2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amın canım.ama tayın sorun ıŞte.eŞım gelemıyor.o burda gÜmrÜkte.8 yıl burda.mecbur ben gelcem cıkarsa tayınım...kocaelı den becayıŞ bulmustum.acılde calıŞıyormuŞ.kabul etmemıŞtım...nasıp artık..bakarsın gelırım yanına...

Amİn canım.ama tayİn sorun İŞte.eŞİm gelemİyor.o burda gÜmrÜkte.8 yıl burda.mecbur ben gelcem cıkarsa tayİnİm...kocaelİ den becayİŞ bulmustum.acİlde calıŞıyormuŞ.kabul etmemİŞtİm...nasİp artık..bakarsın gelİrİm yanına...[/QUOTE 4/b limisin cnm

Amİn canım.ama tayİn sorun İŞte.eŞİm gelemİyor.o burda gÜmrÜkte.8 yıl burda.mecbur ben gelcem cıkarsa tayİnİm...kocaelİ den becayİŞ bulmustum.acİlde calıŞıyormuŞ.kabul etmemİŞtİm...nasİp artık..bakarsın gelİrİm yanına...

daha yeni bi arkadaş gitti buca ya becayişle

hangi hastaneyi tavsiye etmiyosun canım??ona göre bileyimde istemeyeyim.burdaki hiçbir hastane hakkında bilgim yok....benim hastanem cok rahatt...o rahatıda bırakıp gelmek korkutuyo insanı...

Amİn canım.ama tayİn sorun İŞte.eŞİm gelemİyor.o burda gÜmrÜkte.8 yıl burda.mecbur ben gelcem cıkarsa tayİnİm...kocaelİ den becayİŞ bulmustum.acİlde calıŞıyormuŞ.kabul etmemİŞtİm...nasİp artık..bakarsın gelİrİm yanına...

4/ b liysen zor oluyo evet ama becayiş yapacağın kişinin hangi birimde çalıştığı önemli deyilki sen yaptır becayişini zaten seni şu anda acil gibi birimlerde çalıştıramazlar h1n1 nedeniyle genelge var yayınlanan keşke kabul etseydin becayişi

bizimde yukarda birazdan yemekhanede kokteyl var..
bide çekilişler falan yapılacak .. gideyim bakalım zemuszemus

bizimde kokteyl saat 4 de:oklava::oklava:
2 de yapıp dağılacaktık evlere , sağolsun patronumun gönlü razı olmadı 4 te yapın 6 da çıkın dedi
6 dan sonra da eve gidip ne hazırlayacaksam bilmiyorum artık.

bizimde yukarda birazdan yemekhanede kokteyl var..
Bide çekilişler falan yapılacak .. Gideyim bakalım zemuszemus

bizde birazdan pasta kescez kızlar.... Merkez ıstanbulda eglencede cekılış yapmışlar banada kahvaltı seti hedıye cıkmş bizm subeden bıtek bana hedıye cıkmış ehehehehe bebekımn sansımı nedır:)

ya bugün kayınvalidem tanıdıkları bi esnafı ve eşinide alıp bize geliyo düşünebiliyomusunuzkötükedihüso
cinnetin eşiğindeyim:oklava:

4 b liyim.becayiş için birim onemli degil biliyorum.oylesine söylemiştim acilde calısıyo diye.ailem izmirdeydi.o yuzden becaiş istememiştim.hamileler acilde calısamıyomu???ben bilmiyordum.ben yogun bakımdayım.boş oldugumuzda bashemşire bizi acilde çalıstıyo.hatta dedimki benim aşım yok calışamam dedim.maske takıp calısabilirsin demişti.gıcık olmustum cok...

Ahhh anacım az önce aşağlık müdür yanımdaydı
Bu akşam il dışına gidiyom dedim ama yarın çalışıcaz öğl. sonra dedi
İçimden nasıl küfrediyorummmm pisliğe
Ama inat ettim gelmicem p.tesiye kadar
Onları mağdur etmycek şeklide işlerimide ayarlıcam
bizimde kokteyl saat 4 de:oklava::oklava:
2 de yapıp dağılacaktık evlere , sağolsun patronumun gönlü razı olmadı 4 te yapın 6 da çıkın dedi
6 dan sonra da eve gidip ne hazırlayacaksam bilmiyorum artık.

Back
X