• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim bu diş problemim maalesef önümüzdeki 5,5 ay devam edecek. Dişçi ancak doğumdan sonra kalıcı çözüm üretebilirim şimdilik 15 günde bir gelmen gerekecek dedi. İşe akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler dimi. Okadar planladım hamile kalmayı kalmadan önce gitsene bi dişçiye. Şimdi kendime "Kendim Ettim kendim buldum" şarkısını armağan ediyorum:bbo:

iştee insanın basireti baglanıyooo :ecrin_bebek:

saolun kızlar...allahım bundan sonraki ayları rahat geçirtir...hepimize...

güneşim seni yazını okumaya çalışmaktan gözlerim bozulacak delikafadulden
çözene kadar 5 kere okuyorum

patronunun kıymetini bil. sesini çıkarma her zaman öylesini bulamazsın

YA HAKLISIN KAC KİŞİ ŞİKAYET ETTİ DUZGUN YAZ DİYE BEN BİR TURLU DUZELTEMEDIM:( BUNDAN SONRA BIRAZ DAHA DIKKAT ETCEM:( :p :lepi:

İlk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler

hoşgeldin hayırlı olsun
şöhretimiz çığ gibi yayılıyor. isteyene imzalı resmimi yollayabilirim :roflol::roflol:

Kızlar benim bu diş problemim maalesef önümüzdeki 5,5 ay devam edecek. Dişçi ancak doğumdan sonra kalıcı çözüm üretebilirim şimdilik 15 günde bir gelmen gerekecek dedi. İşe akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler dimi. Okadar planladım hamile kalmayı kalmadan önce gitsene bi dişçiye. Şimdi kendime "Kendim Ettim kendim buldum" şarkısını armağan ediyorum:bbo:

sadece SAT değil, beraberinde sürecimiz de aynı gidiyor Zeynepçim.
Aynen valla.
Şimdi ben de dişimden muzdaribim.
15 günde bir ne yapıcak?

tabi bacım şurda 1-2 gündür sarıya dönmeye başladı akıntım.hala yatıyorum ben...hep kanamam devam etti ..bayramdan önce gittiğimde dr 1 ay daha heyet vericemö yatıcaksın demişti...

şimdi de kayınpederler yanımda ve kayınpeder aşırı derece de grip oldu.kayınvaldeye de geçmek üzere bana da geçecek diye korkuyorum...

diş etlerim felaket oldu..yarın dr gidicem bende...

benimde 2 hafta önce dişetlerimde yaralar çıktı mikrobiktir dedim.3 gün sızladı.
anam o da mı hamileliktenmiş
doğurana kadar kolumuz bacağımız düşmezse iyi.

:) Çenesi düşük demek pek dogru olmaz ben yazdıklarınızı takip etmekden cok memnunum, benım hamılelıgım 13+4...
Bu ikinci kez hamile kalısım (su an cok sukur kı hersey yolunda gıdıyor) ılk gebelik benım rahatsızlıgım nedenıyle son bulmuştu :(
burda mızmızlanan bazı arkadaslar var onların yazdıklarını okuyunca uzuluyorum ne sıkıntılar var yasanan halınıze sukredın ve bebeklerınizi sevin her ne kadar basınızı agrıtıp miğdenizi de bulandırsalar :P

sadece SAT değil, beraberinde sürecimiz de aynı gidiyor Zeynepçim.
Aynen valla.
Şimdi ben de dişimden muzdaribim.
15 günde bir ne yapıcak?

Şekerim benim 10 senelik bi dolgum var 2 aylık hamileyken düştü ve dişimin bir kısmıda kırıldı. Üç ay dolsun diye bekledim ha bugün ha yarın giderim derken ağrı yapmaya başladı cumartesi acile gittim. Ordaki nöbetçi doktor dişin konum itibariyle ve daha önce kırılmış olduğu için rontgen çekilmeden çekilemeyeceğini yada diğer işlemlerin yapılamayacağını söyledi. bu nedenle 15 de bir gidip açini açtırıp bi ilaç koyduracakmışım.

