- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #15.041
176 gün sonra ben,185 gün sonra ozgecay napıyo olucaz bilene bnden bi yeni doğan hediye paketi,boşuna milupadan beklemeyinkaydirigubbakcemile3,sıkıntıdan şapşırdım ha
:roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
176 gün sonra ben,185 gün sonra ozgecay napıyo olucaz bilene bnden bi yeni doğan hediye paketi,boşuna milupadan beklemeyinkaydirigubbakcemile3,sıkıntıdan şapşırdım ha
kızlar albümüme ördüklerimi koydum bakın isterseniz
ikiz kardeşim aşağıdan gözetleme bizi![]()
Bütün işlerimi toparladım geldim geçmişi okudum tabi herkes gitmiş. ben hala iş yerindeyim oysaki![]()
canımmm yazık kız sana bu saate kadar...
Ah güzelim bu benim rutinim herkes dışardan reklamcılığı zevkli bi iş zannediyor ama maalesef sabahladığımız zamanlar bile oluyor. Üstelik kaçta çıkarsan çık sabah 9 da işinin başında olman gerekiyor![]()
tesekkür ederim kızlar
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim gene bozuk malesef
dün burdaa yazmıştım sağ kasığım zonkluyor gibi ağrıyordu canımı yakıyordu bugünde işe gittim başım ağrıyordu bir anda yere düştüm eczaneye gittim tansiyonum ölçüldü 10-5 olmuş. Sonra ameliyatımı yapan dr umun hemşiresini aradım dünkü ağrı için bir iki kere olursa önemli değil ama devam ederse sorun yaratabilir dedi. Malesef dr umda doğumda olduğu iin gidemedim. Evimin yakınında bir dr buldum ona gittim rahimde sancıların var ultrasonda görünüyor dedi istirahat et dedi. Sonra tansiyonuma baktı sen düşüğü ne dert ediyorsun tansiyonun sınıra dayanmış yükselmiş yarım birim daha yükselse biz seni yatrırız dedi( kiloma baktı 6 kilo almışım bişeyde yemiyorum onun üstünde durdu böyle kendini tutatmazsan doğum yapacak hastane bulamazsın kartal eğitim araştırma bile seni sevkeder başka yerlere dedi öfffffffffffffff öffffffffffffffffffffffff