2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de msnden hoşlanmıyorum kızlar.. buranın tadı yok hiçbir yerde

oh ogluşum çikolatalı süt getirdi onu bi içem hiç sevmem ama ogluşumuda kıramam yani kızlar varya erkek çocugu annesine çok düşkün oluyo kızım yok ama kızlarda babacı oluyo neyse hayırlı evlat olsun:Saruboceq:

hmm bidee ben de doğal yoldan hamile kaldım ve çok şükür ilk aydan kaldım tesadüfen..
öncesinde hap kullanıyordum.. etkisi bir süre daha gider belki birkaç ay sonra hamile kalırım diyordum ama hap kullanmadığım ilk ay kaldım çok şükür.. :nazar:

oh ogluşum çikolatalı süt getirdi onu bi içem hiç sevmem ama ogluşumuda kıramam yani kızlar varya erkek çocugu annesine çok düşkün oluyo kızım yok ama kızlarda babacı oluyo neyse hayırlı evlat olsun:Saruboceq:

benimm eşimm kız cocuklarını çokk severr o yüsdenn kız istioo oluncaa baba kız olup beni dışlarlarr mafoldumben

bebis02, ANOVA, archimim, beyza88, cupsin, DUYFER_2006, ggc, gozdeahmet2009, leach, melmea, mhtp, nursena, OZASFA, ozgecay, ozmos, recepivedik, rrrccc, sekero, THE_BEST_55+, Zynpmrt
7 ay sonra sığamıyacağız buraya şiş şişkaydirigubbakcemile3

hmm bidee ben de doğal yoldan hamile kaldım ve çok şükür ilk aydan kaldım tesadüfen..
öncesinde hap kullanıyordum.. etkisi bir süre daha gider belki birkaç ay sonra hamile kalırım diyordum ama hap kullanmadığım ilk ay kaldım çok şükür.. :nazar:

ikiz kardeşliğini bu konuda da belli ettin :roflol:

kızlarr bura maşallah dolu ama kimse konuşmuyoo yaa

beyza anacım daha ne konuşalım sayfalar 10 sn de bir değişiyor.
herkes çenemizden şikayetçi delikafadulden

kızlarr bura maşallah dolu ama kimse konuşmuyoo yaa
ben konuşurum senlen ya aynı yaşta anne olcaz senlen beyza bende 21 yaşında anne olmuştum iyi oluyo ya ama ben ikinciye çok ara verdim beş yaş olcak aralarında neyse olsun dersaneyi bıraktınmı ögretmenlik devam ediyomu:CüvCüv:

benimm eşimm kız cocuklarını çokk severr o yüsdenn kız istioo oluncaa baba kız olup beni dışlarlarr mafoldumben

benim kızda babacı valla eşime diyom kendim için bi oğlaan doğurcam görün sizzz:hooray:

bebis02, ANOVA, archimim, beyza88, cupsin, DUYFER_2006, ggc, gozdeahmet2009, leach, melmea, mhtp, nursena, OZASFA, ozgecay, ozmos, recepivedik, rrrccc, sekero, THE_BEST_55+, Zynpmrt
7 ay sonra sığamıyacağız buraya şiş şişkaydirigubbakcemile3

7 ay sonra hepimiz bebekleri piyasaya sürmüş olacağız bebiş kaydirigubbakcemile5

doğal yollarla hamile kaldım. ben istiyordum bebeği. 1 ay denedik oluvermiş :kedi:
ama doktora gittiğimde de 7 cm lik bir kistim olduğunu gördüm. gebelik kisti dediler ama bakalım ne çıkacak.

ben de doğal yolla kaldım. Üstelik de korunuyorduk. Kaza falan da olmadı. Hatta oğlum çok küçük olduğu için hiç mi hiç düşünmüyordum. Kociş aldırma taraftarı bile oldu. Ama ben bunu Allah tarafından gönderilmiş bir işaret gibi algıladım, yani ben olmasın diye elimden geleni yaptım ama Güzel Allah'ım yine de O'nu bana verdi. V:1rolleyes:e Beni çok zorlayacak da olsa hiç aldırmayı düşünmedim.

ben konuşurum senlen ya aynı yaşta anne olcaz senlen beyza bende 21 yaşında anne olmuştum iyi oluyo ya ama ben ikinciye çok ara verdim beş yaş olcak aralarında neyse olsun dersaneyi bıraktınmı ögretmenlik devam ediyomu:CüvCüv:

bırakalıı cokk olduu canımmm mafoldumben ama basta biraz üzüldümm ama bebeğimm dahaa önemliii benim için iş gene gelirr ne güzell ama dimi gencc anne olmakk

Back
X