• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay gercekten mi?kizlarimiz kanka olurlar ne guzel :)) tebrikler canim,hayirli olsun.

Sağol leylacım çok istiyorduk kız olmasını oldu çok şükür:)Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yalnız erkek çok kızlarımızı korumamız lazım:)delikafadulden

netten doktor sıtelerınede baktım canım uc ayrı sıtede uc ayrı doktor ac karına olmak gerekmez dıye yazmıs oyle olsa benım doktorda osylerdı bu test ıcın ogleden osnrasına randevu verenler var netıcede yoksa sabah yaparlardı hep

evet ama benden baska testler de istedi.ondan da olabilir belki.3lu-nun testlerinden baska testler de yaptirdim ben.

leylacım senin de kızın hayırlı sağlıklı olsun herkesle birlikte beyzacım acele etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bu arada ben şimdiye kadar 7 kilo almışım o kadar da dikkat ettiğim halde perşembe doktoorum çok kızacak

Sağol leylacım çok istiyorduk kız olmasını oldu çok şükür:)Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yalnız erkek çok kızlarımızı korumamız lazım:)delikafadulden

:roflol: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

leylacım senin de kızın hayırlı sağlıklı olsun herkesle birlikte beyzacım acele etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bu arada ben şimdiye kadar 7 kilo almışım o kadar da dikkat ettiğim halde perşembe doktoorum çok kızacak

niyekii kilo aldığın içinmi kızıcakk bende aldımm ilaçlardan hep

evet canım kilodan kızıyo geçen ay 2 kilo almıştım dikkat et dedi ayda yarım ya da 1 kilo almalısın yoksa bebekler beslenemez dedi

Kızlar yaaafff benm yüzümde sırtımda bi sürü sivilce çıktı çok sinir oluyorum laelaelaelaelae
Yara lı bereli oldum nazarmı değdi nedir kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: evet canim haklisin :)))))))))) ama kizlar da cogaliyor yavas yavas.

insaallah ya cok merak ediyorum seninkinin de cinsiyyetini...:)))

canımmm benimm opuyorumnanaktan peki içinden geçen bi cinsiyet varmı sence neyim olcak :icecream:

dedigim gibi benim tahminler hic tutmaz sana da erkek diyorum kaydirigubbakcemile3

dedigim gibi benim tahminler hic tutmaz sana da erkek diyorum kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:emir_bebek: hayırlısı bakalım yerimseniben

Back
X