• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lilypie - Angel and Memorial ticker scene selection canım bu adrese gir sırayla tüm bilgileri seç doldur... tarihe tahmini doğum tarihini yaz... daha sonra çıkan linki profil bilgilerinden doğum kilo.. takip bölümü var oraya gir değişiklikleri kaydet de oluyor... inşallah doğru anlatabilmişimdir... :ecrin_bebek:

buarada cnm sanırım oldu yabnlış bişi yapmadıysam teşekkr ederımmmmmmmmmmmmm:):) ehehehe eksık kalmayalım dimi amaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

ben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)

Son düzenleme:
ya buarada hala bulantılrm var napcam benyaa artık dayanamıyorummm cok ilaçda ıctım bır faydası yok cıldırmak uzereyım artık:(:(

günaydınlar hatunlar ben bugün yine erkenciyim
kapıcının kapıyı vurmasıyla uyandım:sinifsinif:midem çok kötüü bulanıyor

ben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)

benle eşimde beşiktaşlıyız. bende o takımlardan alacağım yavru kartalıma :sm_cool:

günaydınlar hatunlar ben bugün yine erkenciyim
kapıcının kapıyı vurmasıyla uyandım:sinifsinif:midem çok kötüü bulanıyor

gunaydın cnmmmm yazasana kapıya zıle basmayın:) annem ben kocaman kızdım uyanmayım diye bebek uyuyor yazıyordu eheheeh...
buarada bu midem benide mahvetti yok bunun bi çözümü sanrm:(

ya keşke ekleyebilseydin şu organiği merak ettim:uhm:

gunaydın cnmmmm yazasana kapıya zıle basmayın:) annem ben kocaman kızdım uyanmayım diye bebek uyuyor yazıyordu eheheeh...
buarada bu midem benide mahvetti yok bunun bi çözümü sanrm:(

yaf sanırım bulantılarla ben 9 ayı tamamlarım gece uyurken bile
midem kalkıyor eşimi yaklaştırmıyorum bile hemen midem kalkıyor
çıkarmaktan korktuğum için de zorluyoruM kendimi rabbim sonumuzu hayırlı etsin:hulya:

çıkarmaktan korktuğum için de zorluyoruM kendimi rabbim sonumuzu hayırlı etsin:hulya:

amin aynen ama uyurken rahatım diyebilirm cok sukur :(:( bende kocişi yataktan atıyorum hergün bıktı ama napsınn:):)

kız bebiş şu resmine hala alışamadım..
sen oldugunu çook sonra anlıyorum

Back
X