• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada H1N1 aşısını benim doktorumda olmamı önerdi,ama 14.haftadan önce hiçbiraşıyı önermiyoruz dedi,tetanoz aşısını 22.haftadan sonra dedi
ben sürekli evde istirahatte olduğum için aşıyı olmayı düşünmüyorum,salgında azalma varmış zaten,doğumda hazirana gelecek,son 3 ayda bahar gelmiş olacak

bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:

hazirana daha çok var yaa

kaydirigubbakcemile3 haklısın canım doğru olabilir sanırım benim eşim de hamile bana sürekli canım şunu istiyomu deyip duruyo. çok yiyorum ama canımın bişey istediği yok ama eşim maşallah sanırım hamile benden çok aşeriyo aldığımız kilolar aynı gidiyokaydirigubbakcemile3

ben de aşı olmayı düşünmüyorum.bol bol c vitamini alıp dikkat edersek belki yakalanmayız

bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:

hazirana daha çok var yaa

evet yaa herşey şaka gibi. ancak kıpırtayınca inanacağım galiba.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdii doktorum aradı bende o araynca korktum sonucum kotu mu dıye ama cok guzel bir sonuc cıktı hemen paylaşmak ıstedım dedı ıkılı test sonucum 3150 de 1 oranında cıkmış ....çok şükür allahım

canım geçmiş olsun ama dikkatli ol madem gripler ya fazla odada durmamaya çalış gerçi o da olmaz ama bence maske tak. bunda alınacak bi şey yok. sen hamilesinn. başka gidecek yerleri yokmuydu ki belki iyileşene kadar giderler

merhaba canım hoşgeldin

canım ben de şu an hiç bi şey almıyorum ama Allah korusun aklıma kötü şeyler getirmiyorum ben de bir düşük yaşadım hiç ayağa kalkmadım yattım ama yine de düştü bunda hiç haberim bile yoktu lekelenme oldu ben alışverişe bile gittim hasta oldum sandım. Allah koruyo . inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı dünyaya gelir

maşallah senin kaynanan iyi gene ben organikten vazgeçtim daha dili varıp da tebrik bile etmedi. sanırım kendi doğurmayı düşünüyodu:roflol::roflol:

Aaaa kaynanam bi tanedir. Hatun çıldırmış durumda. Beni nerelere oturtucağını bilemiyor. Bi önümde takla atmadığı kaldı. Hele bir de kız olursa tam çıldırır herhalde. Kadının 2 oğlu var, tek hayali bir kız sahibi olmakmış. İlk önce beni kızı gibi benimsedi, bir de kız torun gelirse artık neler yapar hayal bile edemiyorum :)

Aaaa kaynanam bi tanedir. Hatun çıldırmış durumda. Beni nerelere oturtucağını bilemiyor. Bi önümde takla atmadığı kaldı. Hele bir de kız olursa tam çıldırır herhalde. Kadının 2 oğlu var, tek hayali bir kız sahibi olmakmış. İlk önce beni kızı gibi benimsedi, bir de kız torun gelirse artık neler yapar hayal bile edemiyorum :)

kaynanamda evine gidince çok ilgilenir herşeyi yapar ama yanımıza pek gelmez
ilk torunu olmasına rağmen henüz daha bir heyecanını görmedim, belki ilerde süpriz yapar belli mi olur
ya da ben kendimi öyle avutayım delikafadulden

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdii doktorum aradı bende o araynca korktum sonucum kotu mu dıye ama cok guzel bir sonuc cıktı hemen paylaşmak ıstedım dedı ıkılı test sonucum 3150 de 1 oranında cıkmış ....çok şükür allahım

gözünüz aydın canm ikili teste aç karnınamı gittin?

darısı başıma :teytey::teytey:

selam kızlar dün sabah idralımdan kan geldı o gecede eşimle beraber olmuştuk doktora gıtmedım daha haftaya gıdıcem sizce kötu bı durummu bune yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım benım için bu durumdan bılgı edının lütfen bende doktorumun telı yok o yuzden bişi yapamıyorum

selam kızlar dün sabah idralımdan kan geldı o gecede eşimle beraber olmuştuk doktora gıtmedım daha haftaya gıdıcem sizce kötu bı durummu bune yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım benım için bu durumdan bılgı edının lütfen bende doktorumun telı yok o yuzden bişi yapamıyorum
canım bence doktoruna git ya da bir şekilde ulaşmaya calış derim ben..
olmadı başka yakındaki bir doktora git şimdilik eğer doktorun uzaktaysa

Nasıl doktorunun teli yok ??? İnternettede çıkmıyomu adını yazınca . Ayrıca randevuyu nasıl alıyorsun? Benim başıma gelmedi bilmiyorum belki başka arkadaşlar yardımcı olur ama herhalikarda doktoruna sorman gerekiyor bence.

hamilemisin canm sende

idrarından geliyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir. tabi telefon açsan da doktor sana tahlil yapmadan birşey diyemez
en iyisi sen bir an önce doktora git
geçmiş olsun

bir de doktorun hastanede calışıyorsa sana hemen hangi hastaneyse nosunu bulalım oradan ulaşırsın.. ihmal etme bence sorman ya da gitmen lazım.. allah korusun kanamaları hafife almamak gerekir..

maşallah Allah bozmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun benimkinin de iki erkek hep kız istemiş ama beni kızı gibi değil de hep eltisi gibi falan gördü çok kötü değildir ama kıskançlıkları hissedilecek kadar abartı oluyor herkesin dikkatini çkiyor.

bi de idrarından geldiğne çok emin olamazsın canım yaa, aynı anda diğer taraftan da gelebilir.
şimdi burda seni korkutmak falan değil amacımız..
ama haftaya kadar bekleme sakın lütfen..

Kız sen birinci bebişinde ikili yaptırmadın mı ??? Bu arada aç karnına falan gitmiyorsun sakın haa aç gideyim deme bide tansiyonun falan düşer allah korusun.

benim oglum 12 yasnda canm o zmnlar yapmıolardı bunu malesef.dr umda kan tahlilinden bahsetmedi hiç 23 ünde gidicem bakalm ne dicek ALLAHın amerikalısı

ense kalınlıgını ölçücem demişti sadece

Back
X