• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde qörüslerimde ve qöbüşümde aşırı kaşıntı oluyor kızlar
ben avonun vücut nemlendirici kremini kullanıyorum ...
kaşıntıya süper iyi qelior tavsiye ederim..
derimiz qerildiği için kaşınıyor eğer kaşırsak kırmızı çatlaklar oluşur..
kesinlikle kaşımayın arkadaşlar..
nemlendirici vücut kreminiz varsa kullanabilirsiniz..

beyza hoısgeldınn..

simnilcim sende hosgeldın ıyı haberler getırdın.. yarazm bunlar yaramaz canları sıkılıyo ya ondan yapıyolar o agrıları:D

bende sımdılık kucuk bı besık alıcam tasınma durumumuz olabılir dogumdan sonra bırde odayı hemen kullanamıycak nasılsa azcık buyusun sıpamda sonra berber gezer begenır alırız:D

kızlar hastaneden yenii geldimmm ikili testt oldukk herşeyy yolundaa şimdilik çok mutluyumm

hımmm anladım kızlar kaşımaım barı bende. mustella krem almış bana eşim bayagı ıyı geldı surunce geçiyor kaşıntı. bir de benım karnımda amelıyat dıkış yerlerım hep yırtıldı. eskıden amelıyat olmuştum şimdı dıkışlerım dıkenlı tel gıbı gözukuyor oralar çok kaşınıyo halıyle. krem ıyı geldı.

bıde bazı arkadaşlar cınsıetını ögrenmiş ben 14. haftayım doktorum erken daha dedı. herkes kaçıncı haftada ögrenıyor acaba

Ben 12+1'de öğrendim ama ayrıntılı ultrason incelemesi sayesinde, bir de bizimki hiç saklamaya gerek görmedi, çoğu kimse inanmıyor ama yarın ultrason fotosunu koymayı düşünüyorum

bızımkıde ınat ettı acmadı bacakalrını doktor erkege benzıyor ama umutlanma dedı. ıkı hafta sonra uclu testte ogrenırız heralde. yanı aslılnda umudum yok bu cocuk gostermez bıseyını:D

hadı bakalım beyzacım atlattın bu stresıde

ben doktora sordum bu kaşıntıyı bugün eğer çatlayacağı varsa ne yaparsan yap önleyemezsin ama azalmasına yardımcı olursun dedi.. birde badem yağını öneriyorum dedi..

Ben 12+1'de öğrendim ama ayrıntılı ultrason incelemesi sayesinde, bir de bizimki hiç saklamaya gerek görmedi, çoğu kimse inanmıyor ama yarın ultrason fotosunu koymayı düşünüyorum

yaa çok şanslısın ne gusel biz çatlıcaz meraktan :) bence doktorlar göruyor da kesın olsun dıye söylemıyor. kordonla pipi bırbırıne karışıyormuş bazen. hayırlısı saglıkla gelsın de. cınsıyet önemlı degıl.

ben 12+2 de gittim.
Randevum o tariheydi. İkili testimiz vardı. İlk o zaman söyledi, kız olabilir dedi.
Bugün kesin konuştu.sositososito

bızımkıde ınat ettı acmadı bacakalrını doktor erkege benzıyor ama umutlanma dedı. ıkı hafta sonra uclu testte ogrenırız heralde. yanı aslılnda umudum yok bu cocuk gostermez bıseyını:D

canım doktora muayneye qirmeden 10 dk önce bi şeker em
yada bi çikolata ye..
anne şekerli bişeyler yediği zaman bebeğe mutluluk hormonu salqılanıyormuş
ve doğal olarakda bebek çok hareketli oluyor..
banada doktorum söylemişti..
ilk muaynemde qöremediği için bidahaki qeldiğinde
muayneye qirmeden önce şeker yada çikolata ye
bebek cinsiyetini qösterir demişti..:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 gösterir gösterir merak etme dr cins,yeti hakkında bişi demedi şimdilik sordum ama görünmüoo dedii bizde bidahaki kontrolee heralde öğreniirzz

canım doktora muayneye qirmeden 10 dk önce bi şeker em
yada bi çikolata ye..
anne şekerli bişeyler yediği zaman bebeğe mutluluk hormonu salqılanıyormuş
ve doğal olarakda bebek çok hareketli oluyor..
banada doktorum söylemişti..
ilk muaynemde qöremediği için bidahaki qeldiğinde
muayneye qirmeden önce şeker yada çikolata ye
bebek cinsiyetini qösterir demişti..:CüvCüv:

aaaa hadii yaaaaa akannehir

anladım cogu doktr ıkılı teste gerek gormuyor sanırm ben yarın gıdıcem ya ıkılı teste cok merak edıyorm ne olcak ne bıtcek:)

benim bildiğim tam tersi 2'li test daha güvenilir olduğundan test soncu çok iyi çıkarsa çoğu dr 3'lüyü istemiyor.

benim bildiğim tam tersi 2'li test daha güvenilir olduğundan test soncu çok iyi çıkarsa çoğu dr 3'lüyü istemiyor.

evet bende öyle biliorum.. hatta benim doktorum ikili testim
çok iyi olduğu için üçlü testi istemeyeceğini söyledi..

tatlı cadı hıc umıdım yok ben her doktora gıdıste sabahın korunden muayeneye kadar cıkolata seker yıyorum dıslerım agrıdı nerdeyse ama ne ıkılı testte ne cınsıyette bıseyını gostermedı ensesını bıle 5. seferde olcttu doktor. ustelık emın olmadıklarından uclu teste gırcez bırde.. cok haylaz benımkı

Back
X