2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben de geçmişe şööle bi göz attım.. daha da geriye gidemedim..

Canım tam bebeğin nerde olduğunu bilmiyorum ama, kasıkla göbek arasındaki bölgede arasıra bende de yanma oluyor. Ama sonra geçtiği içn pek önemsemiyorum. Bebek kendine yer edinmeye çalışıyor, diğer organlara da baskı yaptığı için olabilir diye düşünüyorum.

EVET CNM GÖBEK DELİĞİNİN YANINDA OLUYORR BENİMMM DEMEKKİ SEBEP YER EDİNMEYE ÇALIŞMALARIII AMAN ÖYLE OLSUN SAĞOLUNNNNNNNN:Saruboceq:

kızlar sızce MEHRı ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce

HERKEZİN FARKLI DEMEKKKİİİİ :bbo:

kızlar bunlar iyigünlermizz. bakalım nelerle karşılaşcazzz ayy hamile olduğum günden beri herşeyden korkar oldummm nedensee. ama şöyle bir baktığımızda en güzel ayda doğurcazz kocam nisanda ben mayıs kismetse bebiş haziran:))))))))

benim de sancılarım olmaya basladı kızlar..
böyle adet sancısı gibi..
dün akşam korktum hatta
koltukta sırtüstü uzanmıştım..
bir sancı girdi.. ay nooluyo dedim
hemen yan döndüm bacaklarımı topladım.. uyumusum o korkuyla

kızlar sızce MEHRİ ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce

iyide şöyle bir durumvar her acıyı çeken sensin bu hak en çok sana ait eşinle ortak bir karar asla istemediğin birşey yaptırma göbek adı olarak koy ama yaptırma asya süper bir isim bencee tüm acıyı biz çekcez yok onun yok bunun adı aslaaa yaa

kızlar bunlar iyigünlermizz. bakalım nelerle karşılaşcazzz ayy hamile olduğum günden beri herşeyden korkar oldummm nedensee. ama şöyle bir baktığımızda en güzel ayda doğurcazz kocam nisanda ben mayıs kismetse bebiş haziran:))))))))

kaydirigubbakcemile2

evet haziran en güzel ay..
kısmetse bizimkinin doğum tarihi de evlilik yıldönümümüze denk geliyor..
tabi günü gününe doğması çok zor ama kısmet..

bize bizim bütün özel zamanlarımız hazirandır kocişle..

haziranda sözlendik, haziranda nişanlandık ve haziranda evlendik..

insallah haziranda da bebişimiz olacak opuyorumnanaktan

Hoşeldin bebiş, naber nasılsın? Ben de seni bekliyordum sormak için. Sizin oralarda durumlar nasıl? Olaylar falan var mı?

mrb. canım evet var olaylar eşim habire olaylarda bugün biraz durgun burası hiç çıkmıyorum evden ancak eşim gelirse o da resmi kyafeti indirip öyle geziyor yoksa yakarlar alimallah

iyide şöyle bir durumvar her acıyı çeken sensin bu hak en çok sana ait eşinle ortak bir karar asla istemediğin birşey yaptırma göbek adı olarak koy ama yaptırma asya süper bir isim bencee tüm acıyı biz çekcez yok onun yok bunun adı aslaaa yaa
kesinlikle katılıyorum..

kaynanası kendi doğursun da koysun o zaman hayret birşey

valla kaynatalar eskı kafalı olunca cok zor oluyor bıde kadın ölmüs yanı bız yerı gelcek o cocuga kzıcaksınb bagıracaksın hepsı ona gıtcek sonra alıncaklar bılmıom. kız cocuklarını cok severım ama su ısım konusu yüzünden oglum olsun ıstıyorum yınede hayırlısı ..

evet haziran en güzel ay..
kısmetse bizimkinin doğum tarihi de evlilik yıldönümümüze denk geliyor..
tabi günü gününe doğması çok zor ama kısmet..

bize bizim bütün özel zamanlarımız hazirandır kocişle..

haziranda sözlendik, haziranda nişanlandık ve haziranda evlendik..

insallah haziranda da bebişimiz olacak opuyorumnanaktan

ayy çok güzelllllllllllllllll haziranın büyüsü

benim kayınvalideme dün akşam cinsiyeti eşim söyledi direk isim yapıştırdı menderes kurun diye eşimde aynen şöyle dedi anne sakın isime karışmayın bebiş asla doğurmaz haberiniz olsun bizden getirmesi sizden sevmesi bu kadar dedi

mrb. canım evet var olaylar eşim habire olaylarda bugün biraz durgun burası hiç çıkmıyorum evden ancak eşim gelirse o da resmi kyafeti indirip öyle geziyor yoksa yakarlar alimallah

canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve ortalık sakinleşir. Allah yardımcımız olsun, hep en iyisini umuyoruz.

kesinlikle katılıyorum..

kaynanası kendi doğursun da koysun o zaman hayret birşey

yaa valla kolay değil 9 ay taşı acılar içinde doğur neymiş ismi onlar koycak oldu yaa nezaketen fikir sorarım ama asla bildiğimden şaşmammm

Back
X