• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hamıle oldugumdan berı tavuk yemeyenlerdenımm..
balıgı bız cok sevıyoruz bıde ben kendım uydurup guzel guzel hazırlıyorum bırde kayınpederım mukemmel balık yapar bı kayınpederım bı ben yapıp yaklasık 5 gun arayla bazen daha sık balık yıyoruz bol boll..

ya kızlar ben ne yapayım dolmanın yanına..

günesim yarın gorusurz gule gule gıt gule gule gel:D

yok anacım şu saatte almıyor midem genelge, menelge okuyamıycam.
Aynen daemon cum, ben de tavuk, hatta neredeyse sebze neslinin tamamı bitti.
Sadece, balık, et, salata, kaçamak kaçamak hamur işi şudur budur.
Benim kocam hazırlıyor, bu akşam da balık var. Balık kocamdan salata benden.
herkese afiyet olsun,
yarın görüşmek üzere.
Öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi

zynpmrt nerde oturuyorsun canım üsküdarda balıkçı carsısı girisinde bir lokmacı var sıcak sıcak birde tarcın döküyorlar üstüne yakınsan git derim canım

hay allah senden razı olsun canım yaaa kaça kadar açıktır ben şimdi leventteyim gerçi eşimi bekliyorum geç çıkacak ama bugün olmasa bile yarın kesin giderim.Libadiye tarafında oturuyorum.

canım dolmanın içinde zaten pirinç var, pilav falan olmaz..
çorba yap şöyle dolu dolu bi salata yap yeter bence..
ama ille yapman gerekiyorsa makarna yapabilirsin

yıne makarna dedı catlak.. ama kociş cok sevıyo soyle domateslı makarna olabılır dedıgın gıbı yogurtlu yogurtlu bıde corba yapayım dıyorum ama ne corbası yapsam acepp

ay eylülcüm su yenimahalle doğum hastanesinde yapmış bizim apartmanda bir kız var gecen hafta yaptı doğum hiç memnun kalmamış bir yatakda iki kişi yatmış gersini siz düşünün artık

hay allah senden razı olsun canım yaaa kaça kadar açıktır ben şimdi leventteyim gerçi eşimi bekliyorum geç çıkacak ama bugün olmasa bile yarın kesin giderim.Libadiye tarafında oturuyorum.

anammmmmmm bı komsu daha de bakem lıbadıyenın neresınde.. bende lıbadıyedeyım kusumm

yıne makarna dedı catlak.. ama kociş cok sevıyo soyle domateslı makarna olabılır dedıgın gıbı yogurtlu yogurtlu bıde corba yapayım dıyorum ama ne corbası yapsam acepp

ayy tarhana yapabilirsin
domates yada..
ya daaa yoğurt çorbası fln da yapabilirsin.. hani içinde pirinç olan.. yayla çorbası

kızlar yaaa
bişi dicem ama..
kaç gündür benim canım ne cekiyo biliyomusunuz
söylemiyim söylemiyim dedim ama

çiğ böreekkk mafoldumben

lahana diyince aklıma şimdi geldi bende rüyamda lahana alıyodum çok güzeldi böyle fos fos bir yandanda acaba bunu taşısam bir sey olmaz dimi diyodum :)

yok anacım şu saatte almıyor midem genelge, menelge okuyamıycam.
Aynen daemon cum, ben de tavuk, hatta neredeyse sebze neslinin tamamı bitti.
Sadece, balık, et, salata, kaçamak kaçamak hamur işi şudur budur.
Benim kocam hazırlıyor, bu akşam da balık var. Balık kocamdan salata benden.
herkese afiyet olsun,
yarın görüşmek üzere.
Öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi

ya ne güzel keşke benim eşim de yapabilse ben balık temizleyemem ancak temizleyen yerlerden alıyoruz.

Patetesleri küp küp doğruyorum, soğan, kıyma ve patatesi kavuruyorum. Salça, kımızı biber, tuz, kimyon, karabiber ekliyorum. Üzerini geçene kadar su koyup, suyu bitene kadar tencerede pişiriyorum. Sonra fırın tepsime alıyorum, üzerine de bolca beşamel sos hazırlıyorum. (Beşamel sosun yumurtalarını sarısı ve beyazı ayrı çırpıp eklersen çok güzel oluyor, böyle poh poh). Üzeri kızarana kadar fırında pişiriyorum

canım ben kolay kolay beşamel sos kullanmam onu nasıl yapıyorsun peki?

Libadiye caddesinde işmont varya onun yanından girince ilerde (ama baya bi ilerde) Çamlıca tem bağlantı otobanına paralel bizim ev

saka yapmıyosun dımı canım bızde ısmontun yanından gırıyoruz ılerde bı kopru daha var ordayız..

Back
X