2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır şöyle bir durumvar alllah hamileliği anneye vermiş bu görevi ama cinsiyeti erkeğe vermiş yani cinsiyeti o ilk damlayla erkek belirlermiş yani erkek olursaa bu senin eşinle ilgli inş kız olurr dua edicemmm

allah ona böyle bir şans vermiş kullanmayı beceremiyorsa ben napayım demiya kaydirigubbakcemile3

daemon ekliyo kızlar.. şimdi yok sanırım ona özel mesaj atın isterseniz.
ama buraya 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderilemiyordu galiba ya

cnmm sağ ol bugün üye olduğum için bilmiyorum birincisi özel msj nerden atılır ikincisi yaa ben böyle yazışıyorumyaa hep sayfayı gğncellemem gerekiyor benden sonra kim ne yazdı diyee yaptığım doğrumu yada başka yol varmı

selam diyom ve cıkıyom kızlar dr gidiyoz dualarınız bizimle olsun kızlar ikili test için gidiyom bakalım hayırlısı gelince yazarım k.i.b

hayırlısı canım herşey yolunda gider inşallah bu gün bende gidiyorum.hayırlısı olsun

cnmm sağ ol bugün üye olduğum için bilmiyorum birincisi özel msj nerden atılır ikincisi yaa ben böyle yazışıyorumyaa hep sayfayı gğncellemem gerekiyor benden sonra kim ne yazdı diyee yaptığım doğrumu yada başka yol varmı

hmmm
özel mesaj, kişinin nickinin yanında yeşil ya da sarı nokta var ya.. ona tıkladıgında, kişiye özel mesaj yaz çıkar ona tıklayıp gönderebilirsin..daemonu da burada 1. sayfada bulabilirsin.
evet sürekli sayfayı refresh yapmak gerekiyor yeni yazılanları görebilmek için canım

benimki de oğlumu hep yavrumun yavrusu diye seviyo. acaba lafı tamalamadan mı bırakıyoç zaten sinir oldum karı bayramdam 2 hafta önce burdaydı. dün telefonda had yılbaşı geçsinde yine geliriz diyo. istemiyorum yaa istemiyorum. bi huzur ver kadın ya... kızdım yine heee

cnm çok erken değilmi ben hamile pantalonu kazağı giyorum şişkinliğimdenn :((( şişko olcammm

ne kadarlık oldun sen ben 14.haftam daha bişi yok ama ben sureklı kusuyorum bulantı problemım var:(normladen dahada kotu eridi göbüşüm:(

benimki de oğlumu hep yavrumun yavrusu diye seviyo. acaba lafı tamalamadan mı bırakıyoç zaten sinir oldum karı bayramdam 2 hafta önce burdaydı. dün telefonda had yılbaşı geçsinde yine geliriz diyo. istemiyorum yaa istemiyorum. bi huzur ver kadın ya... kızdım yine heee

delikafaduldendelikafadulden

en iyi kaynana ölü kaynana diye boşuna dememişler
benimkide iyidir ama birşeye taktı mı takar. şimdi evdeki kediye taktı. neymiş ben kanama geçirmişim nedeni kedi olabilirmiş
dedim ben zaten kedi beslediğimi doktora söyledim hemde ne alakası var kanamayla kedinin. kedi benden daha çok aşılı. 1 hafta geçiyor gene aynı muhabbete başlıyoruz kaldığımız yerden.
sanki ben kediyi bebeğimden çok düşünüyormuşum gibi oluyor ama ne yapayım. ne derlerse desinler

sekero çalışıyormusun şuan evdemisin bilmiyorum ama evdeysen agrılarım varde yat canım kalkma bırak her işi ona bak keyfine bir hafta kalacaksa 3 günde yollara düşerler
tabi iş yapmayı sevmiyorsa canım

hmmm
özel mesaj, kişinin nickinin yanında yeşil ya da sarı nokta var ya.. ona tıkladıgında, kişiye özel mesaj yaz çıkar ona tıklayıp gönderebilirsin..daemonu da burada 1. sayfada bulabilirsin.
evet sürekli sayfayı refresh yapmak gerekiyor yeni yazılanları görebilmek için canım
çok çok tşk lerrrrrrr

ne kadarlık oldun sen ben 14.haftam daha bişi yok ama ben sureklı kusuyorum bulantı problemım var:(normladen dahada kotu eridi göbüşüm:(

14+2 benim ama görsenn karnım sipsivri yanlar gemişliyor hergün bebe yağı sürüyommmm:(

delikafaduldendelikafadulden

en iyi kaynana ölü kaynana diye boşuna dememişler
benimkide iyidir ama birşeye taktı mı takar. şimdi evdeki kediye taktı. neymiş ben kanama geçirmişim nedeni kedi olabilirmiş
dedim ben zaten kedi beslediğimi doktora söyledim hemde ne alakası var kanamayla kedinin. kedi benden daha çok aşılı. 1 hafta geçiyor gene aynı muhabbete başlıyoruz kaldığımız yerden.
sanki ben kediyi bebeğimden çok düşünüyormuşum gibi oluyor ama ne yapayım. ne derlerse desinler

tutamıyolar çenelerini tutamıyolar. herşeyi çok biliyolar ya. ben aslında bu kadar takık değildim ama son geldiğinde çok sinir etti beni hala kinim geçmedi. kötü niyetlere sokuyo beni. "annesi falan hstalansa da ona baksa gelemese diyorum içimde sonra da töbe töbe çekiyorum" içimdeki şeytanı uyandırıyo bu kadın. kendim korktum vallakötükedihüso

kızlar sızce MEHRİ ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce
valla mehri bana mehdiyi hatırlattı erkek ismi gibi ya ne bilim ben pek beğenmedim
asya çok güzel bir isim bencee:sm_confused:

Back
X