2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne göz var kız sende kartal gözlü
3 saattir toplantıdayım bir ara altıma yapacaktım izin istedim çıktım valla
hiç hamilelerin derdinden anlamıyorlar. kasıklarıma ağrı girdi
kaydirigubbakcemile3

Yemek işi olursa bu iştahla batarız
yok yook batmayızz.. o zaman doğurmus olacaz :jeyyar:

yaşasın ek iş buldum hihoyyythihoyyyt
tamam özge geliyorum aç kapıları
gel anam gell... ben dünden razıyımm

valla ynen kızlar ya bende kendi işimi yapmak istiyorum yapsak bişiyler süper olurduu
valla ben kesin girerim yani :) acaba ne kadar sermaye gerekir böyle bişiler için..
araştırmak lazım bi

ne yapcamıza karar vermek lazım önce :lepi:

valla evdeyim yada kuzene gidebiliriz
ama aklıma k.validemler bize gelin der gibi geli,yo nasıl eksem çözümü olan varmı??

Ayy, benim kocacım bana çok güzel bir sürpriz yaptı.

Bizim düğünümüzü yaptığımız otelde yılbaşı balosu varmış, hatta o gece otelde geceleyip, ertesi gün de brunch'a katılınacakmış.

Bunun için rez. yaptırmış.

ben de kayınvalide gelmek istiyo diye stres oluyordum, bu da böylece sonuçlandı.
Canım benim ya.:1hug:

Kızlar canım kısır istedi (sayenizde), 2-3 saat önce görümceme kısır yaparmısın dedim, şimdi bana sizde malzeme varmı diye soruyor. Oooooooof ağlamak istiyorum, bu kadar mı zor 3 saat içinde bi kısır yapıp getirmek yaa, bize gelip kısır mı yapcan?

kaydirigubbakcemile3

bence kreş iyi fikir..
cocukların analarına da kısır mısır bişiler satabiliriz.
kreş için öğretmenlik fln mı gerekiyordur ille acaba..

efet acamak ıcın ızın alıyorsunyaa bitane ogretmenlk mezunu ıstıyor sanırm anaokulu ogrt mezunu tabekii yokmu aramızda bitane diploması yeter:teytey:

esmerim biçim biçim bızde acalımkısır dukkanını. kadıkoydekı esnaflar burdakı hamısler yeter bıze

bu kadar kısrı muhabbetıne krıze gırerdım heralde neysekı esmer öglen yetıstırdı kısırı esmercım varsa canının ıstedıgı bısey sole sende arada yapar getırırız ısyerıne oglenlerı bulusuruz senle

çatlatmayın kızz

ya biz açalım kreş için öğretmen var benim kuzenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…