- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #14.021
ayy o ne beee
yavru yani eşim yavrusunun yavrusu yani bizim bebiş yarısı yılan yavrusu yani ben:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy o ne beee
ayy anacım kıyamam sana ben..ay kızlar ben çıkıyorum morelim çok bozuk gözyaşlarımı tutamıyorum ekranı göremiyorum az çıkamda uyuyayım uuuuuuufffffffffff
ay kızlar ben çıkıyorum morelim çok bozuk gözyaşlarımı tutamıyorum ekranı göremiyorum az çıkamda uyuyayım uuuuuuufffffffffff
ay kızlar ben çıkıyorum morelim çok bozuk gözyaşlarımı tutamıyorum ekranı göremiyorum az çıkamda uyuyayım uuuuuuufffffffffff
evet hepimiz saadet zinciri oluşturup elele tutuşup selena misali çağırdık seni.
hoşbeş aldın mı bu arada??
ayyy tam nefretlik bir insanmış.. lafa bak terbiyesiz..yavru yani eşim yavrusunun yavrusu yani bizim bebiş yarısı yılan yavrusu yani ben:))))))
sizin oğlanlar evde kalıcak bak dmedi deme 2010 yılıerkek yılı siz şimdiden oğluşlarınıza kız bulun laelaelaelaelae
ah güselim valla mayıs annelerinin de 33 erkekti yanlış hatırlamıyorsam, 17 kız..günaydın diyecegim yuhhhhhhhhhhhhhhh diceksiniz.ama günaydın.uyuya kalmışım
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan kızlar oğlan yılı filan demeyin kızlarında hakkını yemeyin valla benim bitane oğlan var evde iki tanede geliyor biri kız olsun yoksa benim koca bunalımdan çıkmaz kız delisi adam bu gün biraz gecikmeli ikili teste gidiyoruz
inşallah cinsiyet görürüz haberleri veririm
valla sayfaları okuyamadım saat 9.37 da kaldım bayıldım akannehir tam gazsınız valla
allah enerjinize enerji katsınnnnn
almadım anacım ya aaa nası unuttum ayol bunu ben.. bizim kafeteryada varmıdır acep
ayyy tam nefretlik bir insanmış.. lafa bak terbiyesiz..
yatacak yerleri yok bunların bu laflarla heee
aaa çok sinirlendim valla
günaydın diyecegim yuhhhhhhhhhhhhhhh diceksiniz.ama günaydın.uyuya kalmışım
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan kızlar oğlan yılı filan demeyin kızlarında hakkını yemeyin valla benim bitane oğlan var evde iki tanede geliyor biri kız olsun yoksa benim koca bunalımdan çıkmaz kız delisi adam bu gün biraz gecikmeli ikili teste gidiyoruz
inşallah cinsiyet görürüz haberleri veririm
valla sayfaları okuyamadım saat 9.37 da kaldım bayıldım akannehir tam gazsınız valla
allah enerjinize enerji katsınnnnn
ah güselim valla mayıs annelerinin de 33 erkekti yanlış hatırlamıyorsam, 17 kız..
yani yarı yarıya neredeyse..
benim çevremde de kimi duysam oğlu oluyor
aman kız allah korusun..dua edin kızlar biri ikisi demiyorum .yoksa bu adam bitane daha doğurtur beni.düşünsenize evde üç dört erkek bitane daha hamileyim amanınnnnnnnnnn oda erkek oluyormuş akannehir kafamçokkarıştı
daemon ekliyo kızlar.. şimdi yok sanırım ona özel mesaj atın isterseniz.yaa bu arada beni ekledinizmi kızlar
yaş 25
sat:8 eylül
kilo:70 :)))))
dua edin kızlar biri ikisi demiyorum .yoksa bu adam bitane daha doğurtur beni.düşünsenize evde üç dört erkek bitane daha hamileyim amanınnnnnnnnnn oda erkek oluyormuş akannehir kafamçokkarıştı
merhabaopuyorumnanaktan
benide listeye ekleyebilirmisiniz
sat:20 eylül
tahmini doğum tarihi:27 haziran
kilo:60a.s
dua edin kızlar biri ikisi demiyorum .yoksa bu adam bitane daha doğurtur beni.düşünsenize evde üç dört erkek bitane daha hamileyim amanınnnnnnnnnn oda erkek oluyormuş akannehir kafamçokkarıştı
aaa benim de 21 haziran kızz.. 14 eylül sat..hoş geldinnn
nusem aramızda 1 gün var 21 haziran benim kiopuyorumnanaktan