• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi ağrısını çekersin inleyen ben yiyen sen banada bir tabak verseydin olazdı böyle canım işin şakası geçmiş olsun muhtemelen baharatını abartmışsındır bu arada kızlar turşu delisi oldum günde bir kase yiyorum yanicokacimcoook
sagol canim.haklisin valla,sana vermedim diye oldu herhalde.yok tatlim baharati degilde,eeee acliktan cikmis gibi yersem,bide marullu bulgur da olunca gaz sancisindan geberiyodum.24 saat agri cektim.akannehirdogurasiya kadar kendime yasak koydum kisir misir yokkk töbeeeee:çok üzgünüm:

sagol canim.haklisin valla,sana vermedim diye oldu herhalde.yok tatlim baharati degilde,eeee acliktan cikmis gibi yersem,bide marullu bulgur da olunca gaz sancisindan geberiyodum.24 saat agri cektim.akannehirdogurasiya kadar kendime yasak koydum kisir misir yokkk töbeeeee:çok üzgünüm:

bana gel sana yumurtalı ya da patetesli köfte yapayım yanında da bol limonlu salata
ardından yeşil çay pasta sonrada kahve ve bol topiğin dedikodusu naniknaniksırnaşık şeydelikafadulden

sen bebişin aklına uyarsan öyle olursun
bende kısır yiyince şişiyorum o yüzden az yiyorum ama gözümde hep tabakda kalıyor

milattan önce yaptığım sarma ile gene milattan önce yaptığım şehriye çorbası var
umarım tencereyi açınca içinde oluşan yaratıklarla karşılaşmam delikafadulden
haklisin valla,uydum bir kere.bak bugünde mercimek diyo yaaaa,ama yok yapmammmm felaket gaz yapar oda.geceseye kadar hafif seyler yiyecegim mecbur.kisirida cok seviyom.yerken kendimi kaybetmisim ama napimm.seviyom bundan sonra yok o ayrimafoldumben

Son düzenleme:
Bebis02 ; Foruma her gırdıgın de acaba bu sefer ne yazacak sın dıye beklıyorum :) ılgınc hıkayelerın ve ve sen :) çok mutlu ve ıyı yasa emi...

Bebis02 ; Foruma her gırdıgın de acaba bu sefer ne yazacak sın dıye beklıyorum :) ılgınc hıkayelerın ve ve sen :) çok mutlu ve ıyı yasa emi...

tşkrlr imzalı fotoğrafım kalmadı ama çiçeklerimi adresime bırak ltfen :roflol:

bizde annem var kızlaaarrr.oohh ne rahatmış eve gidince hazır masa bulması.ne yemek olduğu önemli değil o yüzden.hazır ya herşey önemli olan o.bakalım saltanatım kaç gün sürecek?

hosbuldumm.. bende sızı ozledımm...

dün süper bı gun gecırdık. ve kucukyalı cocuk yuvası hakkında ıcın oyle rahatkı ordakı cocuklar orada bulunmaktan cok mutlular. yakın zamnda yıne zıyarete gıdıcez oraya. bazı cocuklarla ıster ıstemez duygusal baglar lusuyor. hepsı bırbırınden guzeller ama kımılerı varkı pesımızden ayrılmayıp ellerımızı bırakmadılar. resım cekmek normalde yasak oldugundan cok fazla resım cekemedık. ama yasanmaya deger oyle anlar vardıkı o fotograflarda bu eksık ne yazıkkı.. oyle hıkayelerle karsılastıkkı.. yınede bugun cok daha mutluyum dunumu o bebelerle gecırdıgım ıcın..

merhaba kızlar bugn sonunda domuz gribi aşısını yaptırdım

canım hayırlısı olsun.sanırım sen ve ben varız sadece aşı olan.
şimdi 10-15 gün daha dikkatli olmak gerekiyomuş.aşının etkisi hemen başlamıyormuş.
kolun falan ağrıyormu?

bebişcim cinsiyet bellı degıl bızde. haftaya uclu testte ogrenmeyı denıycez ama ben pek umutlu degılım gosterecegınden:d

bana gel sana yumurtalı ya da patetesli köfte yapayım yanında da bol limonlu salata
ardından yeşil çay pasta sonrada kahve ve bol topiğin dedikodusu naniknaniksırnaşık şeydelikafadulden
Allah seni davul etmesin emiiiiiii.yaaaa offfffff yapma kuzummm nolur.zaten acimmmmmmmmmmmafoldumben

Back
X