2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar anca yetişebildim konu değişmiştir demi............:-(((((((((
bebelac ve baby starı deneyin numune için benim işim çokta henüz bakamadımmzemuszemus

kaydirigubbakcemile3 yokk kızz birini koyuyomm sıkılıomm yada yok güzel olmadı diyip deiştiriomm ondan yanii hehe yokk kız bozmam ama beni sokakta göremessinn pekk hep evdeyimm mafoldumben ayağa kalkmıorumm gerci kanama daha olmuoo ama genede tırsıorum ama karşılaşırızz inş. sen nerdensin

lafın gelişi söyledim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee antalyadayım ben

ay MAŞALLAH bitanedir o beşbuçuk sene oldu evleneli hiç kırmadı diyebilirim kalbimi dün hicri yılbaşı diye hediye almış bana kolye almış hiç hediye alamaz benim eşim kendi başına bunu alana kadaar canım çıktı dedi çok içine kapanıktır

hadii yaaa burcuu nee merak ettimm

ben görürüm sizi bi dogurun zaman nasıl geçicek bi bakın ama son aylar daha agır geçiyo iyice agırlasıyosun hemen dogusam diyosun sonrda çıkmasaydı biraz daha kalsaydı diyosun

ay kızlaaaaarrrrr
nette gezerken yılana benzer bir bebek gördümm çok üzücüydü korkunçtu allahım bebişlerimizi sağlıkla bize bağışlaaa

ben kaçtım kızlar biraz uzanayım fazla oturdum belim ağrıdı...

başak canım ben başak o başak oglum başak dogum günümüz aynı oglumla zatenailee basagız:lepi:

aaa ne tesadüff meselaa bnm eşim terazii burcudurr ksıkanctırr ama yufka yüreklidirr kızarr bişiyime sonra dayanamazz kaydirigubbakcemile3 bende akrebim :jeyyar:

aaa ne tesadüff meselaa bnm eşim terazii burcudurr ksıkanctırr ama yufka yüreklidirr kızarr bişiyime sonra dayanamazz kaydirigubbakcemile3 bende akrebim :jeyyar:
sen inatçısın o zaman eşinde arkadaşlarına çok düşkün olmalı muhtemelen bebekte ya yengeç ya ikizler benimki ikizler olcak galiba on gün önce alınacagı için

sen inatçısın o zaman eşinde arkadaşlarına çok düşkün olmalı muhtemelen bebekte ya yengeç ya ikizler benimki ikizler olcak galiba on gün önce alınacagı için

yokk çokk inatçı deilimdirr ama vardır eşimin arkadaslarından önce ben gelirimm buda tutmadıı öldürürüm onu hele bi öle olsun kaydirigubbakcemile3 önce ben gelirimm :jeyyar:

Back
X