kaydirigubbakcemile3ne göz var kız sende kartal gözlü
3 saattir toplantıdayım bir ara altıma yapacaktım izin istedim çıktım valla
hiç hamilelerin derdinden anlamıyorlar. kasıklarıma ağrı girdi
yok yook batmayızz.. o zaman doğurmus olacaz :jeyyar:Yemek işi olursa bu iştahla batarız
gel anam gell... ben dünden razıyımm
yaşasın ek iş buldum hihoyyythihoyyyt
tamam özge geliyorum aç kapıları
valla ben kesin girerim yani :) acaba ne kadar sermaye gerekir böyle bişiler için..valla ynen kızlar ya bende kendi işimi yapmak istiyorum yapsak bişiyler süper olurduu
oohhh süper...
bütün istanbullular toplandı toplandı ....:):)delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::içelim:
kaydirigubbakcemile3
yok yook batmayızz.. o zaman doğurmus olacaz :jeyyar:
gel anam gell... ben dünden razıyımm
valla ben kesin girerim yani :) acaba ne kadar sermaye gerekir böyle bişiler için..
araştırmak lazım bi
bütün istanbullular toplandı toplandı ....:):)delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::içelim:
valla evdeyim yada kuzene gidebiliriz
ama aklıma k.validemler bize gelin der gibi geli,yo nasıl eksem çözümü olan varmı??
bence kreş iyi fikir..ne yapcamıza karar vermek lazım önce :lepi:
sen de gel kız...
sen de uzaktan bizi internet üzerinden pazarlama işini fln yaparsın
Kızlar canım kısır istedi (sayenizde), 2-3 saat önce görümceme kısır yaparmısın dedim, şimdi bana sizde malzeme varmı diye soruyor. Oooooooof ağlamak istiyorum, bu kadar mı zor 3 saat içinde bi kısır yapıp getirmek yaa, bize gelip kısır mı yapcan?
bence kreş iyi fikir..
cocukların analarına da kısır mısır bişiler satabiliriz.
kreş için öğretmenlik fln mı gerekiyordur ille acaba..
efet acamak ıcın ızın alıyorsunyaa bitane ogretmenlk mezunu ıstıyor sanırm anaokulu ogrt mezunu tabekiiyokmu aramızda bitane diploması yeter :teytey:
:roflol:esmerim biçim biçim bızde acalımkısır dukkanını. kadıkoydekı esnaflar burdakı hamısler yeter bıze
:roflol:
ben de gelcem oturcam o tükkanda
çatlatmayın kızzbu kadar kısrı muhabbetıne krıze gırerdım heralde neysekı esmer öglen yetıstırdı kısırı esmercım varsa canının ıstedıgı bısey sole sende arada yapar getırırız ısyerıne oglenlerı bulusuruz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?