( obstetrik dopler us )bebğin 4 boyutlu halini gördüm gözlerini kaşıyodu:))) neyse burada ense kalınlığı 1.8 --burun kemiği 5mm idrar torbası 5.8* 4.8 çıktı kalp atışımız dakıkada 160 ,aminos sıvısı normal beyin gelişimi normal karın marın derken her bişeye baktılar :))) şu an için bir sorun yok deyerek bana ikili tati de 3lü testi de yapmadılar:(((

direk 4lü yapacaklar onuda türkiyede yapmak istiyorum acıbadem bakırköyde özlem pata diye bir dokto buldum gidenbilen var mı ??? bu 4lü test nekadar yaptıran oldu mu aramızdagerçi sigortam karşılıyor ama acıbadem olunca fiyatı önceden bilip hazırlıklı olmak istedim:)))

aynen yaa bende kara kara ne yapacağım diye düşünüyorum...

valla saat 7den sonra ne yetişirki basit bişiler yapmak lazım:(:( zaten soganlı yemek yapamıyorm hala midem bulanyr ofyaaa:(

basit sey en kolay fırın torbasıyla oluyo..
ço zorda kalırsam atıyom tavugu içine, atıyom yağı içine, garnitür atıyorum bide..
hemencecik oluyo

ya da yine fırın torbasının içine at önceden yapılmış köfte, ya da hazır köfteyle de olur sanırım.. patatesleri de elme dilim gibi kes at.. tuz karabiber yağ içine..
oohh o da kolay oluyo

fırın torbaları benim çok işime yarıyo

basit sey en kolay fırın torbasıyla oluyo..
ço zorda kalırsam atıyom tavugu içine, atıyom yağı içine, garnitür atıyorum bide..
hemencecik oluyo

TAVUKDA COK SEVMYRM HELEDE BU DÖNEM:(:( BENDE ANNEMN BUZLUGA KOYDUGU MANTILARI HASLIYRM ACIL DURMLRDA AMA ONUDA KOCAM PEK SEVMYR:(::(:a015:

bide size patatesli süper bişi tarifi verem.. ayy noluyosa bana bugün.. canım da istedi galiba şimdi..

patatesleri soyup küp küp doğruyorsunuz ve haşlıyorsunuz tuzlu suda.. (4 orta boy patates fln)
sonra knorr un beşamel sosu var ondan hazırlıyorsunuz hemencecik oluyo oda..
sonra patatesler ve beşamel sosu karıştırıyorsunuz.. içine tuz karabiber
sonra borcam a koyuyorsunuz.. ben dikdörtgen olanlarına koyuyorum..
üzerine kaşar rendesi bol bol..
fırına atıyorsunuz
oohhh pişsin bi güzel..
sonra dilim dilim kesip servis yapıyorsunuz..
süperr lezzetli oluyor mutlaka deneyin

noluyor yaa gene yemek tarifleri
özge seni ve fırın poşetlerini kınıyorum :umursamaz:

bide size patatesli süper bişi tarifi verem.. Ayy noluyosa bana bugün.. Canım da istedi galiba şimdi..

Patatesleri soyup küp küp doğruyorsunuz ve haşlıyorsunuz tuzlu suda.. (4 orta boy patates fln)
sonra knorr un beşamel sosu var ondan hazırlıyorsunuz hemencecik oluyo oda..
Sonra patatesler ve beşamel sosu karıştırıyorsunuz.. Içine tuz karabiber
sonra borcam a koyuyorsunuz.. Ben dikdörtgen olanlarına koyuyorum..
üzerine kaşar rendesi bol bol..
Fırına atıyorsunuz
oohhh pişsin bi güzel..
Sonra dilim dilim kesip servis yapıyorsunuz..
Süperr lezzetli oluyor mutlaka deneyin

cnm tarıflerın ıcın teşekkr edrm denıcm bnlrı ama bugn dııl:(:( sanrm az önce ne yedım cıkrdım öglendn igrenc bişi bidaha bugn yedgm seyı gormk dahi istemyrm:(

Back
X