2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bendede oluyo o kuşum,göbek deliğimi oyuyo sanki

korktum bir an bebeğim iyidir umarım gerçi yarın dktra gidicam bi sorayım noluyoruz diye düngecede bu ağrıyla yattım rüyemde göbeğimde çatlaklar oluşuyordu ve acıyordu göbeğimin her tarafı çatlamıştı krem bile sürmek imkansızdımafoldumben

bi ömür konuşmaz herhalde oyle yapsam,cok kaprisli

o zaman sende günesim in dediği yöntemi uygula... ara kasıklarıma çok kötü bir ağrı girdi de yat numara yap hem gelemezlerde o zaman :) en fazla telaşlanıp doktora falan götürürler hem böylecede bebişini görmüş olursun yerimseniben

kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı

bana da oluyor bazen canım yaa neden bilmiyorum inşallah kötü bir sebebi yoktur...

o zaman sende günesim in dediği yöntemi uygula... ara kasıklarıma çok kötü bir ağrı girdi de yat numara yap hem gelemezlerde o zaman :) en fazla telaşlanıp doktora falan götürürler hem böylecede bebişini görmüş olursun yerimseniben

doktoramıdelikafadulden neredeyse 4.5 aylık hamileyim,ne ultrasonda çocuğu görmeye geldi ne madden bi yardımı oldu

çok doydummmmmmmmmmmmmm patlıyorummmmmmmmmmmmm xD

kıslar göbişinize bşiler sürmeye basladınız mı

kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı

bendede oluo canım qöbüş büyüdüğü için qöbek deliğimizde qeriliyor o yüzden yerimseniben

Ben şimdilik her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum,başka da bişey yapmayı düşünmüyorum çatlayacaksa en pahalı kremi de sürsen çatlar diyorlar.

kıslar göbişinize bşiler sürmeye basladınız mı

ben 1,5 aydır sürüyorumm dktrun verdigi kremi ama o bitince vazalin sürüyorum belime karnıma basenlere kalçama eşim güreş mi tutucan diyo yaglı pehlivanlar gibi oluyorumm:roflol:

çok kilo alcan gı az ye bakem

hamile kaldığımdan beri daha 2 kilo aldım kız zemuszemus
zaten çokta zayıf deilim o yüzden dikkat ediorum biraz
ama arada bir böle rahatsız olana kadar yemek de zevkli oluooo :utangac:alkisalkisalkis

doktoramıdelikafadulden neredeyse 4.5 aylık hamileyim,ne ultrasonda çocuğu görmeye geldi ne madden bi yardımı oldu

bbnmkıyle dolmşla 5 dk mesaafede oturyrz 2.5 aydır daha araypda nasıl oldn ıyımısn mıden nasıl oldu beebgın test soncları nasıl cıktı falan fılan sormadı bilee yasıyormsn dıye bıle sormyrlr ehehehe ıyy gıck olym hepsıneee sonra bebek sevmeye gelckler yaaa

Ben şimdilik her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum,başka da bişey yapmayı düşünmüyorum çatlayacaksa en pahalı kremi de sürsen çatlar diyorlar.

zaten 7 kat aşağısı yırtılıyo,cildin üstüne sürsekte değişen bişey olmaz sadece biraz yumuşatabilir,kardeşim güzellik uzmanı o dediydi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 1,5 aydır sürüyorumm dktrun verdigi kremi ama o bitince vazalin sürüyorum belime karnıma basenlere kalçama eşim güreş mi tutucan diyo yaglı pehlivanlar gibi oluyorumm:roflol:

:roflol:heee deseydinnn sende soyun gel:roflol:

bbnmkıyle dolmşla 5 dk mesaafede oturyrz 2.5 aydır daha araypda nasıl oldn ıyımısn mıden nasıl oldu beebgın test soncları nasıl cıktı falan fılan sormadı bilee yasıyormsn dıye bıle sormyrlr ehehehe ıyy gıck olym hepsıneee sonra bebek sevmeye gelckler yaaa

gelmesinler,gel-me-sin-leeer

Back
X