selam şekerler,
Grip aşısı konusunda benim hem kinekoloğum hem de oğlumun ilaç düşmanı kıymetli doktoru şiddetle öneriyor.Ayrıca benim bütün dr arkadaşlarım da öneriyor ben de daha olmadım ama herhalde olucam. Zaten oğlumun dr'unu dinleseniz hepiniz ikna olursunuz. ama ben sizi ikma etmeye çalışmıyacağım, herkesin kendine kalmış bir mevzu. tartışmaya deymez çünkü bu konuda gerçekten uzmanımız olmadığına göre, boşa konuşmuş oluruz.
Bakıcı konusunda da, aynı dertten ben de müzdaripim. oğluma annem bakıyor ama 2.'ye bakmam diyor. Zaten ben de bırakmak, sağlık durumu çok süper değil. Bizimkiler gezentinin önde gideni. ne italyası kaldı ne uzak doğusu, ama yediler beni gezemedik diye. Gezicez diye kaynanayı sarıyolar başıma, o da geldimi gitmek bilmiyo. sonra ben nevroz psikoz her türlü olaya giriyorum valla. İyi bi kadın bulucam (iiiinşallah) annem de göz kulak olusun artık di mi. Burda da Kadınlar 650-700'den aşağı gelmiyorlar. Tabi bu alt sınır. Kreş desen o da aynen. biz de ev kredisi ödeyen talihlilerdeniz. Yandığımın resmidir bu yazı. Keşke istifa edip çocuklarıma kendim bakabilsem ama nerdeee.
Anaaa ben de burayı güzin abla zannettim zahar