- Konu Sahibi daemon
- #23.161
beyza tatlım hoşğeldin bebişimin cinsiyeti belli olduzemuszemus
ayyy kız yazdımm yaa ne diee söle hadi çatlıcamm delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neymiş neymişş pipisi mi var kutusu mudelikafadulden
:1shok: :1shok: :1shok:
şok oldugumun resmidir
daemon bugün doktorada gidecektin demi???nolduuu?
he looo 3 lü testi alacaktın ne oldu daemon
la boşver geçmişi özgenin çiş dil piril isimleri birde benim mazideki tufheyl ismi gündemdeydi birde özgeye attığım tokatlar:roflol:
cık.. cıkmadım yanlıs yapsaydı gorurdu gununu korkar bendennaptın kız. enişteni öldürüp 3. sayfa haberlerine çıkmadın değil mi??
şimdiii şöyle cevap verem..ne d,yon kızz öle herkezdden selam beklersek filan ala alaaa sendemi bürütüs özge diycem başkada bişey demicem yani kalbimi kırdın bende bebeğin cinsiyeti hakkına müjdeyi vermek için sevinçli sevinçli girdim ama kalbimi kırdınız :a015: :çok üzgünüm:
aşk olsun yani tanıdık isim göremedim senden başka bende bi selam verim öle girim dedim ne var bunda senağlama
ohhh maşallahhh allah kucağına almayıda nasip etsin işallahhhhhhkızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus kızlar hala şoktayım rüyamda hep erkek çocuk ğörüyordum ve erkek hissediyorum yani birden kız diyince doktor yanlışmı duydum diye bi kaç kez sordum hala inanmıyorummmmmm yaaaaaa
kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus kızlar hala şoktayım rüyamda hep erkek çocuk ğörüyordum ve erkek hissediyorum yani birden kız diyince doktor yanlışmı duydum diye bi kaç kez sordum hala inanmıyorummmmmm yaaaaaa
kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus kızlar hala şoktayım rüyamda hep erkek çocuk ğörüyordum ve erkek hissediyorum yani birden kız diyince doktor yanlışmı duydum diye bi kaç kez sordum hala inanmıyorummmmmm yaaaaaa
uclu sonucumuza gore erkekimm aslan gibin cıktı maasallah ultrasondada gorduk kıpır kıpır sıpam benım kocaman olmus dedı doktorumuz yerım ben onun kocamanlıgını.
benım fena akıntım olmustu tortulu doktor enfeksıyon yada mantar olabılır dedı krem yazdı bırde fıtıl eger gecmezse test yaparız dedı. bırde sabun kullanmayın banyoda dedı bırde kesınlıkle pamuklu camasır gıy gunluk ped kullanma ıc camasırını beyaz sabun ve camasır suyuyla yıkayıp kızgın utuyle utule dedı..
cık.. cıkmadım yanlıs yapsaydı gorurdu gununu korkar benden
herkesin kızında da gözün var beee...tamam kızını oğluma aldım delikafadulden
ayyy canım çokk sev,ndimmm yaaa ben sana kız demiştim ama içime öle gelioo demiştimm ayy yerim onu ben hayırlı olsunn hihoyyyt :hulya:
şimdiii şöyle cevap verem..
selam verdik mi biz de çok alınmasını beklemiyoruz
çünkü neredeyse sabahtan aksama kdr sürekli burdayız..
biz bir muhabbete mutlaka baslamış oluyoruz..
selam dedikten sonra bişi yazmak için herkesin selam almasını beklersek burası s.a/a.s lerle dolar..
o nedenle istiyoruz ki herkes gelsin direkt konuya dalsın..
şimdi mesela ben senin yerinde olsam
selam vermek yerine kızlaarrrr cinsiyeti öğrendiiiiiiiiiiimmmmmmmm diye gelir..
sonra da milleti çatlatmak istiyorsam çatlatırdım..
anlatabildim mi şekerim..
biz o kdr kaptırıyoruz ki kendimizi konulara, selam melam bişi görmüyoruz.. zaten sayfalar hızlı ilerliyor, bir de selam versek hiç yetişemeyiz..
evet ttalım sen sölemiştin bi tek ben ihimal vermiyordm hatta biri belki sende olabilrsin bunu söleyen senin kucağına bi kız çoxuğu çok yakıştırıyorum demişti opuyorumnanaktan
eveettben öğrendiğim zaman öle yapayım ozaamnn geleyimm öğrendim diyimm bi süre sölemeyim çatlatayım delikafadulden bak güzel fikirr hee :teytey: