- Konu Sahibi daemon
- #13.401
gordum canım teşkürrra.s
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gordum canım teşkürrra.s
ya benimde göğüslerim çok kaşınıyor
ama sadece ucu değil resmen her tarafı offfff
fena yaaa
ben şimdi şu teste takıldım. ikili testle beraber yapmış olabilirler mi bunu
valla bende ölüyorum kaşıntıdan hemde tatlı tatlı kaşımamaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
bana öyle yapmıştıben şimdi şu teste takıldım. Ikili testle beraber yapmış olabilirler mi bunu
canım bende yazdımdelikafadulden
bana öyle yapmıştı
bana öyle yapmıştı
ay benimki de ben de doğuma girecem deyim duruyo.. ben de beni o halde görme diyorum kaydirigubbakcemile3kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:
ay ne yapsam eve kedimi alsam acaba ay pekte huylanırım kedi köpekten kuştan
ağır kokuyorlar tüy döküyorlar dokunmaya bile korkarom ama balıklarım var çok severim ayptır söylemesi bende bir balığım 8 martta kadınlar gününde dünyaya gelmişim ay allah iyiliğimi versin nerden nereye atladım süperim yaaa:roflol:
toksoplazmay dıyosan ıkılı testle degılde ıkılıden once kan testlerı yapılıyor muhtemelen onlarla beraber yapılıyor bır cok yerde kalp atıslarını duyduktan hemen sonra yapıldımı sende boyle bı test
hmm doğru midyenin öyle bir olayı vardı hatırladım şimdi..
neyse yemiyorum artık...
ama karsıma cıksa bir yerde 2-3 tane yerim herhalde..
çok severim midye tava midye dolma
valla ben dayanamıyorum eve gidince ilk işim
üzerimi değiştirip sütyenimi çıkartıktan sonra
5 dk kadar göğüslerimi kaşıyorum
ayyyyyy ne yapim kaşınıyo ondan sonrada acıyo ama
ben rahatlıyorum ya
bu kaşıntı ertesi gün akaşama kadar yetiyo
sonra akşam yine aynı rutin kaşıma faslı
daha ne kadar böyle sürer bilmem ama