2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyy kuzum benim kim dalga geçti senle boşver.ama yakındır bence hissetmemiz.merak etme
herkes kız yaaa bide ben valla hıssdym dedıkce gulyrlrdı karsımda eheheheeh :D yanı bı ınsann hevesı bukdr kırlır buarada dokrtor erkeeg benzıyr dedı ama ben hala guvenemyrm :( kızmı erkekmı erkek dıye hazrlrm kendımı kız olrsaaa dıye:D ama saglklı olmsı yeter benm ıcın tabıkıııı

şimdi kimlerin cinsiyeti belli kaç haftalıkken belli oldu kızlarrr

ayyyy bende duydum bunu az öncede yazmıştım hatta doğrumu diye. ben kız hissediyorum tabiki hayırlısı olsun bakalım yarın gidicem doktora belkim gösterir

bende cok kız istemiştim olsun hayırlı evlat olsunnn..ögrende bizede söye..
gercii bnm doktorumda dedi hareketlerğini hissedersinn cünkü oglun cok yaramaz su son üçgündür karnımda tadilat yapıyor galibaaakaydirigubbakcemile3en cok bu 3 günde hissettim:ecrin_bebek:

güneşim neden olumsuz konuştu doktorun..benim doktorumda beni biraz korkuttu..ikili test riskli çıktı.. onlar alışık olduğu için pat diye söylüyorlar insana..pek hastanın psikolojisini düşünmüyorlar..

ya daha ılk kendım test yaptıgmda GİTTK artı bide kan testımın sonucunuda gotrdum adama gosterdım 4 haftalk falan sanırım biz doktora gıttk guzel bır haber tebrıkler dıcene sımdıden kendınızı hazrlamayn hersy olablr olmayadabılr bu daha kan pıhtısı bılmem ne daha neler neler sınr ettı benııı sonrada testlere hastanesıne cagırdı GİTTK TABI SSK YALA PARA VERMYOZYA YUZUMUZE BAKMADI BENDE BIDAHA GITMEDIM ONA ÖZELE GIDERKN IYIDE HASTANEYE KENDI CAGIRDI OZAMAN NIYE BAKMIYOÇok üzgünüm çoookR YUZUMUZE:( ŞİMDİ EKADOMA GIDIYORUM MANAVKUYUDA COK GUZEL BİR YER ERKEK DOKTOR AMA OLSUN

güneşim neden olumsuz konuştu doktorun..benim doktorumda beni biraz korkuttu..ikili test riskli çıktı.. Onlar alışık olduğu için pat diye söylüyorlar insana..pek hastanın psikolojisini düşünmüyorlar..

sen ıcını ferah tut yınede allahın ıznıyle ıns kotu bişi olmaz.evet doktorlar dusnmeden pat dıye solyrlr hasta psıkolojısı anlamyrlar sankı:(

herkes kız yaaa bide ben valla hıssdym dedıkce gulyrlrdı karsımda eheheheeh :D yanı bı ınsann hevesı bukdr kırlır buarada dokrtor erkeeg benzıyr dedı ama ben hala guvenemyrm :( kızmı erkekmı erkek dıye hazrlrm kendımı kız olrsaaa dıye:D ama saglklı olmsı yeter benm ıcın tabıkıııı

tabi canım en önemliside o sağlıklı olsunlarda gerisi boş

bencede erkeketirrr

şimdi kimlerin cinsiyeti belli kaç haftalıkken belli oldu kızlarrr

benmki 13.6 haftada belli oldu.aslında 15-16 haftada kesin belli oluyır ve daha önce söylenmesi yasak ama doktorum gercekten cok iyiydi pipisini bile gösterdi..sanırım daha sonradan yanılma olmasın diye söylenmiyorr

Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta

Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur[/QUOTE]

ee ben neden top gibi hissedemiyorum... öyle anlayan varmı karnında??

bende cok kız istemiştim olsun hayırlı evlat olsunnn..ögrende bizede söye..
gercii bnm doktorumda dedi hareketlerğini hissedersinn cünkü oglun cok yaramaz su son üçgündür karnımda tadilat yapıyor galibaaakaydirigubbakcemile3en cok bu 3 günde hissettim:ecrin_bebek:

ayyyyy allahım esirgesin onlarıııııııı

bencede erkeketirrr

benmki 13.6 haftada belli oldu.aslında 15-16 haftada kesin belli oluyır ve daha önce söylenmesi yasak ama doktorum gercekten cok iyiydi pipisini bile gösterdi..sanırım daha sonradan yanılma olmasın diye söylenmiyorr

heheheh benım doktorda dedıkı erkege benzıyor pipi gıbı bi çıkıntı var ama siz yinede kimseye sölemeyin dedi:):)

Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur

ee ben neden top gibi hissedemiyorum... öyle anlayan varmı karnında??[/QUOTE]

benim karnım akşamları top gibi.hatta oturunca can simidi gibi üste çıkıyor a.s

ya daha ılk kendım test yaptıgmda GİTTK artı bide kan testımın sonucunuda gotrdum adama gosterdım 4 haftalk falan sanırım biz doktora gıttk guzel bır haber tebrıkler dıcene sımdıden kendınızı hazrlamayn hersy olablr olmayadabılr bu daha kan pıhtısı bılmem ne daha neler neler sınr ettı benııı sonrada testlere hastanesıne cagırdı GİTTK TABI SSK YALA PARA VERMYOZYA YUZUMUZE BAKMADI BENDE BIDAHA GITMEDIM ONA ÖZELE GIDERKN IYIDE HASTANEYE KENDI CAGIRDI OZAMAN NIYE BAKMIYOÇok üzgünüm çoookR YUZUMUZE:( ŞİMDİ EKADOMA GIDIYORUM MANAVKUYUDA COK GUZEL BİR YER ERKEK DOKTOR AMA OLSUN

aynı sey bnmde basıma geldi..normal devlet hastanesine gittim adama 3 kez gittigim halde yüzüme bile bakmadı üstelik testte yapmadı.sonra özele gittik gördüm yavrumu.10 gün sonra tüm testlerimi yapacak ozamn bakıcam herseyine dedi..

