2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminn
aslında ben bu bir hafta huzursuzdum baya dikkatim dağılıyo herşeyde çünkü aklımın bir ucunda eşimin ani değişen hareketleri beni işkillendirdi ben serzenişte bulununca herkes yaşadıklarını anlattı ama kesin yakalıycam bi yerde ama yakalarsam ne olacak kii mafoldumben
ya tatlım tam ben senle ilgili olayı kavrayamadım ama birşeylerinden açıkca şüphe etmiyorsan yada ortada bariz bir durum yoksa neden kendini huzursuz ediyorsun??

kızlar bende cıkıyorumm bugun fena halde yoruldumm canım cıktı hatta mahkeme hasane derken epey yoruldumm yarın gorusuruz artık yemegı hazırlayım kocıs gelene kadar dınleneyımm öpüldünüss..

canım bence hiç üzülme sendde kalsın telefon göriceksin bişey olmadığını öle bişey olsa bile bi daha aramaz kimse bence biri dalğa ğeçmişte olabilir e ben napayım kızlar benim eşimin işi hep kadınlarla bütün gün kadınlar arıyor akşam teline bi bakıyorum şeyda ayşe iffet bilmem ne hep kadın bende çıldırıyorum ama elden işey gelmiyor zamanla alıştım hep kadınlarla işi geçen bende onunla çıktım arabayla denetime marketlere ben arabada beklerken bakim dedim nerde kaldı arkamı bi döndüm
ne görsem beyenirsiniz benimkinin yüzü bana doğru dönük
kadınla ona doğru elini duvara yaslamış kocamla hararetli hararetli bişey konuşuyor
bi çıukarsın arabadan gel diye işaret yaptım tamam derken
arkadan kadın ğörd hemen toparlandı su aygırı ne olucak kaydirigubbakcemile3
ama kadının yüzünü görünce rahatladım

eşin ne iş yapıyo canım merak ettim

başınsağolsun canım haberim yoktu...işlerle oyalan düşünmemeye çalış...
saol canım. bende öyle yapmaya çalışıyorum dün zaten işe gelmedim izin verdiler hatta müdürüm bir kaç gün gelme dedi ama evde olunca çok düşünüyorum diye geldim iykide gelmişim bi sürü iş birikmiş halada çıkamadım
yarın tatil neysek,i

ben çıkıyorum eşim geldi daha sonra görüşürüz byyyy
görüşürüz canım

kızlar bende cıkıyorumm bugun fena halde yoruldumm canım cıktı hatta mahkeme hasane derken epey yoruldumm yarın gorusuruz artık yemegı hazırlayım kocıs gelene kadar dınleneyımm öpüldünüss..

hayırdır canım ne mahkemesi ne hastanesi e tabi ben kaçırdım geçmişide okuyamadım..
bende kaçtım kızlar yemek yicekmişizz....

iyi akşamlar canım afiyet olsun
yine ağlıyorum yaa mafoldumben
hayırdır kuşum ne oldu?

bilmiyorum ki :( içli içmli ağlıyorum hep üzücü şeyler geliyo aklıma :(

Slm kislarr buraya gunde en fazla bir iki kere anca bakabiliyorum masallah sizler muhabbeti kaynatmis oldugunuz icin gelip gelip yazdiklarinizi okumakla yetiniyom.
Sanirim calisanlar daha sansli bu konuda hem islerini yapiyolar hemde muhabbetlerini ediyolar.Ben evde oldugum icim bide 3 yasinda oglum var vaktim olmuyo pc basina gecmeye pek.Ama olsun sizin guzel sohbetlerinizi okumakta cok guzel.

Bu arada ben hala bebegimin cinsiyetini ögrenemedim.Pazartesi gunu doktor randevum var insallah bu sefer ögrenirim artik.Ilk sayfaya baktimda bicogunuzun cinsiyetleri belli olmus ne guzel ya.Kislarr zaman hizla ilerliyor ve bizim 5-5 bucuk ay gibi bi zamanimiz kaldi bebeklerimizi kucagimiza almak icinn opuyorumnanaktan

Slm kislarr buraya gunde en fazla bir iki kere anca bakabiliyorum masallah sizler muhabbeti kaynatmis oldugunuz icin gelip gelip yazdiklarinizi okumakla yetiniyom.
Sanirim calisanlar daha sansli bu konuda hem islerini yapiyolar hemde muhabbetlerini ediyolar.Ben evde oldugum icim bide 3 yasinda oglum var vaktim olmuyo pc basina gecmeye pek.Ama olsun sizin guzel sohbetlerinizi okumakta cok guzel.

Bu arada ben hala bebegimin cinsiyetini ögrenemedim.Pazartesi gunu doktor randevum var insallah bu sefer ögrenirim artik.Ilk sayfaya baktimda bicogunuzun cinsiyetleri belli olmus ne guzel ya.Kislarr zaman hizla ilerliyor ve bizim 5-5 bucuk ay gibi bi zamanimiz kaldi bebeklerimizi kucagimiza almak icinn opuyorumnanaktan

bende evdeyimm ama bazen işlerim oluyo okuyorum geçmişi o yüzden.. benimdecinsiyeti belli değil çok merak ediyorum.

kızlar ya çıkmam lazım zaten pek muhabbete katılamadım işler fulll
görüşürüz sonra..

ara ara bakıyorum pc ye kızlar . ben geldim herkes sustu. tıkınmaya gitti. bende gdim bakım mutfakta neler var..

Back
X