Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaa benim de eskiden bel diye bişiyim vardı diye düşündüm ben de sabah giyinirkenbeni doğumdan sonra spor değil ancak torna tesviye tezgahı paklar. yontarlar belki orada azıcık
dün karnıma baktım resmen odun gibi dümdüz iniyor bel mel kalmamış :roflol::roflol:
Beni şimdi görseniz en az 6 aylık hamile dersiniz :) Çünkü ben zaten obezken hamiş kaldım kocaman göbüşüm var şimdiden
Beni şimdi görseniz en az 6 aylık hamile dersiniz :) Çünkü ben zaten obezken hamiş kaldım kocaman göbüşüm var şimdiden
kızlar ilk 3 aydan sonra bu bebişlerin büyümesi iyice hızlanacakmış..
bakın 1 ay sonra biz bir sürü koca göbüşlü olarak buluşacazz
kızlar ilk 3 aydan sonra bu bebişlerin büyümesi iyice hızlanacakmış..
bakın 1 ay sonra biz bir sürü koca göbüşlü olarak buluşacazz
eski komşumun ben hamile olduğunu 8 aydan sonra anladım. onu da anlamadım da kendi söylemişti. kadının göbeği yoktu . tabi o obez sınırlarını aştığı için her daim 9 aylık gibi geziyordu. bir de hamileyken 10 kio vermişti garibim.
yok benim hamile olduğumu anlıyolar çünkü ben orantılı bi obezim bir noktada birikme durumu yok :) ama şimdi direk göbüşte birikmeye başladı özellikle iki haftadır. Gerçi bazen gün içinde değişebiliyo gazdan falan herhalde.95 kilo hamile kaldım şimdide 97 yim işte
Hahaha , artık o kadar koca göbekliler ordusuyla fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girer, en azından buluşacağımız yere tek tek gidelim :)
valla yaa.. zaaten göbeğimizde kurdelelerle buluşcazz kaydirigubbakcemile3Hahaha , artık o kadar koca göbekliler ordusuyla fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girer, en azından buluşacağımız yere tek tek gidelim :)
yaa 5 aylık falan bayagı şişiyor zaten ben de gördüm geçen 5 aylıktı inanamadım.. wuuu dedim az kaldı mercimeekk, sen de böyle olacanevet benim bir arkadaşım var fotosunu gördüm 5 ayık hamileymiş ama sanki 9 aylık gibi acayip şişmiş...
valla yaa.. zaaten göbeğimizde kurdelelerle buluşcazz kaydirigubbakcemile3
birbirimizi tanımak için yakamıza kırmızı karanfil takmaya gerek kalmayacak :)
ben de 61'le hamile kaldım.
şimdi 64,5 oldum.
en çok ben kilo almışım galiba 3,5 aylık olduk ama.:kedi: