2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kislarr buraya gunde en fazla bir iki kere anca bakabiliyorum masallah sizler muhabbeti kaynatmis oldugunuz icin gelip gelip yazdiklarinizi okumakla yetiniyom.
Sanirim calisanlar daha sansli bu konuda hem islerini yapiyolar hemde muhabbetlerini ediyolar.Ben evde oldugum icim bide 3 yasinda oglum var vaktim olmuyo pc basina gecmeye pek.Ama olsun sizin guzel sohbetlerinizi okumakta cok guzel.

Bu arada ben hala bebegimin cinsiyetini ögrenemedim.Pazartesi gunu doktor randevum var insallah bu sefer ögrenirim artik.Ilk sayfaya baktimda bicogunuzun cinsiyetleri belli olmus ne guzel ya.Kislarr zaman hizla ilerliyor ve bizim 5-5 bucuk ay gibi bi zamanimiz kaldi bebeklerimizi kucagimiza almak icinn opuyorumnanaktan
slm silacim sanirim ayni ülkelerdeyiz.hepimiz icin hayirlisi olsun.dedigin gibi az kaldi.

slm zeyhatçım ne var ne yok nasılsınız tatlı oğluşun ve sen inşallah iyisinizdir

çok şükür çok iyiyiz canım pazartesi dr daydık diyetle şekerimi düşürebilmişim son anda insülünden kurtuldum bazen zor oluyor ama çok mutluyum

sen nasılsın görüşmeyeli canım

gecen gün ben de öyle ağladım .. sanırım hamilelikten dolayı tüm bunlar..bosver ağlamak da güzeldir..insan rahatlıyor,desarj oluyor ama sen gene de abartma emii :)

sorma yaa öyle kesin hamileliktende.. ben zaten hassas bi insandım. iiice hassas oldum. gözlerim şişyo ertesi gün :D:bbo:

20080510052032_annelikicgudusu.jpg

paylaşmak istedim.. Çok tatlı dmi :)

geldim canım kociş gelcek birazdan yemekleri hazırladım birde yaprak dökümü var bugün onu izliyorum arada :yerimseniben

ağlamk deyince hormonlar iş başında canım öyle saçma şeylere ağlıyorum ki ben ağladıkça emir kahkahayla gülüyor karşımda mafoldumben

Back
X