aptal adammm hep sizden duyuyodum yapılan testleri bnm doktorum dogru düzgün bi acıklama bile yapmamıstı

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız kızlar okudum geldim geçmişi çok şükür

Zeynepcim çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm....
Duygu arkadaşımız da hoşgelmiş bebeğiyle aramızaaa...

ya kızlar bana acil izmirde iyi bir kadın doğumcu lazım
topiklerden birinde çok yakın bi arkadaşım var telde görüşüyorum
3 gün önce hamile olduğunu öğrendik çok sevindik oda 1,5 yıl bekledi aşılama felan oldu
ama sonra bebişi kendi geldi... ama şöyleki adeti 4 gün geçince kanda baktırdı değer 90 dı
dün dr a gitmiş dr kese yok gözükmüyor büyük ihtimalle dış gebelik bu demiş kıza, arkadaş dün akşam aradı beni dr kanamama bişey demedi 1 hafta daha gözükmezse dış gebelikltir zaten
demiş bende dedimki ne alakası var progesteron felan vermedimi belki geç döllenmedir hemen 5 haftada illaki kese gözükmez de bu kadar niye korkuttu seni dedim.. çok morali bozuk acil iyi bir dr lazım ya bilen varmı ???

bencede erkeketirrr

oyy yerim onu bennn ayyy alalh analı babalı büyütsünn kıyamamm yaa çok sevindimm cız etti içimm oğluşşş haaa ilerisnin kaynanasıı kıymetli oğluşunu nasıl vercen:))))

chinese baby calendar to predict baby gender by chinese age and woman conception month

günaydın şekerler,

geriye pek bakmadım. Adetim değil samanlıkta iğne ararım daha iyi. Cinsiyet muhabbeti var galiba. Yukarıdaki adresi çok önceden de vermiştim. Cinsiyeti belli olanlar bi yapsalar ya yukarıdaki linkteki çin takvimiyle gerçek cinsiyet tutuyor mu. çok merak ettim

walla ben yaptım erkek cıktı! Doktorda erkege benzıyor dedı bilmiyorum artık1 ay sonra iice netleşir durum inş

Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur

ee ben neden top gibi hissedemiyorum... öyle anlayan varmı karnında??[/QUOTE]

bende pek hissetmedim bunu..yada öyledirde biz anlayamıyoruz

ayyyyy allahım esirgesin onlarıııııııı

amin

heheheh benım doktorda dedıkı erkege benzıyor pipi gıbı bi çıkıntı var ama siz yinede kimseye sölemeyin dedi:):)

aramızdaaa:jeyyar:

aynı sey bnmde basıma geldi..normal devlet hastanesine gittim adama 3 kez gittigim halde yüzüme bile bakmadı üstelik testte yapmadı.sonra özele gittik gördüm yavrumu.10 gün sonra tüm testlerimi yapacak ozamn bakıcam herseyine dedi..

Aptal adammm hep sizden duyuyodum yapılan testleri bnm doktorum dogru düzgün bi acıklama bile yapmamıstı

bazen sırf para ıcın sacmalıyorlar anladık para kazancak onlarda ama!!!
Biz bide adamın özeline gidiyorduk ztn sadece 1 kere hastaneye gıttkoda kendı cagrdı uff kurtuldm o adamdn iiyi oldu

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız kızlar okudum geldim geçmişi çok şükür

Zeynepcim çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm....

ya kızlar bana acil izmirde iyi bir kadın doğumcu lazım
3 gün önce hamile olduğunu öğrendik çok sevindik oda 1,5 yıl bekledi aşılama felan oldu
ama sonra bebişi kendi geldi... ama şöyleki adeti 4 gün geçince kanda baktırdı değer 90 dı
dün dr a gitmiş dr kese yok gözükmüyor büyük ihtimalle dış gebelik bu demiş kıza, arkadaş dün akşam aradı beni dr kanamama bişey demedi 1 hafta daha gözükmezse dış gebelikltir zaten
demiş bende dedimki ne alakası var progesteron felan vermedimi belki geç döllenmedir hemen 5 haftada illaki kese gözükmez de bu kadar niye korkuttu seni dedim.. çok morali bozuk acil iyi bir dr lazım ya bilen varmı ???

malesef canım izmirde doktor ismi bilmiyorum ama korkmasın.
benim kan değerim 1100 dü ama gene kese görünmemişti.
doktor kan değerin 1500 ü aşarsa ve kese görünmezse o zaman dış gebeliktir dedi .
arkadaşına söyle moralini bozmasın şimdilik. daha çok minik bebeği

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlar okudum geldim geçmişi çok şükür

zeynepcim çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm....

Ya kızlar bana acil izmirde iyi bir kadın doğumcu lazım
ama sonra bebişi kendi geldi... Ama şöyleki adeti 4 gün geçince kanda baktırdı değer 90 dı

hım inş saglıklı bir hamileliktir cnm ben izmirde ekadoma gidiyorumaz öncede söledim cok memnunum ahmet bey yada huseyın bey ıkısıde cok ıyı bır doktor ama manav kuyuda arkadasın nerde oturuyor bıde bayan erkek farkedermı doktoru?

Back
X