- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #13.921
canım bu gün işyerimden arkadaşımla konuşuyordum sakın normal doğumdan korkma ben gece 12 den sabah 5 ekadar sancı çektim ama adet sancısı gibi oluyor belki bir miktar daha fazla anlamadım baktık sancı geçmiyor hastaneye gittik meğer 5cm açıklık olmuş doğumum başlamış dedi, saat 6da serum vermişler lağmöan felan 8 de doğuma girmiş 8,10 gece doğurmuş bu kadardı diyokızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm
böle söyleyince valla benim içim rahatladı...