Şekerim benim 10 senelik bi dolgum var 2 aylık hamileyken düştü ve dişimin bir kısmıda kırıldı. Üç ay dolsun diye bekledim ha bugün ha yarın giderim derken ağrı yapmaya başladı cumartesi acile gittim. Ordaki nöbetçi doktor dişin konum itibariyle ve daha önce kırılmış olduğu için rontgen çekilmeden çekilemeyeceğini yada diğer işlemlerin yapılamayacağını söyledi. bu nedenle 15 de bir gidip açini açtırıp bi ilaç koyduracakmışım.

benimde 15 yıllık dolgum var kesin o da bu arada seninki gibi kırılır , aksilik olacak ya
boşuna anaların hakkı ödenmez dememişler, şimdiden kendimizden çok bebeğimiz için yaşıyoruz, her türlü fedakarlığı yapıyoruz

kızlar benimde diş etimde iltihaplanma var sanki.beyazlamış ve ağrıyo çok.2-3 gün önce de olmuştu aynı yerde geçmişti.tekrarladı şimdi.acaba hamileliktenmi?
bende hamile kalmaya karar vermeden önce gidip tüm dişlerimi yaptırmıştım.2 ay dişçiye gidip gelmiştim ama

:) Çenesi düşük demek pek dogru olmaz ben yazdıklarınızı takip etmekden cok memnunum, benım hamılelıgım 13+4...
Bu ikinci kez hamile kalısım (su an cok sukur kı hersey yolunda gıdıyor) ılk gebelik benım rahatsızlıgım nedenıyle son bulmuştu :(
burda mızmızlanan bazı arkadaslar var onların yazdıklarını okuyunca uzuluyorum ne sıkıntılar var yasanan halınıze sukredın ve bebeklerınizi sevin her ne kadar basınızı agrıtıp miğdenizi de bulandırsalar :P

kesinlikle katılıyorum.. şükretmek lazım ne olursa olsun böyle bir mucizeye sahip oldugumuz için.. Allah sonuna kadar yanımızda olsun ve yardımcımız olsun inşallah..
bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler içerde ve biz de sağlıkla kucaklarımıza alalım..

tekrar hoşgeldin aramıza..

neden bu kdr bekledin gelmek için..

geçmiş olsun canım,
valla yapacak bişey yok.
İdare edicez bi şekilde.
anne olunca anneni anlarsın diyorlardı, ben anlamaya başladım bile..:1hug:

allah iyiliğini vermesin bende diyorum doktora mı gitti, bebeğin kalbi mi 4 olmuş
sonradan jeton düştü ki kk da ki kalp sayısıymışdelikafaduldendelikafadulden
ay evet heyecanla yazdım birden.. delikafadulden

ay bu arada 2010 ocak annelerinin göbüşlerine bakıyorum da ay cok duygulandım yaa

bende 2010 bebişlerin cicilerine bakıp duruyorum içim içime sığmıyo. dün eşimle gezerken bişiler almamak için kendimi zor tuttum yaaaaaaaaa

bende 2010 bebişlerin cicilerine bakıp duruyorum içim içime sığmıyo. dün eşimle gezerken bişiler almamak için kendimi zor tuttum yaaaaaaaaa

Biz cumartesi bebişimizin ilk cicilerini aldık birtane bady iki çift çorap bir adet yenidoğan için başlık birde eldivenimiz var :) Çok şirinler. Ha birde yan yatırma yastığımız var.Kaç zamandır dayanıyordum ama cumartesi çamlıca e-bebeğe gittim göğüs kremi almaya valla tutamadım bu sefer kendimi :)

benimde aklıma soktunuz, 2 gündür netten bütün bebek sitelerine baktım
yok hastane çıkışı ,pusetler, sallanan beşikler...
onlarda ayrı heyecan ama insan bir an önce herşeyi almak istiyor.

Back
X