• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benimde göğüslerim çok kaşınıyor
ama sadece ucu değil resmen her tarafı offfff
fena yaaa

valla bende ölüyorum kaşıntıdan hemde tatlı tatlı kaşımamaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

kızlar sankı kakao yagı benım kasıntımı azalttı gıbı aksamları suruyorum karnıma goguslerıme kokusuda cok hosuma gıttı 2-3 dk ovarak suruyorum cok guzel oluyo vıcık vıcık yagda olmuyo bı dneyın derım

ben şimdi şu teste takıldım. ikili testle beraber yapmış olabilirler mi bunu

toksoplazmay dıyosan ıkılı testle degılde ıkılıden once kan testlerı yapılıyor muhtemelen onlarla beraber yapılıyor bır cok yerde kalp atıslarını duyduktan hemen sonra yapıldımı sende boyle bı test

valla bende ölüyorum kaşıntıdan hemde tatlı tatlı kaşımamaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

valla ben dayanamıyorum eve gidince ilk işim
üzerimi değiştirip sütyenimi çıkartıktan sonra
5 dk kadar göğüslerimi kaşıyorum
ayyyyyy ne yapim kaşınıyo ondan sonrada acıyo ama
ben rahatlıyorum ya
bu kaşıntı ertesi gün akaşama kadar yetiyo
sonra akşam yine aynı rutin kaşıma faslı
daha ne kadar böyle sürer bilmem ama

bana öyle yapmıştı

kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:

sagolun hanişlerım desdteklerınızı beklıyorum oylarınızı benım için kullanın hehehe:lepi:hihoyyytalkisalkisalkisa.s.

kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:
ay benimki de ben de doğuma girecem deyim duruyo.. ben de beni o halde görme diyorum kaydirigubbakcemile3

benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.

ay ne yapsam eve kedimi alsam acaba ay pekte huylanırım kedi köpekten kuştan
ağır kokuyorlar tüy döküyorlar dokunmaya bile korkarom ama balıklarım var çok severim ayptır söylemesi bende bir balığım 8 martta kadınlar gününde dünyaya gelmişim ay allah iyiliğimi versin nerden nereye atladım süperim yaaa:roflol:

anaaa kız bende balığım.23 şubat kaydirigubbakcemile5
kediye iyi bakarsan tüyü de az dökülür kokusuda olmaz. koltuğa işemiyor ya bu meret gidip kumuna yapıyor tuvaletini.

bende balıkları hiç sevmem, hayvan dediğini mıncıklayıp seveceksin delikafadulden

toksoplazmay dıyosan ıkılı testle degılde ıkılıden once kan testlerı yapılıyor muhtemelen onlarla beraber yapılıyor bır cok yerde kalp atıslarını duyduktan hemen sonra yapıldımı sende boyle bı test

bilmiyorum yaptılarsa da ahberim yok. habire kan alıyolar ama:1shok:

hmm doğru midyenin öyle bir olayı vardı hatırladım şimdi..

neyse yemiyorum artık...

ama karsıma cıksa bir yerde 2-3 tane yerim herhalde..

çok severim midye tava midye dolma

öyle 2-3 tane yetmez bana en az 10-15 tane yemem lazım bayılırım ben mideyeye ama hamile olduğumdan beri 2 kere yiyebildim anca.. çünkü yasak olduğunu öğrendim yasakkelime

valla ben dayanamıyorum eve gidince ilk işim
üzerimi değiştirip sütyenimi çıkartıktan sonra
5 dk kadar göğüslerimi kaşıyorum
ayyyyyy ne yapim kaşınıyo ondan sonrada acıyo ama
ben rahatlıyorum ya
bu kaşıntı ertesi gün akaşama kadar yetiyo
sonra akşam yine aynı rutin kaşıma faslı
daha ne kadar böyle sürer bilmem ama

canım yapma öyle kaşıma valla çatlar sonra daha çok üzülürsün

Back
X