2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen giyebiliyomusun normal kıyafetlerini pantalonlarım bel kısımnları çok sıkıyoeu ben de hamile pantalonu aldım şimdilik ilk delikteyim her ay delikleri atlaya atlaya gidicez artık. Ama çok rahat eğer sıkıyorsa giysileriniz tavsiye ederim hem karnı sıkmak tehlikeli olur demişti doktorum ben de sözünü dinledim ..kaydirigubbakcemile3 desem de daha çok meraktan aldım

evet bnmde sıkıo o kadar mide bulantısı ve kusmaya rağmen kilo aldım ben ama iice büyüsede sunlardan giyebilsem diorum şimdi giysem görgüsüz derler kaydirigubbakcemile3 haklısın cnm mesela yolda kadın görüorum nerden baksan 7 aylık hamile dar body giymiş çüş bencede karnı sıkıcak şeyler giytmek sakıncalı

sen giyebiliyomusun normal kıyafetlerini pantalonlarım bel kısımnları çok sıkıyoeu ben de hamile pantalonu aldım şimdilik ilk delikteyim her ay delikleri atlaya atlaya gidicez artık. Ama çok rahat eğer sıkıyorsa giysileriniz tavsiye ederim hem karnı sıkmak tehlikeli olur demişti doktorum ben de sözünü dinledim ..kaydirigubbakcemile3 desem de daha çok meraktan aldım

Benimde Aksine tam gelen kotlarım belimden düşmeye başlıyor.Kıyafetlerim belimden düşüyor benim bebiş beni forma soktu :)) şaka bi yana kusmaktan bişey yiyemedimki doğru dürüst şimdi bulantı geçti ama hala canım bişe yemek istemiyor.Ağzımda metalimsi bi tat var annemde demezmi senin çocuk saçlımı olucak acaba diye :)) anne dedim daha minicik ne saçı kaydirigubbakcemile3

evet bnmde sıkıo o kadar mide bulantısı ve kusmaya rağmen kilo aldım ben ama iice büyüsede sunlardan giyebilsem diorum şimdi giysem görgüsüz derler kaydirigubbakcemile3 haklısın cnm mesela yolda kadın görüorum nerden baksan 7 aylık hamile dar body giymiş çüş bencede karnı sıkıcak şeyler giytmek sakıncalı

kıyafetler gerçekten güzelmniş ben de bahçıvan kot a bayıldım alıcam göbüşler çıksın da opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım ya bi cevap yazıcam sana iki saat kitlendi pc alıntı yapmadan yazayım bakim olcakmı

gobiş çıksın diyosun ama o gobişler nasıl uyucam diye düşünmüypsun tatlım o gündüzün geceside var :) ben şimdiden tadını çıkarıyorum yüz üstü yatmanın daha bişe yok ilerde nasıl uyucam hiç bilmiyorum ne kadar geç çıkarsa karnımız o kadar iyi :kedi:

gobiş çıksın diyosun ama o gobişler nasıl uyucam diye düşünmüypsun tatlım o gündüzün geceside var :) ben şimdiden tadını çıkarıyorum yüz üstü yatmanın daha bişe yok ilerde nasıl uyucam hiç bilmiyorum ne kadar geç çıkarsa karnımız o kadar iyi :kedi:

kaydirigubbakcemile3 haklısındaa bebek için değer be güzelim düşünsene içimizde bir melek var suann bundan güzel ne var dünyada onun için öl desinler öleyim

artık oturduğumuz yerde uyuruz heralde ama bence bizim dönemin haamişleri çok şanslı yazın sıcaklara gelseydi o kocaman halimiz asıl o zaman ne yapardık bence halimize şükretmek lazım çok şanslıyız çom güzel bir ay bence haziran doğum için ideal hihoyyyt

artık oturduğumuz yerde uyuruz heralde ama bence bizim dönemin haamişleri çok şanslı yazın sıcaklara gelseydi o kocaman halimiz asıl o zaman ne yapardık bence halimize şükretmek lazım çok şanslıyız çom güzel bir ay bence haziran doğum için ideal hihoyyyt

ee canım planladık heralde kaydirigubbakcemile3 ben hep derdim kış ayında hamiş kalayım sıcaklarda o ğobişle naparım diye kısmet istediğim gibi oldu tam zamanında hem yaz çocuğu çabuk büyür derler yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 haklısındaa bebek için değer be güzelim düşünsene içimizde bir melek var suann bundan güzel ne var dünyada onun için öl desinler öleyim

evet o meleklerden tekme yiyeceğimiz günlerde yakında sen merak etme
kaydirigubbakcemile3 :roflol:

merhaba arkadaşlar bende 9+3 hamileyim.merak ettiğim doktora ilk gidişimde ultrasonda doğum tarihi 22 haziran dedi doktorum 2.gidişimde 23 haziran dedi.acaba bebek gelişmiyor mu:(
benim gibi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?

bence endişelenme ultrasonla ölçüm yaparken çok minik bir farkla ölçmüşlerdir benim ultrasonda bir ölçtü dr 7 hafta 5 günlük dedi sonra aslında şöyle ölçsek daha iyi çıkar dedi o zaman 8 hafta 2 gün gibi bişey çıktı. Hani onlar ölçüm yaparken işaretliyorlar sonrada bilgisayar hesaplıyor belki o işaretleri öbüründe daha kısa koymuştur

arkadaşım eylül de doğum yaptı ama görsen hele temmuz ağustos kızcağız perişandı balkonda yaşadı resmen gece gündüz 2 ay bide hamillelikte sıcaklar herkesin hisettiğinden kat kat fazla hissediliyormuş ben de çok istedim yaz başına gelmesinş Allah duydu ve kabul etti şanslıyız..:Saruboceq:

sayfamız ne hızlı ilerliyor kızlar ben gündüzleri açamıyorum iş yerinde pek vakit olmuyor akşam bir bakıyorum buraya coşmuş :)

Back
X