• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facebookdaki profil resminde olan patiği mi aldın yoksa??
bende dün lcw da uğur böcekli patik gördüm çok şirindi.
ama kendimi tuttum ve almadım, iyi mi yaptım bilmiyorum aklım kaldı:çok üzgünüm:

özgeeeeeeeeee çok şirin bunlar
ekranı ısırıcam neredeyse delikafaduldendelikafadulden
ayy evet evett.. ben de dayanamadım aldım valla..
ördeği de alacaktım da ellerime vurdum :mymeka:

bende demir hapı kullanmıyorum şu an, ama midem çok hassastır.
eğer bende senin gibi olursam yandım desene
bende ilk dönemlerde düşük riski taşıdığım için elim bebek eşyalarına gitmiyor.
allah korusun birşey olsa eşyalarına bakıp daha çok üzülürüm :1no2:
o yüzden bende senin gibi beklemedeyim.

miden hassas ise mutlka doktoruna söyle,ben 12+0 a kadar megadyne,folbiol,coraspin,neuvitan ve clexane iğne kullandım,iğne ve coraspine devam ediyorum ve ilave olarak calsiyum,magnezyum ve demir verdi,benim daha önce 2 kaybım olduğu için coraspini ve iğneyi doğuma kadar kullanıcam
ama böyle giderse demire alternatif yoksa içmeyi düşünmüyorum,bol bol keçiboynuzu yerim,aksi takdirde bişey yiyemekten bebekte gelişme geriliği olabilir,artık bizim yediklerimiz çok önemli çünkü

miden hassas ise mutlka doktoruna söyle,ben 12+0 a kadar megadyne,folbiol,coraspin,neuvitan ve clexane iğne kullandım,iğne ve coraspine devam ediyorum ve ilave olarak calsiyum,magnezyum ve demir verdi,benim daha önce 2 kaybım olduğu için coraspini ve iğneyi doğuma kadar kullanıcam
ama böyle giderse demire alternatif yoksa içmeyi düşünmüyorum,bol bol keçiboynuzu yerim,aksi takdirde bişey yiyemekten bebekte gelişme geriliği olabilir,artık bizim yediklerimiz çok önemli çünkü

doğru bak keçiboynuzu pekmezi aklıma gelmemişti
evde de bir köşede vardı ben onu içeyim yavaş yavaş
zaten bende demir oranı iyi çıkmıştı ama birkaç ay sonra ne olur bilemem

bende demir hapı kullanmıyorum şu an, ama midem çok hassastır.
eğer bende senin gibi olursam yandım desene
bende ilk dönemlerde düşük riski taşıdığım için elim bebek eşyalarına gitmiyor.
allah korusun birşey olsa eşyalarına bakıp daha çok üzülürüm :1no2:
o yüzden bende senin gibi beklemedeyim.

Bende her ihtimale karşı bebiş eşyası almıyordum. İkili testi atlattık cinsiyetide öğrendim (gerçi hala yanılma payı var bu yüzden aldıklarım beyaz) artık tutamadım kendimi başladık almaya bakalım hayırlısı.

Bende her ihtimale karşı bebiş eşyası almıyordum. İkili testi atlattık cinsiyetide öğrendim (gerçi hala yanılma payı var bu yüzden aldıklarım beyaz) artık tutamadım kendimi başladık almaya bakalım hayırlısı.

bende zaten ağırlıklı beyaz ürünlerden alacağım
bebeklere beyazı çok yakıştırıyorum, her cinse de uyuyor
hemde daha hijyenik geliyor beyaz eşyalar

Kızlar benim kocam çok karşıydı bebek alışverişine. Son aylarda alırız diyordu hep. Sonra cuma günü aşağıdaki listeyi onada gösterdim daha önce doğum yapmış bir arkadaşımla oturup incelediler birkaç şey dışında hepsinin gerekli olduğunu görünce birden telaşa kapıldı benimkisi. Hemen başlamamız gerekiyor diyo şimdide :) (Allahtan bazı şeyleri etraftan bulabiliyor olacağız.)

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html

hayırlısı olsun arkadaşlar
alan arkadaşlarımıza saygı duyuyorum,güle güle giydirsinler bebişlerine inşallah
benimde içim gidiyor ama bekliycem,almaya başladığım zamanda ben de beyaz düşünüyorum
doktorum hala istirahat diyo,bana 4 ayı devirttirecek sanırım

Kaynanam da bana 2 tane body almış. Organikmiş, bebekler için özellikle yeni doğanlar için organik olması önemliymiş Tchibo dan almış, 2'li satılıyor. Bir de yün almış, o da antibakteriyelmiş. haberiniz ola...Ayrıca Zara home da da çok güzel şeyler var...

aynen bende canım beyazı çok seviyorum hastane çıkışınıda beyaz almayı düşünüyorum.yeni doğanlara en çok beyaz yakışıyor.üzerinde ayıcık vs seyler olabilir onlar daha seker

ben de baby gap da oduncu gömleği şeklinde body gördüm. yiyecektim onu.. üstü aynı bildiğin kırmızı kareli oduncu gömleği, altı çıtçıtlı..

