2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bız ıkıtellıde oturuyoruz konutlarda dr da burda bır ozel hast dr u yakın olsun dedık gıdıp gelmesı kolay olur dıye ısmını soylesemde bılmessın canım benım

Bence bi başka bi doktora daha danış tabi sen bilirsin ama bana tuhaf geldi vitaminler için bişey demiyorum yani tedbir amaçlı vermiş olabilir kiş onun bile fazlası zarar olabiliyor. Ama progestan falan niye verdi anlamadım. Yaşlımı senin bu doktor.

alla alla ya kanama olmadan progestan niye verdiki . valla bende merak ettim bu doktoru bence sen başka doktorlara da bir danış.

valla benimde kanamam filan yoktu dr. kasıklarım da ağrı var dedim diye bana da yazmıştı
ben ilaç konusunda çok pipirikliyim internetten inceledikten sonra almadım bile çok şükür bir sorun filan da yok lekelenme kanama filan yokken niye içeyimki

alla alla ya kanama olmadan progestan niye verdiki . valla bende merak ettim bu doktoru bence sen başka doktorlara da bir danış.

benim bir arkadaşımda 4 aya kadar içti progestan kanaması olmadığı halde..
doktoru ona ilk 3 ay vücut bebeği kabul etmeyip bir bakteri gibi gördüğü için dışarıya atmaya çalışır onun için ne olur ne olmaz kullanılması gerekiyor demiş..

Kızlar kasık ağrıları ve bacaklardaki ağrı ve çekme için günde bir şişe meden suyu içmek lazımmış. Ama sade olanını ve gerçek maden suyu yani kızılay kınık gibi markalarınkini

Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız..??

evet ya çok enteresan biliyor musunuz, böyle bişi duymuştum..
bazı vucutların bebege alerjileri olurmuş.. bebeği atmaya calışırmış vucuttan, yabancı madde diye..
Ayy ne fena Allah korusun

Bence bi başka bi doktora daha danış tabi sen bilirsin ama bana tuhaf geldi vitaminler için bişey demiyorum yani tedbir amaçlı vermiş olabilir kiş onun bile fazlası zarar olabiliyor. Ama progestan falan niye verdi anlamadım. Yaşlımı senin bu doktor.

yok canım tahmınım 45 cıvarıdır tedbır amacıyla verıyormus progestanı rahımı gebelıgı desteklemek ıcın sanırım dusuk yada erken dogum gıbı rıslerı bertaraf etmek ıcınmıs.

sayfaların açılma ve benim okuma hızım sizin yazma hızınıza yetişemediği için sabahtan beri ancak son sayfaya gelebildim :)
günaydı herkese!

yok canım tahmınım 45 cıvarıdır tedbır amacıyla verıyormus progestanı rahımı gebelıgı desteklemek ıcın sanırım dusuk yada erken dogum gıbı rıslerı bertaraf etmek ıcınmıs.

benimde kanamam olduğu için kullanıyordum geçen hafta 12 hafta bitti doktor artık kullanmana gerek yok 3 aydan sonra vücut progestan kendisi ürettiği için artık desteksiz koruyabilir demişti..

yakında doktorluk yapabilir duruma gelecez bence..
kızlar hepberaber bi muayenehane açalım derim ben...
sahte bi diploma da buluruz kaydirigubbakcemile3

valla ya artık doktor olduk nerdeyse
ben sahte diploma çizimi yaparım hepimize merak etmeyin delikafadulden

valla benimde kanamam filan yoktu dr. kasıklarım da ağrı var dedim diye bana da yazmıştı
ben ilaç konusunda çok pipirikliyim internetten inceledikten sonra almadım bile çok şükür bir sorun filan da yok lekelenme kanama filan yokken niye içeyimki

bana bile günde 2 kere içeceksin dedi son zamanlarımda, ama gece yatarken içiyordum sadece. şimdide iç diyor ama içmiyorum manyak etti beni o ilaç
kanamam da yok zaten dediğin gibi ne diye içeyim. tabi doktora desem bunları keser beni o ayrı

ben 4 ayımın içindeyiö ve hala progestan kullanıyorum.. progestanın anneye ve bebeğe hiç bir zararı yok kızlar..

Kızlar ben de ilk bebeğimi düşürdüğüm için 2 aydır, günde 4 tane Progynex (Progesteron takviyesi), 1 tane Coraspin (kan sulandırıcı) ve uzun zamandır folik asit kullanıyorum. Folik asit bittikten sonra, demir haplarına ve vitamine başlayacam. Bu arada demir hapını portakal suyu gibi C vitamini bol bir içecekle alınması tavsiye ediliyor, emilimini arttırıyormuş

günaydın tatlı cadı iyiyiz sen nasılsın ??
tıpta uzmanlık sorularını cevaplıyoruz . senin şikayetin nedir bacım kaydirigubbakcemile3

iyiym bende saol canım :1hug: benim şikayetim yok allaha çok şükür de bişey sorucam size kızlar sizin qöğüs uçlarınızn renqi değişmeye başladı mı??:CüvCüv:

evet bende daha önce 2 kez düşük yaptığım için .. progestan ve coraspin kullanıyorum ve doktorumun dediğine qöre hamileliğimin 7. ayına kadar coraspini kullanmaya devam edicem..

kızlar habere bakın inşallah doğru değildir...

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çok cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi. Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

iyiym bende saol canım :1hug: benim şikayetim yok allaha çok şükür de bişey sorucam size kızlar sizin qöğüs uçlarınızn renqi değişmeye başladı mı??:CüvCüv:

Benimki siyaha doğru ilerliyo sinir oluyorum yaaaaaa:)
Benim göğüslerde fanatik çıktı direk siyah-beyaz :)

arkadaşlar şimdi sağlık müdürlüğünü aradım.bizim için gelen aşılar sadece 1 sağlık ocağı ve devlet hastanesinde yapılıyomuş.öğleden sonra gidip yaptırcam.
aranızda aşı olan varmı?aşı sonrası ağrı ateş falan oluyomu?merak ettim?

Back
X