2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oturdukları semtte ailecek görüştükleri karı koca bi esnaf var,ya banane onlardan yaaaaaaaaaaaaaaaa

yılbaşı yılbaşıııı hem kendi geliyo hem misafir getiriyo niyeki belkide unutmuştur yeni yıl gecesi olduğunu ama niye misafirini senin evde ağırlıyoki normal bi gün bile olsa

ya bugün kayınvalidem tanıdıkları bi esnafı ve eşinide alıp bize geliyo düşünebiliyomusunuzkötükedihüso
cinnetin eşiğindeyim:oklava:

öğlen için geleceklerse gelsinler ya iki lafın belini kırarsınız kaydirigubbakcemile3

Ahhh anacım az önce aşağlık müdür yanımdaydı
Bu akşam il dışına gidiyom dedim ama yarın çalışıcaz öğl. sonra dedi
İçimden nasıl küfrediyorummmm pisliğe
Ama inat ettim gelmicem p.tesiye kadar
Onları mağdur etmycek şeklide işlerimide ayarlıcam

neeee yarın öğleden sonrada mı çalışma var :1shok::1shok:
sen ne işinde çalışıyorsun cosmo. vatanı mı kurtarıyorsunuz ne yapıyorsunuz sırnaşık şey

bencde cok saçmaaa işim vr desydnn kabl etmsydn ben etmıyom ztn o yuzdn artk kaynanam armyrm bıle benı:D

tesadüf bu ya,dün sinir oldum izin günümüzde elli kere aradı açmadım tlfunumu eşime verdim al aç su telefonu diye,actı o da hayır diyemedi tabi kimseye diyemediği gibi ve bugün yeniyıldan dolayı dükkan hıncahınc işi bırakıp hanımlara pasta börek yapmaya gitcem

sen ne işinde çalışıyorsun cosmo. vatanı mı kurtarıyorsunuz ne yapıyorsunuz sırnaşık şey
[/QUOTE]

kısss benim kocişte çalışıcak, patron nar kırcakmış malların üstüne, her sene yapıyorlar :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

yılbaşı yılbaşıııı hem kendi geliyo hem misafir getiriyo niyeki belkide unutmuştur yeni yıl gecesi olduğunu ama niye misafirini senin evde ağırlıyoki normal bi gün bile olsa

ya eşim yılbaşı kutlamalarından hiç hoşlanmaz bende oyle,ama biz bugun kafamızı dinliycektik,ne biliyim tv de hos şeyler olur onu izleyip uyurduk,bugun yada yarın farketmez benım uyuz olduğum hamile hamile misafir getiriyo bana

kızzz benimki geçen yıldönümümüzde aradı, akşam için size gelmek istiyoruz dedi,ben yıldönümümüz var dedim,işte ondan gelmek istiyoruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevracım ben nerden bulabilirim o genelgeyi?bulayımda o bashemşirenin yüzüne carpayım...kendiside hamile hiç anlayışlı davranmıyo ya..kackere beni acilde calıştırdı..hatta acildeki hastaların nerdeyse hepsi grip yuzunden gelmişti..

canım benim ben bakanlıktan buldum sayı tarih numarasını sonra il sağlık müdürlüğüne verdim numarayı onlarda bana yazının ordan çıkış numarasını verdi bende bu numarayı sağlık grup başkanlığına verdim orasıda yazıyı personel servisine faxladı ben işimi halledince sayı tarih numaralarını falan hatta yazıyı bile yırtıp attım ama sağlık müdürlüğüne bi sor yada önce personel servisine sor kesin gelmiştir o yazı personele

kızzz benimki geçen yıldönümümüzde aradı, akşam için size gelmek istiyoruz dedi,ben yıldönümümüz var dedim,işte ondan gelmek istiyoruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eee sen ne dedin?

evet canım vatan kontörsüz kalmasın diye yırtınıyoz
Vodfne dağtm mrkzndeyim ben canım

[/QUOTE]

yahu kayınvalidem değil sorun olan o gelirse gelsin niya başıma çıkarıyo esnafı mesnafı,şimdi çay boş boş olmaz bu halle uğraştırcak beni evi temizledim bide varya belim koptu

canım yaa saçmalığa bak... deseydin keşke arayıp anne siz gelecekseniz gelin ama bu hamile halimle başka birini getirmeyin lütfen diyee

ahh cnm bnm koyardım ama ben bıle cekılşte cıkacgaımı tahmne tmemmştm merkezın yolunu bıle bılmem 500 kişi ıcndn nasıl cıktm anlmdm şikemı vr neee :P:P

bebişin şansı o bebişinn :emir_bebek:

Kaynanayı ne yapmalııı
kaynar kazana atmalıııııı
qelin yandım ! dedikceeeeee
altına odun atmalıııııııııkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

bizim evlilik yıldönümüzde de kayınbabam pasta alında gelin burada kutlarız dedi.
bizde haliyle gitmedik tabi. kaynanamda sonradan diyor ki belki gelirsiniz diye bekledikdelikafadulden
artık düşüncesizliklerinden mi yapıyorlar yoksa akılları mı ermiyor bilemiyorum.

güzel haziran anneleri hepinize mutlu yıllar şekerler...

dün doktora gittim. ense kalınlıgı vs. ve ikili test yapıldı . az önce aradı doktorum bir problem cıkmadı şükür.
çok tatlı bir yılbaşı geçireceğiz inşallah...

Back
X