2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneşşşşşşş karnın nasıl oldu anacım geçtimi ağrın?
Dün akşam eve gdierken otobüste aklıma geldin, naptı acaba kız nasıl oldu dedim kendi kednme

cnm saol
ıcım rahat etmedı doktora gıttım. cunku agrımd evam ettı doktor herşey yolunda dedı ama hala agrım vr gecede cok agrıdı doktor buyume agrısı dedı korkma dedı birazda yorma kendını dedım cunku gıtmşkn bacgm kasılyr belm tutlyr onu solemştm

ayyyy Allahım nasıl su dolmuş yaaa akannehir
İyi ama dimi şimdi? Çok şükür :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun cnm ya
sorma canım şımarırıyor napsın geçen gittik midesinin yarısını su ile doldurmuş su yutmuş zilli bu arada cinsiyetinide öğrendik kızım olucak inşallah zemuszemus ama sevi,nemedik dedimya doktor boşaltması lazım ama boşaltmıyor dedi 3 saat sonra gelin boşaltmassa bakarız bi rahatsızlığımı var diye dedi bekledik baya bi en sonunda boşaltmış midesini ama çok korkuttu bizi doğsun bi poposuna poposuna vurcam onun :oklava:

Aman ii bişeyin olmasında bebişinin...
Benmde 1 aydır nerdeyse popomun solundan bacağıma vuran bi ağrı var eğilip kalkarken beni öldürüyo
Bıçak saplanıyo sanki
Ha bugun ha yarın geçer diye gitmedim Dr ama canımı aıtıyo artık
cnm saol
ıcım rahat etmedı doktora gıttım. cunku agrımd evam ettı doktor herşey yolunda dedı ama hala agrım vr gecede cok agrıdı doktor buyume agrısı dedı korkma dedı birazda yorma kendını dedım cunku gıtmşkn bacgm kasılyr belm tutlyr onu solemştm

Çok geçmiş olsun cnm ya

harbıden yaa bu su dolma ısı nasıl bişi ya normalmıymş olabılrmıymış yani?

Aman ii bişeyin olmasında bebişinin...
Benmde 1 aydır nerdeyse popomun solundan bacağıma vuran bi ağrı var eğilip kalkarken beni öldürüyo
Bıçak saplanıyo sanki
Ha bugun ha yarın geçer diye gitmedim Dr ama canımı aıtıyo artık

e sende doktoruna bı danıs bakalm belkı egzersız falan verır.ne olr ne olmz daha agrılrmz ıcın cok erken dıılmı yaaa ben dusnyrm sımdı bukd ragryrsa oturp kalkamıyrm ıyıce koca göbeklı olnca napcz:(

Çok geçmiş olsun cnm ya

sorma canım nasıl dordurmuş bizde anlamadık sormak lazımkaydirigubbakcemile3 zilli ya çok kızdırdı beni sen nasl becerdin onnu dimi ama su yutmuş mi gör kıpırdayamıyor iç bi tarafa baktık kocaman olmuş midesi :olmaz: ama şuanda iyi ALLAHA şükür dedimya boşlatmasaydı bi sorun olup olmadığını araştırcaklardı ki o sorunda binde bir ihtimalle çocukların bağırsaklarında olan bi sorun oluyormuş ozman su yutuyrmuş boşaltmayormuş ama boşalttı bizim şımarık
:mymeka:

Valla öleee.. Ben bide bebişin ağırlığını hissediyorum artık
Mesela yataktan kalkarken eğilip doğrulurken falan sanki benle beraber oynuyo yerinden karnımda, yada bana öle geliyo kaydirigubbakcemile3
e sende doktoruna bı danıs bakalm belkı egzersız falan verır.ne olr ne olmz daha agrılrmz ıcın cok erken dıılmı yaaa ben dusnyrm sımdı bukd ragryrsa oturp kalkamıyrm ıyıce koca göbeklı olnca napcz:(

Back
X