2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ikinci gebeliğim.ilki düşükle sonuçlandığı için:( bu bebiş çok bi kıymetli hep aklımda birşey olacakmı korkusuyla geçirdim ilk 3ayı aama artık kocaman oldu kızışım ve herşeyden daha değerli ve önemli benim için.
umarım bu süre içinde eve iyice alışmam sonradan çalışmak zor gelirse diye korkuyorum.
iyice unuturum mesleği sonra milletin dişlere yazık olur birşey değilde:1rolleyes:

sen nerede çalıştığını söyle bize.
biz oraya diş yaptırmaya gelmeyelim
dişlerine yazık olan insanlar grubunda olmak istemiyorum delikafadulden

benim ikinci gebeliğim.ilki düşükle sonuçlandığı için:( bu bebiş çok bi kıymetli hep aklımda birşey olacakmı korkusuyla geçirdim ilk 3ayı aama artık kocaman oldu kızışım ve herşeyden daha değerli ve önemli benim için.
umarım bu süre içinde eve iyice alışmam sonradan çalışmak zor gelirse diye korkuyorum.
iyice unuturum mesleği sonra milletin dişlere yazık olur birşey değilde:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 bişi olmazz yaa bende matematiği unutucak deilimyaa

sen nerede çalıştığını söyle bize.
biz oraya diş yaptırmaya gelmeyelim
dişlerine yazık olan insanlar grubunda olmak istemiyorum delikafadulden

henüz çalışmıyorum allahtan archimim,evde zararsız zararsız oturuyorum:) bende yaptım testi ve dengeli beyin çıktı her iki lobuda eşit kullanıyormuşum

aaa benim yosun popo engellenmiş. resmin üzerinde bu site engellenmiştir yazıyor
tam da alışmıştım kadına yaa

Beyin Testi | FWMAIL

kızlar size beyin testi ekleyeyim. bende sol beyin çıktı
bakalım siz de ne çıkacak??

Bende sağ beyin çıktı.

Yalnız hangi beyin lobu çıkarsa diğer el daha rahat kullanılıyormuş,

"Solak olma ihtimaliniz çok yüksek. Öyle değilse bile, sol kolunuz, sağ elini kullanan diğer insanlara nazaran daha güçlü. "

Ben sol elimi de nerdeyse sağ elim kadar rahat kullanabiliyorum

ben de solağım ama daha çok kalemle yazı yazarken solağım.. sağl elle yazamıyorum cok zorlanıyorum ama sağ elim sola göre daha güçlüdür.. bıçağı falan sağla tutarım..
hatta biri hadi gel bilek güreşi yapalım dese sağ elimi veririm kaydirigubbakcemile3

Bende sağ beyin çıktı.

Yalnız hangi beyin lobu çıkarsa diğer el daha rahat kullanılıyormuş,

"Solak olma ihtimaliniz çok yüksek. Öyle değilse bile, sol kolunuz, sağ elini kullanan diğer insanlara nazaran daha güçlü. "

Ben sol elimi de nerdeyse sağ elim kadar rahat kullanabiliyorum

solak değilim ama bazı işleri yaparken sol elimi kullanıyorum
arada sorarlar solak mısın diye ama değilim
bu arada bende yön duygusu yoktur sağımı solumu bilmem :kedi:
hele ki biri bana yol tarifi sorarsa ecel terleri dökerim

ikiz kardeşim inanamıyorum...

ben de sağımı solumu hep karıştırırım.. hatta birine soldan ya da sağdan git demem gerekirse, sol elin orta parmağında (sağlaklarda sağ elin orta parmağında) hani yazı yazmaktan kaynaklı bi şişlik olur ya çocukluk ve okul döneminden kalma.. işte hemen onu bulurum çaktırmadan.. hee derim bu taraf solmuş. ona göre konusurum kaydirigubbakcemile3

ikiz kardeşim inanamıyorum...

ben de sağımı solumu hep karıştırırım.. hatta birine soldan ya da sağdan git demem gerekirse, sol elin orta parmağında (sağlaklarda sağ elin orta parmağında) hani yazı yazmaktan kaynaklı bi şişlik olur ya çocukluk ve okul döneminden kalma.. işte hemen onu bulurum çaktırmadan.. hee derim bu taraf solmuş. ona göre konusurum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
kız sen malatyalı mısın yoksam
anana babana sor seni cami önünden mi almışlar.
ya da evlatlık verdikleri bir kızları daha var mı

Back
X