2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim akıntıyla karışık kırmızı leke geldi adet tarihinde böle bel ağrısı lekelenme falan oluyomuş sizdede varmı dikkat ettinizmi

bence hemen doktorunu ara canım önemli olabilir... benim direkt kanamam olmuştu ona da düşük tehlikesi dedi doktor 20 ayatak istirahati yapmıştım .. geçmiş olsun bu arada..

bende geçen ay olmuştu , doktora gidince bana istirahat verdi.
sakın ihmal etme adetle alakası olmayabilir. bir an önce doktoruna danış

aman valla yata yata kavun karpuz gibi büüyüyoz eskiler nası doğururmuş bilmem valla çarşambaya randevum var fazlalaşırsa giderim

kızlar benim karnım çıkmıyorda belim baya kalınlaştı
sanırım girinti çıkıntı yok bende yakında kütük gibi olucam dümdüzzkaydirigubbakcemile3

aman valla yata yata kavun karpuz gibi büüyüyoz eskiler nası doğururmuş bilmem valla çarşambaya randevum var fazlalaşırsa giderim

bir de çarşambayı mı bekleyeceksin. canım benim bu işin şakası yok bir an önce ya doktorunu ara sor. ya da yanına git.

kocamın beli dahamı ince nemafoldumben

bir de çarşambayı mı bekleyeceksin. canım benim bu işin şakası yok bir an önce ya doktorunu ara sor. ya da yanına git.

yaf ne randevusu için rahat değilse çık git doktoruna
huzursuzluğunu izah et rahatla canım ben bu ayın sonunda gidecektim 15 inde gittim :oklava:

Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz.

kızlar varis için önlem alan varmı

nursena canım geçmiş olsun..
anacım kulağını çekerim bak senin ne çarşambayı beklemesi canım benim..sen dr ara...yeğenimi ihmal etme...:olmaz:

Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz.

kızlar varis için önlem alan varmı

yaf benim doktor 6, aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin dedi sadece yüz üstü yatma dedi:uhm:bende varıs yok

Back
X