- 4 Aralık 2008
- 275
- 1
- 641
- 39
- Konu Sahibi daemon
- #13.081
sormayın ya hamılelıgımız kışa gelıyo bız ne gıyecez bıyere gıderken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo benımkı coktan cıktı.. ya gecen yıl bı kaban almıstım sımdı gıyıyorum dugmelerı zor kapanıyo cokta severek almıstım napıcam ben sımdıden boyleyse ee bırde karnım ıyıce sısıyo sırf bu sene ıcın kaban mı alcam yıne
slm kızlar ben geldim yine kaynatmışsınız valla geçmişi okuyamam eriniyorum biri bana özet geçsin
canım senin ilk bebeğin mi . benim hem ilk hem de ikiz olduğu için annemi istiyorum hatta gelmese küserim vallakaydirigubbakcemile3 sen ne yapıcan tabi tecrübeliysen bu konuda sorun olmaz
her zamnkı halımız=)
ıyı fıkır aslında oyle bıyerde bakabılırız. ayrıca yemeklerı bız getırmezsek hesabın altından zor kalkarız bu oburlukla
hoşgeldın kışşş nerelerdeydın sen bakımmm
valla buralardayım da mutfağı biraz toparlıyayım dedim çok yukarıya uzandım sanırım içim koptu tabakları yerleştirirken zor bi tarhana çorbası yaptım canım çok yanıyor yordum kendimi yarım bıraktım herşeyi senağlama:çok üzgünüm:
evet canım ılk bebegım.. ama ben bu zamana kadar ne olursa olsun (tabı hıc bısey anne olmaya benzemez elbet ) kımsenın yardımını ıstemedım edenlerede engel oldum evlenırkende baska seylerdede bu benı mutlu etmıyor yanı ınsanların sormadan hayatıma gırmesınden son derece nefret edıyorum ıhtıyac duyarsam bı yolunu bulurum gerekırse zaten yardım ısterım.. yanı oyle dusunuyorum tabıkı buyuk konusmak ıstemem ama allah benı kımseye muhtac etmesın kayınvalıdemı zaten kesınlıkle gormek ıstemıyorum ama annemde gelsın yanımda kalsın ıstemıyorum hatta esıme soledım dogumdan sonra yanımda kalacaksan sen refakatcı kalırsın baska kımseyı ıstemem kıyamet koparırım dedım..
evt canim yardimlari olur bayagi.tabiki gönül isterki kendi annen olsun ama ha deyince olmuyor iste.Allah yardimcisi olsun.insaallah normal dogum yaparda hemen ayaga kalkar.iyi bari canım onlar ordaysa yardımı olur o zaman şanslısın. onun kayınvalidesi de hacca gitmiş kızın da ilk doğumu bi de 5 yıl sonra oldu bebeği korkuyo
nasıl rahat ediyosan öyle yap tabi canım sonuçta senin bebeğin o . bakabileceğine inanıyosan sorun olmaz zaten. aman zaten herkesin annesi kaynansı mı var da ben işte varken naz yapıyım anneme diyorum kayınvalidem de istesem de gelmez keyfini bozup yakın ama. aman gelmesin de zaten geçen sefer düşük yaptım doktor su almaya bile kalkma dedi kadın 5 dakkalık yoldan gelmedi. 10 gün sonra misafir gibi geldi. bu saaten sonra da yapmasın
ben çıkıyorum az daha uzanayım kociş gelmeden size iyi muhabbetler byy mucuk bebişlerinize
bakınnnnn