2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım eylül de doğum yaptı ama görsen hele temmuz ağustos kızcağız perişandı balkonda yaşadı resmen gece gündüz 2 ay bide hamillelikte sıcaklar herkesin hisettiğinden kat kat fazla hissediliyormuş ben de çok istedim yaz başına gelmesinş Allah duydu ve kabul etti şanslıyız..:Saruboceq:

en güzelii ilkbaharda doğurmakk gerci biz haziranızz belki havalar tam ısınmaz ama belli olmaz mayısta başladığı zamanlar oluyo kaydirigubbakcemile2

aynen bende takip edemiyorum haziran anneleride çok konuşkan çıktı :)) bebişler bize benzerse sabaha kadar uyutmıcaklar bizi kaydirigubbakcemile3

aynen bende takip edemiyorum haziran anneleride çok konuşkan çıktı :)) bebişler bize benzerse sabaha kadar uyutmıcaklar bizi kaydirigubbakcemile3

kızım olursa eğer annesi gibi çenesi düşük olur ama erkek olupta bnm gibiçenesi düşük olursa amannn erkeğin dili hiç çekilmezz delikafadulden

sen giyebiliyomusun normal kıyafetlerini pantalonlarım bel kısımnları çok sıkıyoeu ben de hamile pantalonu aldım şimdilik ilk delikteyim her ay delikleri atlaya atlaya gidicez artık. Ama çok rahat eğer sıkıyorsa giysileriniz tavsiye ederim hem karnı sıkmak tehlikeli olur demişti doktorum ben de sözünü dinledim ..kaydirigubbakcemile3 desem de daha çok meraktan aldım

şimdi den aldınmı gerçekten benim karnım pek çıkmadı henüz aramızda bi kaç gün fark var.senin bebiş rahatı çok seviyo desene hemen gardrobu değiştirmeye başlatmış :)

ilk 3 ayda kilo alan oldumu acaba ben her sabah düzenli tartılıyorum şimdilik bi değişikil yok gram olarak oynamlar oluyor eskilme bazen de artma ama aynı kilodayım ama ilginçtir belim kalınlaştı yani hemde baya anlamadım sizde durumlar nasıl

mrb canm beni hatırladınmı hamileymişsin merve söyledi prenses yani bende hamileym hepimiz haziran annesimiyiz şimdi :))

şimdi den aldınmı gerçekten benim karnım pek çıkmadı henüz aramızda bi kaç gün fark var.senin bebiş rahatı çok seviyo desene hemen gardrobu değiştirmeye başlatmış :)

evet canım ya biraz rahatına düşkün olcak heralede sadece pantalon aldım o da belim baya kalınlaştı diğerleri sıkıp acıtmasın diye zemuszemus

dilekk sen isimm düşündünmüü bebeğee kız olursa su erkek olursa su diee

sorma canım benim sevdiğim isimleri eşim beyenmiyor eşimin beyendiklerini ben istemiyorum ne olucak bilmiyorum hamile kaldığımı bilmeden önce bi rüya görüyorum bebeğim oluyor ve diyorum bu bebeğin ismi deha olsunki hayatımda böle b,i isim duymadım ben nerden aklıma geldiyse eşimde diyorki ya tembel olursa çocuk sen nasıl dehasın diye dalğa ğeçmezlermi diyor çok ince düşünüyor koçişim yaa kaydirigubbakcemile3 zemuszemus sositososito

sorma canım benim sevdiğim isimleri eşim beyenmiyor eşimin beyendiklerini ben istemiyorum ne olucak bilmiyorum hamile kaldığımı bilmeden önce bi rüya görüyorum bebeğim oluyor ve diyorum bu bebeğin ismi deha olsunki hayatımda böle b,i isim duymadım ben nerden aklıma geldiyse eşimde diyorki ya tembel olursa çocuk sen nasıl dehasın diye dalğa ğeçmezlermi diyor çok ince düşünüyor koçişim yaa kaydirigubbakcemile3 zemuszemus sositososito

:roflol: ayy canımm benm yaa daha dur baya varr doğuma bulursunuz erkeği ben koymak istedim kızı eşim ben buldumda o bulamadı erkek olursa ayaz koyucam kız olursada eşim suan düşünme aşamasında kaydirigubbakcemile3

melis canım sende hoşğeldin nasılsın iyimisin bebiş nasıl bulantılar ne durumda buyrunnnnnnnnn

Back
X