Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buqün 17. haftama qirdim kızlar 3 hafta sonra hamişliğimin
yarı dönemini bitirmiş olucam inşallah :asigim:
bende molfix,milupa ve baystar a üye oldum..bakalım numune gönderecekler mi
bende benddeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2 :CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek: alkis alkis alkis delikafadulden :teytey: a.s.
kızlar stellanın qöbüşünü qördünüz mü kocaman olmuşş opuyorumnanaktan
çok şeker duruo yaa![]()
buqün 17. haftama qirdim kızlar 3 hafta sonra hamişliğimin
yarı dönemini bitirmiş olucam inşallah :asigim:
tesekkurler kızlarr.. esımlede konustum sımıd ben pazartesıye kadar beklıycem sınrıım ıyıce gecsınkı aleyhıme kullanılcak seyler yapmayayım orda pazartesıde gıdıcem kalan esyarımı tolıycam onların tavrına bakıcam. ordan ımzaladıgım kargo kagıtlarınıda alıcam bulursam ımzalı polıcelerım ıalıcam. baktım tavırları devam eıdyo benım ıcın hıc bı guzellık dusunmemısler dıycem sız gırerken bana boyle boyle demıstınız kardesınızın ıs bulmayacagını bıle bıle benı oyaladınız bu ısın bı cozumunu bulalım ıdycem..
tesekkurler kızlarr.. esımlede konustum sımıd ben pazartesıye kadar beklıycem sınrıım ıyıce gecsınkı aleyhıme kullanılcak seyler yapmayayım orda pazartesıde gıdıcem kalan esyarımı tolıycam onların tavrına bakıcam. ordan ımzaladıgım kargo kagıtlarınıda alıcam bulursam ımzalı polıcelerım ıalıcam. baktım tavırları devam eıdyo benım ıcın hıc bı guzellık dusunmemısler dıycem sız gırerken bana boyle boyle demıstınız kardesınızın ıs bulmayacagını bıle bıle benı oyaladınız bu ısın bı cozumunu bulalım ıdycem..
:kedi::kedi::kedi:
normalde o kadar büyük değil aslında
akşam çok yedirdiler bana, şimdi yine eski boyutlarına indi
darısı başımıza
vereliniortak
imkanı varsa o gün eşinde gelsin girmesin işyerine ama aşağıda beklesin ne olur ne olmaz
keşke önceden ne olur ne olmaz diye bir iki alsaydın örnekleri ssk sız çalıyorsan kendini garantiye alcan bir şeklide inş ayarlarsınnn
kızlar cok yazmasamda sızı takıp etmeye calısııyorum.
nıye kayıt yaptırıyorsunuz fırmalarazemuszemuszemuszemus
bende şimdi molfix e üye oldummm
ay ben de kafadan salladımmmhehehe herobaby ye zırt diye kayıt oldum. hihoyyythihoyyyt
bebeğe ait isim ve cinsiyet bilgisini kafadan salladım ama olsun
daemoncum cok üzüldüm yaa..tesekkurler kızlarr.. esımlede konustum sımıd ben pazartesıye kadar beklıycem sınrıım ıyıce gecsınkı aleyhıme kullanılcak seyler yapmayayım orda pazartesıde gıdıcem kalan esyarımı tolıycam onların tavrına bakıcam. ordan ımzaladıgım kargo kagıtlarınıda alıcam bulursam ımzalı polıcelerım ıalıcam. baktım tavırları devam eıdyo benım ıcın hıc bı guzellık dusunmemısler dıycem sız gırerken bana boyle boyle demıstınız kardesınızın ıs bulmayacagını bıle bıle benı oyaladınız bu ısın bı cozumunu bulalım ıdycem..
bende ona üye olamadım sinirlerim tepemde :mymeka:
özge teyze bu sana