D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #13.241
Selammm Çıtırlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaarrr
listeye baktım da yeni hamişler eklenmiş aramıza 100ü tamamlayıp dalya demişiz:) hatta eklenmeyenler de var sanırım..
hoşgelmiş bütün yeniler opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım?
ben cinsiyeti belli olunca eklenicem.
selam kızlar ben de sürekli dışardan izleyenlerdenim.bikaç gündür bulantılarım geçti ama midemde tuhaf bişeyler oluyor.daha doğrusu yemeğin üzerinden ne kadar geçerse geçsin sürekli boğazımda hissediyorum yediklerimi az zorlasam çıkaracakmışım gibi.aranızda böyle bişey yaşayan var mı?hem açım hem de midem dolu gibi.biraz enteresan oldu galiba ama eminim anlayanlar çıkacaktır:)yaşayan ve çözününü bulan varsa tavsiye bekliyorum...
niyeki :)
cinsiyet dışında bisürü bilgi var listede..
selam canımmmSelammm Çıtırlar..
yaşayan var çözümü yok![]()
yaşayan var çözümü yok![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ha şöyle az konuşun da rahat rahat takip edelim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ha şöyle az konuşun da rahat rahat takip edelim
nasıl yaaa nerdeymiş bu haber?
ya bu konuyla ilgili söylenmeyen,uydurulmayan şey kalmadı artık.gülüyorum ben bazı okuduklarıma.bence bunların çoğu halkın kafasını meşgul etmek için uydurulan şeyler.meşgul ediyolar ki insanlar önemli şeyleri düşünmeye fırsat bulamasın.ekonomi ne durumda,kriz varmı yokmu,türkiye iç savaşa mı gidiyo....bunların hiçbirini düşünmeye fırsat kalmasın isteniyo bence.
dimi yaaa benimde işlerim çok ara ara bakıyorum![]()
selam kızlar ben de sürekli dışardan izleyenlerdenim.bikaç gündür bulantılarım geçti ama midemde tuhaf bişeyler oluyor.daha doğrusu yemeğin üzerinden ne kadar geçerse geçsin sürekli boğazımda hissediyorum yediklerimi az zorlasam çıkaracakmışım gibi.aranızda böyle bişey yaşayan var mı?hem açım hem de midem dolu gibi.biraz enteresan oldu galiba ama eminim anlayanlar çıkacaktır:)yaşayan ve çözününü bulan varsa tavsiye bekliyorum...