Ben Hamile olmadan önce bile daha çok eşya almıştım bebişe hamile olduğumu öğrendiğimden beri bişey almadım bende ters etki yaptı heralde kaydirigubbakcemile3 cinsiyetini öğrenmeden almayım diyorum aslında turuncu alsam erkeğede kızada olurr ama bu grip olayı yüüznden evden dışarıya çıkmaya korkuyorum açıkcası.Doktoruma sorup aşı olmayı düşünüyorum en kısa zamanda AŞI OLMAYI DÜŞÜNEN YOKMU BAŞKA YADA OLAN??????????

canım ben oldum aşımı.geçen hafta perşembe günü.şu 10 günü de hastalıksız geçirmeye dikkat ediyorum artık.aşının etkisi en az 10 gün sonra başlıyormuş çünkü.

Kızlar benim kocam çok karşıydı bebek alışverişine. Son aylarda alırız diyordu hep. Sonra cuma günü aşağıdaki listeyi onada gösterdim daha önce doğum yapmış bir arkadaşımla oturup incelediler birkaç şey dışında hepsinin gerekli olduğunu görünce birden telaşa kapıldı benimkisi. Hemen başlamamız gerekiyor diyo şimdide :) (Allahtan bazı şeyleri etraftan bulabiliyor olacağız.)

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html

iyi yapmışsın göstermekle çok ihtiyaçları oluyo birden almakta baya masraflı ben oğlumda 5.ayda başlamıstm ama bunda cinsiyet belli olur olmaz başlıcam nasipse.:nazar:

kızlar yaa size de oluyor mu.. ben hala inanamıyorum birkaç ay sonra bir bebişim olacağına.. onu kucaklayacağıma falan.. hayal gibi geliyor bazen..
Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimize onları insallah

kızlar yaa size de oluyor mu.. ben hala inanamıyorum birkaç ay sonra bir bebişim olacağına.. onu kucaklayacağıma falan.. hayal gibi geliyor bazen..

amiinnn.bana da şaka gibi geliyo.durup durup göbeğime bakıyorum.Allahım diyorum bebek mi var şimdi benim içimde? :emir_bebek:

tabi bacım şurda 1-2 gündür sarıya dönmeye başladı akıntım.hala yatıyorum ben...hep kanamam devam etti ..bayramdan önce gittiğimde dr 1 ay daha heyet vericemö yatıcaksın demişti...

şimdi de kayınpederler yanımda ve kayınpeder aşırı derece de grip oldu.kayınvaldeye de geçmek üzere bana da geçecek diye korkuyorum...

diş etlerim felaket oldu..yarın dr gidicem bende...
canım geçmiş olsun ama dikkatli ol madem gripler ya fazla odada durmamaya çalış gerçi o da olmaz ama bence maske tak. bunda alınacak bi şey yok. sen hamilesinn. başka gidecek yerleri yokmuydu ki belki iyileşene kadar giderler
İlk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler
merhaba canım hoşgeldin
merhaba arkadaşlar
bende 12+4 'üm,daha önce erken gebelik döneminde kaybım var,o yüzden şu an hiçbirşey almıyorum,6.ayın ortasına kadar da almayı düşünmüyorum
doktorum calsiyum,magnezyum ve demir hapına geçti,ikili test yaptırsı,sonucu yarın alıcaz
geçmişte mide problemim olduğu için demir hapı(ferrum fort)beni mahvediyor,hatta dün bulantı ve çıkarmaktan acile gittim,yarın da doktorumla konuşacağım,farklı bir demir hapı kullanan var mı,bağırsakta çözüneni varmış sanırım bu ilacın
canım ben de şu an hiç bi şey almıyorum ama Allah korusun aklıma kötü şeyler getirmiyorum ben de bir düşük yaşadım hiç ayağa kalkmadım yattım ama yine de düştü bunda hiç haberim bile yoktu lekelenme oldu ben alışverişe bile gittim hasta oldum sandım. Allah koruyo . inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı dünyaya gelir

Kaynanam da bana 2 tane body almış. Organikmiş, bebekler için özellikle yeni doğanlar için organik olması önemliymiş Tchibo dan almış, 2'li satılıyor. Bir de yün almış, o da antibakteriyelmiş. haberiniz ola...Ayrıca Zara home da da çok güzel şeyler var...
maşallah senin kaynanan iyi gene ben organikten vazgeçtim daha dili varıp da tebrik bile etmedi. sanırım kendi doğurmayı düşünüyodu:roflol::roflol:

bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:

hazirana daha çok var yaa

ben de halen inanamıyorum canım Allahımın bi mucizesi benim için. hatta eşime demiştim ki bu ay olursa mucize olur hiç beklemediğim bi anda oldu. bi de iki tane olduğunu öğrenince hayret içindeyim.

bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:

hazirana daha çok var yaa

evet yaa cabucak gecsin vakit..
sabırsızlanıyorum bazen..
merak da var nasıl birşey olacak acaba kime benzeyecek
huysuz mu olacak uslu mu
zayıf mı tombik mi
ahh ahhh
1/3 ü bitti hamişliklerin.. ha gayret kızlar..

Back
X