2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiiiiçççç ortalığı velveleye vereyim dedim
Cevo yu izliyodum kanal D de
elmalı şeker gördüm canım çekti iyiymi kaydirigubbakcemile3
Ay ne pis boğazımmm delikafadulden

ayy öle demee canımm yaa bebek taşıosun heralde çekcekk kaydirigubbakcemile3 hem bebiş istioo onu sen deil :ecrin_bebek:

Bizde iyiyiz kuzum ayın 4ünden bu yana ikili teste gidicez gidemiyoz kaydirigubbakcemile4
Ya doktorun kontenjanı dolu :olmaz:
yada doktor yok anasını satim :olmaz:
yarın tekrar denicez bakalım inş. bu sefer olucak :CüvCüv:

daha 13 haftalıksınn bişi olmaz bnm bildiğim 12-16 haftalar arası oluyo ikili test ama hafta gectiği zamann yanii 18. haftada olamazsın die bilioırumm ikili testin zamanında yapılması gerekiomus ama senin normal var daha yani bende bu hafta olucam aramızda senle okadar fark yok

ben trajikomik bişey söyliim.
düğünümüz oteldeydi. Düğün gecemizi de orda geçirecektik. :kedi:
düğün sonrası herkes toparlandı. bu benimkini tutmuş, hadi gelmiyor musun diyor.
eşim de kafayı yiyecek renk vermiyor, kıyamıyor da bir yandan. Anne sen abimlerle çıksana biz burdayız bilmiyor musun dedi. :roflol:
Kadını eşimin abileri nerdeyse zorla götürdü, nerdeyse oğlunu bıraktı diye ağlayacak. Hani gel sen de kal desem, bizle geçirecekti geceyi heralde.
Töbe töbeeeeeeee. :roflol::roflol:

bende anlatayımda şaşırın kalın düğün gecesi düğün bitince salondan kaynanamların evine gidip el epüp bardak falan kırdılar vs adetleri yaptılar. sonra gidiyoruz dedik el öptük bekleyin dedi yan komşusu var oda sizle gelecek dedi dedim nereye gelecek sizin eve gelecek kapıda bekleyecek dedi ben tabi şoktayım neye uğradığımı şaşırmış durumda kalakalmışım birden fırladım evden gelemez dedim çıktım daha arkamdan ....... teyzenden mi utanıyon utanılacak bişi yok diyo eşim dışarda beni bekliyo çıkıverdim evden bindim arabaya hemen gidelim dedim eşime. arabada eşime dedim çıldırdı eşimde. o zamandan beride başka büyük bir sorunumuz olmadı allahtan bide şu an aynı şehirde değiliz onunda etkisi vardır tabiki

slm millet.....
kimse kalmamışşşşş...
yazmayı unuttum..bugün dr aradı..ikili test sonucum iyi çıkmış.opuyorumnanaktan

slm millet.....
kimse kalmamışşşşş...
yazmayı unuttum..bugün dr aradı..ikili test sonucum iyi çıkmış.opuyorumnanaktan

slm canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş hepizimize

Ben de dün öğrendim sonuçları bizimki de iyi çıktı Allah a şükür cinsiyetini çok merak ediyorum çevremdeki herkes oğlan diyor ben de rüyamda kız gördüm ilk daha hamile olmadan önce bir tane kız çocuk emziriyodum ondan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da inş

merhaba kızlar, bayadır yazamadım, burada yoktum. ıkılı test sonuçlarım ıyı çıktı,herşey gusel gıdıyor ALLAHın izniyle. hepınız ıyısınızdır umarım.

mhtp , gülkurusu, essra ne güzel sonuçlarınız iyi çıkmış benimde cumartesi çıkacak sonuçlarım darısı başıma

merhaba kızlar, bayadır yazamadım, burada yoktum. ıkılı test sonuçlarım ıyı çıktı,herşey gusel gıdıyor ALLAHın izniyle. hepınız ıyısınızdır umarım.

Merhaba canım gözün aydın canım çok sevindim inş herşey sonuna kadar yolunda gider

mhtp , gülkurusu, essra ne güzel sonuçlarınız iyi çıkmış benimde cumartesi çıkacak sonuçlarım darısı başıma

Evet canım güzel çıktı ALLAH a şükür darısı başına inş seninki de çok iyi çıkar

ıkılı test stresınden kurtulan annelerı tebrık ederız hadı bakalım bunuda atlattık.

cosmo canım 14 haftaya kadar yaptırman gerekıyro testı. 13 haftayı gecmıssın bı an once halletsen ıyı olacak..

Back
X