- Konu Sahibi daemon
- #12.181
normal doğumdadamı epidural var
evet normalde de epidural var. ben de hangi yöntemle doğuracağım bilmiyorum :sinifsinif:
doktoruma sorsam beni kovalar herhalde şimdiden doğumu düşündüğüm için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal doğumdadamı epidural var
gunesim gözünaydın testin iyi çıkmış canım
ay benim yazı yeteneğim daha iyidir konusma yeteneğime göre..ne güzel yaaaben beceremiyorum yazmayı hiç anlamıyrm bu işten
mafoldumben
ay benim yazı yeteneğim daha iyidir konusma yeteneğime göre..
bazen öyle şeyler döktürüyorum ki yazarken gözlerim fln doluyo
evet normalde de epidural var. ben de hangi yöntemle doğuracağım bilmiyorum :sinifsinif:
doktoruma sorsam beni kovalar herhalde şimdiden doğumu düşündüğüm için.
var canım anlaşmamız evetselamlar kızlar özgecim sen özel hastanedesin dimi acıbadem sigortayla anlaşmanız varmı
doktorunuz demedimi size dogum görüntüsü izlemeyin diye :1rolleyes:valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:
teşekkur ederım darıısı herkesee inşş:sm_cool:
doktorunuz demedimi size dogum görüntüsü izlemeyin diye :1rolleyes:
valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:
ay senin hastane nerde kadın doktor varmı sezeryan fiyatınız ne kadar paketiniz varmı nisaya gittim demesinmi bizim acıbademle anlaşmamız bittiakannehir hemde ben hamile kaldıgımzaman var bende bi şanssızlık anlamadım gitti çok soru sordum canım kusura bakmavar canım anlaşmamız evet
ay o hatayı en baslarda bende yaptım..
birdaha sakın izleme valla çok etkileniyor insan..
ben de bir süre nasıl yapacam bu işi dedim ama sonra da dedim ki
herkes nasıl yapıyorsa ben de öyle yapacam
bedenimiz bunun için yaratılmış..
o hissi mutlaka tatmak istiyorum.. sonraki rahatlıgı ve mutlulugu da
yok bacım yok bir daha seyretmeyecem
evet herkes nasıl yapıyosa bizde yapacaz
ay senin hastane nerde kadın doktor varmı sezeryan fiyatınız ne kadar paketiniz varmı nisaya gittim demesinmi bizim acıbademle anlaşmamız bittiakannehir hemde ben hamile kaldıgımzaman var bende bi şanssızlık anlamadım gitti çok soru sordum canım kusura bakma
izleme canım ben sezeryanla dogum yaptım yaptıtan sonra izledim iyikş dogurmadan izlememişim şimdi spinal dayanabilirmiyim diyorum korkar kesik kesik masadan kalkmaya çalışırım neme lazım narkozda mahvediyo beni dogum o anda kişiyle alakalı bişey kimi bi itişte doguruyo kimi kaç gün sancı çekiyo ALLAH kolay dogum nasip etsin herkese:Saruboceq:yok bacım demedi
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı